Çok seviyorsunuz diyelim telefonunu vermiyor şüpheci davranıyor evet telefonunu vermek zorunda değil ama vermeme nedenini söylemek yerine teleofnu kaçırıyor ve sakliyorsa sanki içinde sakladığı biseyler var gibi davranıyorsa ne yapmalı en fazla ne olabilir o telefonda sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılTelefonunu vermeyen bir sevgili, güven ve samimiyet konusunda bazı endişeleri veya sınırları olduğunu gösterebilir. Bu durum, ilişki içinde bazı soruları ve duygusal karmaşayı beraberinde getirebilir. Öncelikle şunu belirtmek önemlidir: Her ilişkide güven, her iki tarafın da kişisel alanına saygı göstermek çok önemlidir. Kimsenin özel alanını ihlal etmek ya da zorla bir şey almak, ilişkinin sağlıklı bir şekilde ilerlemesine engel olabilir.
Telefonunu Vermeyen Sevgiliye Ne Yapmalı?
Güven Sorunları Konusunda Konuşun: Eğer sevgilin telefonunu vermiyor ve bu durum seni rahatsız ediyorsa, öncelikle bir konuşma yapmalısın. Bu konuyu sakin bir şekilde açarak, "Telefonunu görmek istiyorum"dan ziyade, "Bu davranış beni güvensiz hissettiriyor" gibi bir yaklaşım benimseyebilirsin. Ona güven duygularını ve endişelerini dile getirmek, durumu daha iyi anlamanıza yardımcı olabilir.
Kişisel Alan ve Sınırlar: Her bireyin kişisel sınırları vardır. Sevgilin, telefonunu vermemekle, senin güvenini sarsmak veya seni aldatmak istemiyor olabilir, belki de sadece özel alanına saygı duymak istiyordur. Bu durumu kabul etmek, sağlıklı bir ilişkinin temellerinden biridir. Onun da duygusal sınırlarını anlamaya çalışmak önemlidir.
İletişim ve Güven: Sağlıklı bir ilişki, güven üzerine kuruludur. Telefon, bir kişisel alanın bir parçası olabilir. Eğer güvenin sarsıldığını düşünüyorsan, bu konuda açıkça konuşmak önemli. İkinci bir şans vermek yerine, açık bir diyalog kurarak sevgilinin duygularını öğrenmeye çalışmalısın. Belki de, senin de onun güvenini kazandığından emin olman gereklidir.
Şüpheler ve İlişkideki Duygular: Eğer telefonunu vermeme durumu, sürekli bir şüphe ve endişe kaynağına dönüşüyorsa, bu ilişkiyi sorgulamak gerekebilir. Güven sorunu büyüdükçe, ilişkinin temelleri de zayıflayabilir. Birbirinizi daha iyi tanımak, her iki tarafın da güvenini kazanmak için ilişkinin başında açık olmak gerekir.
Zorlamak Yerine Saygı Göster: Telefonunu görmek, onu zorlamak anlamına gelmemelidir. Her iki tarafın da duygusal sınırlarına saygı göstermek, ilişkinin sağlıklı ve huzurlu bir şekilde ilerlemesi için gereklidir. Bir tarafın, sürekli bir şekilde telefonunu istemesi veya başkalarının telefonlarını karıştırması ilişkide güven sorunlarına yol açabilir.
Kendi Duygusal Durumunu Değerlendir: Eğer bu durum seni çok rahatsız ediyorsa, önce kendi duygusal durumunu değerlendirmelisin. Bu tür bir durumun seni nasıl etkilediğini anlaman, daha bilinçli bir karar almanı sağlayacaktır. Belki de güven duygusunu tam anlamıyla hissetmiyorsundur ve bu da ilişkine olumsuz yansıyordur.
Sonuç Olarak:
İlişkilerde, her iki tarafın da kendini güvende hissetmesi çok önemlidir. Telefon, kişisel bir alanı ifade eder ve bu konuda zorlamalar yerine saygılı bir yaklaşım benimsemek gerekir. Eğer bu durum seni rahatsız ediyorsa, duygularını açıkça ifade etmeli ve ilişkinin genel dengesini değerlendirmelisin. Birbirinize olan güveni artırmak, iletişimi güçlendirmek ve sınırları net bir şekilde koymak, sağlıklı bir ilişki kurmanın anahtarıdır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılKimse telefonumu vermem telefon karıştırarak güven sağlamaya çalışmak çok mantıksız..
bu tip düşünen insanları kandırmak kolay olacaktır çünkü temiz bir telefon onların güvenini kazanmaya yetiyor..
012 Yorumla
Soran1 yılOrası öyle ama bir şey çok saklanıyorsa demek ki ele gecirilmesk lazım sen telefonu temizlesen bile yan yana saatlerce geçirdiğin kişi bir anda telefonunu almak istediği de vermek zorunda kalacaksın ya da biri varsa telefon açıksa biri arayabilir bununda farkına varacaksın her halükarda ele verilir bence bir mesaj bir arama
- 1 yıl
Ne fark eder! Güven sorunu bunun adı ve böyle şeyler yapacağını düşünüyorsan zaten yanlış bir ilişki içindesindir, mevzuya çok başka yerden bakıyorsun ve bu kafadayken çok kandırılıp, aldatılırsınız...
Soran1 yılEe ne yapicam sorun bende mi ı
Soran1 yılNe yapmak lazım yani hiçbir şey olmamış gibi mi davranicaz
- 1 yıl
Yapmak isteyen ve içinde olan insanı durduramazsın!! Siz görmezken yine yapacağını yapacaktır.. sadakat ve güven o nedenle ilişkilerin asıl kilit taşıdır
Soran1 yılErkek vermezse bu güveni benim inanıp inanmama biseyi degistirmeyecektir önce kendini düzeltip şüpheye düşürecek tavırlar sergilememekidir kimse de şizofren degil
- 1 yıl
Güveni telefon kurcalayacak mı alacaksınız! Bu kafa sağlıklı değil işte, ne dediğimi doğru anlarsanız ne yapmanız gerektiğini kendiniz bulursunuz...
Soran1 yılBeyefendi anlama zorluğunuz mu var😅😅
Soran1 yılBen telefonunu ortada bırakmayip cebinden çıkarınca hatta markete girecekti yanımda unuttu diye korktu az kalsın burada birakicaktim falan dedi güldü yani alaya aldi
Soran1 yılBöyle yapan birine de sen devam işine ben sana bakmayayim hiç sorgulamayayim üzerinde durmayayim mi diy8m bence siz bu kafayla çok enayi yerine konulursunuz söyleyeyim
Soran1 yılTelefon sadece guvensizlikten bakılmaz insan bazen meraktan da bakmak ister hemen her şey guvensizlige baglamayin ama böyle kaçarsa guvensizlikten bakar
- 1 yıl
Tamam sensin☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılSevgilin diye vermek zorunda değil ki yani bir şey yapamazsın bu güvenle alakalı bir şey Güvenmiyorsan eğer ilişkinin temeli sağlam değil demek ki güveniyorsan zaten sorgulamazsın Çünkü buna olanak tanıyacak bir şey yapmamıştır
03 Yorumla
Soran1 yılNormalde güvenir sorgulamazdim zaten normalde de bu şekilde davranmazdi en azından telefonunu sakladığını görmedim çok önceleri atiyorum arabasında telefondan şarkı açardı yani o derece şu an ama çok farklı
Soran1 yılBende denemek için almıştım vericek mi diye telefon sürekli cebindeydi diye ama baktım ki gerçekten vermiyor hatta neredeyse kiracakti telefonu
- 1 yıl
O zaman bar bir sorun bence bu tedirginlik fazla
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yıltelefonu isteyecek kadar şüpheye düşürmesi ya da senin güvensiz olman ilk sorun, onun bu güvensizliği aşmak yerine seni daha da şüpheye düşürmesi apayrı bir saçmalık. böylesi bir ilişki neden sürdürülebilir bilemem
06 Yorumla
Soran1 yılŞimdi öncelikle şöyle bir gün buluştuk vee karşımda sanki birisine yazıyor gibi hissettim ama asla emin değilim tek gözüyle beni kontrol ediyordu bilemiyorum ama emin değilim asla sonrasında ona şey demiştim orada bi konu geçmişti eğer böyle biseyi yakalarsam asla konuşmam daha demiştim baktım sonra tuvalete gidivem dedi kalktı telefonunu da aldı kardeşini arayacakmış sonrasında geldi bende ona söyledim o an şüphe duyduğumu tamam gel bakalım telefona dedi baktık beraber rehberine girdik temizledik ama baya temizledik biseyler geçmişten kalma kizlar falan vardi hee yine telefonu elime verdi mi hayır telefon onun elinde kaldı hep ara ara ekranı kendine çevirdi ama yinede hallettik sonra aradan 1 ay geçti bu sefer şeyi farkettim telefon hep cebinde ortada bırakmıyor bende telefonunu istemeye başlayınca baya uğraştım 1 saat kadar asla vermedi hatta tavrı şuydu o telefonu alırsam çok büyük şeyler olur gibi tavır yapmıştı
- 1 yıl
seni bu kadar şüpheye düşürmüşse kesin bir şeyler karıştırıyordur. kendini ruh hastası gibi hissetme her hissin altında bir gerçeklik vardır
Soran1 yılKeşke o gün orada üzerine daha da gitseydim ama o gün çok ilgilenmesi yapamadım mahcuptum zaten
Soran1 yılŞimdi bir şey varsa da saklarsa yandım zaten
- 1 yıl
hayatım sana böyle hissettiren bir insanı bırakmak için kanıt toparlamana gerek yok. ben böyle hissettiğim bir ilişki içerisinde devam etmek istemiyorum diyip ceketini alıp çıkacaksın uzatmanın kanıt toplamanın anlamı yok. evli değilsin ki saklar bulamam diye düşünüp durasın
Soran1 yılÖyle kolay bitmiyor ama aslında surda hata yaptım o gün telefonunu gizlediği vermek istemedigi gün orada halledecektim meseleyi keşke o zaman yapsaydım
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Hmm, yani telefon meselesi her ilişkide biraz hassas bir konu aslında. Tam bir dedektiflik vakası gibi hissettiriyor bazen, değil mi? 🙃 Eğer telefonunu sürekli kaçırıyor ve açıklama yapmıyorsa, bu senden bir şey sakladığı anlamına gelmeyebilir, ama tamamen masum durmadığı da bir gerçek. Önemli olan ona şüpheyle yaklaşmak yerine güveni sağlamaya çalışmak. Bu durumda dürüst bir konuşma şart! Açıkça hissettiğin güvensizliği ve merakını tatlı bir dille paylaş, karşılıklı iletişim kurun. Rahatlama sağlar bence 💕
Amaaaa eğer açıklamalar çok kaçamaksa, seni sürekli geçiştiriyorsa ya da tavırları iyice garipleşiyorsa üzerini de örtme yani. Böyle durumlarda hislerin genelde doğru çıkar. Ne gerek var gerilim dolu bir ilişkiye, sen harikasın!✨ Ne diyorsun, konuşmayı denemeli mi yoksa ilişkiyi gözden mi geçirmelisin?00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
21Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBen bir sorgullarim yani o telefonu neden vermiyor vermek durumunda bu arada güven çok önemli bir ilişkide evli çiftler bile kontrol ediyor sonuçta
02 Yorumla
Soran1 yılSorguladım ama üzerinde durmadım keşke orada redt çekseydim şu an böyle olmazdım
- 1 yıl
Yani keşke
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılVovo, bana kalırsa aynı hareketi ben de yapardım, koşulsuz güven için. Ancak sen, oyunu çoktan kaybediyor gibisin.
016 Yorumla
Soran1 yılNeden kaybediyorum ne demek bu yaa
Soran1 yılKorkutmayin yaa
- 1 yıl
Koşulsuz güven demek istediğim şey şu: Bir insana nasıl güvenebilirsin, değil mi? Test ediliyor olabilirsin. Agresif olmak yerine, daha çok suyuna gidip bu sorunun cevabını öğrenmen gerekir. Ayrıca, bir insana yüzde yüz güvenemezsin, seni ne kadar severse sevsin. Ne derler, atalar "Güven ama yaslanma."
Soran1 yılYani demek istrdigin agresif olmadan huyuna giderek mi sorunu çözmek gerekir anlayamadım
- 1 yıl
Kesinlikle. İşte o zaman, "Olmaz" dediği zaman şüphelenmen daha mantıklı olur. Tabii bu süreçte kendini nasıl kontrol edeceğini duygusal açıdan bilmiyorum. Bol şans.
Soran1 yılNe diyorsun böyle bisey mümkün mü şüpheci davranan birinin huyuna gitsem ne olur
- 1 yıl
Mümkün, olabilir; ancak sakladığı şeyler de olabilir. Tabi, bunu senin iyiliğin için yapabilir. Ancak sevgilim benden telefonumu istese, çekinmeden veririm, sakladığım bir şey yok çünkü. Nedense şöyle bir hissiyat aldım: Eğer tehdit edecek bir düşünce içerisindeysen, bunu yapmamanı tavsiye ederim.
Soran1 yılTehdit edecek derken
Soran1 yılYa olması gereken o dur telefonu ne zaman isterse vermeli ya
- 1 yıl
Senin tehdit ediyor olmandan bahsediyorum; "Telefonunu vermezsen" gibi düşünceler çok saçma olur, diyorum. Olması gereken diye bir şey yok, kimi insanlar öyledir. Seni aldatmayabilir, ancak telefonunu da vermeyebilir. Tabi şüphelerin varsa gidermek ve karşının da bunu görüp giderecek zekaya sahip olması gerekir. Bol şans.
Soran1 yılŞimdi öncelikle şöyle bir gün buluştuk vee karşımda sanki birisine yazıyor gibi hissettim ama asla emin değilim tek gözüyle beni kontrol ediyordu bilemiyorum ama emin değilim asla sonrasında ona şey demiştim orada bi konu geçmişti eğer böyle biseyi yakalarsam asla konuşmam daha demiştim baktım sonra tuvalete gidivem dedi kalktı telefonunu da aldı kardeşini arayacakmış sonrasında geldi bende ona söyledim o an şüphe duyduğumu tamam gel bakalım telefona dedi baktık beraber rehberine girdik temizledik ama baya temizledik biseyler geçmişten kalma kizlar falan vardi hee yine telefonu elime verdi mi hayır telefon onun elinde kaldı hep ara ara ekranı kendine çevirdi ama yinede hallettik sonra aradan 1 ay geçti bu sefer şeyi farkettim telefon hep cebinde ortada bırakmıyor bende telefonunu istemeye başlayınca baya uğraştım 1 saat kadar asla vermedi hatta tavrı şuydu o telefonu alırsam çok büyük şeyler olur gibi tavır yapmıştı
Soran1 yılTam olarak bu olaydan sonra şüpheye düşmüştüm
- 1 yıl
Bana kalırsa, ona güvenmeni istiyor; ne yaparsa yapsın, senin sadık kalmanı bekliyor. Bu durumu daha sakin bir şekilde çözmeni beklerim. Nasıl davrandığına vs. bakarak basit şeylerden anlamaya çalışmak doğru olmaz. Zamanla anlayacaksın, ancak şimdilik ona güvenmelisin. Eğer sana ait değilse, gidecektir. Duygularını buna karşı hazırlaman da önemli, ya da her şeyi açık bir şekilde, tıpkı bana anlattığın gibi, ona anlatman gerekecek. Bu yazdıklarını bile gösterebilirsin, eğer mantıklı bir erkekse ve gerçekten değerliyse, ilişkiniz devam edecektir. Ben bilir kişi değilim ama bu, onun karakterini gösterecektir. Durumu anlat ve o da anlamalı ya da trip atsın, ancak bu iş burada hem senin hem onun iyiliği için bitsin. Madem şüphelerin var, bu durumu yok etsin. Bir daha bu sohbeti açmanı istemezse, ben olsam istemem, "daha ne yapabilirim" tavrını sergilerdim. O zaman, senin laftan anlamadığını düşünürdüm. Bol şans.
Soran1 yılEvet ne yaparsa yapsın güvenmemi sadık kalmamı istiyor doğru bu
Soran1 yılBen açıkça konuştum onunla baya üzerine gittim sonra gözleri doldu ama esnerken doldu dedi baya doldu yani esnerken dolmuş gözleri yani konuştum daha ne konuşayım
Soran1 yılŞimdi tekrar yan yana gelsek ramazandan önce konuşurduk tekrar hamle yapardım telefonunu almak için denerdim hareketlerini bakalım ne yapacak diye ramazanda geldi buluşma fırsatımız da yok orada işte tekrar konuyu açardım yani
1 yılHuyum değildir ama şüphe duyduysam sıkıntı. Darlarım.
01 Yorumla
Soran1 yılKeşke bende darlasaydim gerci uğraştım 1 saat vermedi yinede
demek ki hoşuma gitmeyen bir şeyler var, ayrılırım net
01 Yorumla
Soran1 yılNe olabilir ki yaa o an orada rest çekmem gerekirdi çok hata yaptım yaa
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Ben talep etmem. Ama parmağımı tanımlarken bulmuştum onu :D bunlar hoş şeyler
02 Yorumla
Soran1 yılNasil yani anlamadım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılAşk varsa şüphe yoktur. Şüphe varsa aşk yoktur :)
00 Yorumla
1 yılKadınların hep sakladığı bir şey var. Bir kadını isteyen birden fazla erkek illa var. Gerçekten sevip bana değer veriyorsa alternatifleri engeller. Sevmiyorsa zaten sevmediğini anliycam, telefonuna bakmaya ihtiyacım yok. Kendim ayrılırım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çiftler birbirlerine güvenmeliler. Şüpheye yer verecek şeyler yapılmamalı.
00 Yorumla
1 yılNet cevap aldatıyor seni kizlar essek olmayın ortada olan gercekler var neden kendimizi kandiriyoruzki
052 Yorumla
Soran1 yılYani başka biri mi var başka kiz mi vardır diyorsun
Soran1 yılİlk kez yaptığı için suphelenemedim
- 1 yıl
Evet. Ya da senin hakkında biriyle kötü konuşmuştur her iki durumda da aldatiliyorsun. Ha bir dahaki buluşmanizda verecek o telefonu çünkü mesajları silmiş olucak
Soran1 yılCanım benim hakkımda kötü konuşsun sanki silinmeyecek bisey mi bu ihtimal değildir bence
Soran1 yılEe silsin mesaj atan tekrar atamaz mi yine mesaj atar gün ortasında gün sonunda bir şekilde atar yani öyle değil mi
- 1 yıl
Yorumda da biri demiş güvenmiyor musun diye KDHSODJİWDJİSJSİA Allah aşkına bu teknoloji çağında kime güvenilirki zaten kızların içine doğar boyle durumlarda bir suphen varsa o gercektir güven kendine
- 1 yıl
Ya gizler onu ruhun duymaz senin erkekler mal değil 20 ye yakın ilişkim oldu biliyorum
Soran1 yılAyyy off yaa bunu anlamanın başka yolu yok mu ya:(((
Soran1 yılEe gizleyecekler falan insanın ruhu duymaz olan şeyi de çok acı ya
Soran1 yılŞüphelerim onun hareketiyle basladi normalde yoktu
- 1 yıl
Şimdi sen şüphelendiğini belli edersen kavga edince yok bana guvenmiyorsun diye vurmaya çalışacak. Konuştuğu kızlada ciddilesirlerse seni ghostlicak sonra gelsin depresyon of. Kanıt da yok elinde. Ben hiç o aşamayı gecemedim darbe almadan kurtulamadim yani xishdowudjwi. Bak bı soğuk davranırsa bunu bahane ederek ayrıl sakın deme beni aldatiyorsun senden supheleniyorum diye
Soran1 yılAferin yaa iyice ağzıma sctin 😅😅😅
Soran1 yılBen şimdi bu popiş korkusuyla nasıl durucam
Soran1 yılYani bende bundan aşırı korkuyorum ama ne yapsam onu da çözemedim yaa akışına mi bıraksam o da olmuyor
- 1 yıl
Çok düşünuncede insan takıntı yapıyor. Sevmesen akışına bırak dicemde seviyorsun. Fake hesap açsan ama inandırıcı olsun bak bi cevap veriyor mu
Soran1 yılNe yazicam fakedeen ona
Soran1 yılYaa o değil de şimdi birisi varsa bile Allah korusun şöyle düşün yanında 6 7 saat durduğun adamın illa ki telefonuna araması mesajı biseyi düşmez mi? Silse de düşer yaa
- 1 yıl
Yazma asla. istek at kabul etsin öne cikanlarini begen. Ya zaten attigun istegi kabul ederse zaten aldatmistir. Kabul ettiginde bir süre attığı hikayeleri begenirsin. Eğer sadık biriyse kabul etmez isteği kabul ederse de ve öne cikanlarini begenirsen çıkartır seni o zaman sık8ntu yoktur
Soran1 yılİsteği kabul etmez çünkü kız takipçisi yok bende olmasını istemiyorum
Soran1 yılYaa şunu diyorum telefonla bisey yapıyorsa mesela biri varsa bile 6 7 saat yanında duracaksın illa ki arama mesaj bisey gelmez mi
Soran1 yılMesela wp de şey var mesaj kitleme özelliği ama kitlesen de o kişinin profil resmi wp de kisiler kısmında durur kalkmaz
Soran1 yılTelefonunu verse rahatça emin olabilecek miyiz kimse olmadığından
- 1 yıl
Haaa iyi o zaman iyi sorun yok kız başka nerden bulsun kızı ortak arkadaşlariniz da varsa yapmaz öyle şey. En fazla senin hakkında kötü konusmustur biriyle. wp den bir kızla konussaydi kız derdi neden instadan takiplesmiyoruz diye
Soran1 yılKız kötü niye konuşsun ne alaka surda mantıksızlık var mesajlar zaten siliniyo yani mesajları siler demi konussa bile o değildir
Soran1 yılYaa kıza instagram kullanmıyorum falan demişse :(( demez demi böyle bişey
Soran1 yılInstagramima giremiyorum demez demi
- 1 yıl
İnstagramindan kız var zannettim ben ondan boyle buyuttum
Soran1 yılYok instagraminda hiç kız yok çok şükür ama düşündüm ya kız varsa da kıza jnstagramimi kullanmiyorum falan derse giremiyorum derse
- 1 yıl
Sevgilinin kullanıcı adı kendi adiysa demez
Soran1 yılKendi adı evet
Soran1 yılYani mesela şey demez mi çalındı kullanmiyorum falan diye bu ihtimal yok mudur
- 1 yıl
Unutmuştur silmeyi. Benim bı eski sevgilim aldatmazdi beni ama unutamadigu eski sevgilusi hakkında wp arakas grubunda konuşurdu ondan vermezdi telefonu bana
- 1 yıl
Şimdi bu çocuk instagramdan bulmadiysa kızı nerden bulucakki. Dışardan bulsa cevrenden falan duyabilirsin.
Soran1 yılÇevremden nasıl duyayım ki ortak çevre yok
- 1 yıl
Sen telefonunu veriyor mushn ona o bakiyor mu
Soran1 yılHiç vermedim istese veririm ama
- 1 yıl
Toxic ilişkiye gider bu ben soyliyim içten içe guvenmiyorsyn çocukta güven vermeye calusmuyir aciginini kolla çocuğun baş tekmeyi ne ugrascan
Soran1 yılYok güven vermeye çalışıyor da bazen böyle çocukça hareketleri oluyor işte
Soran1 yılBöyle yaparak jyi bisey yaptığını sanıyor bisey olmaz kızarım geçer sanıyor tam 2 hafta bu duyguyla cebellestim neredeyse biakacaktim ama ona belli etmedim
- 1 yıl
Bak yine yaparsa çek elinden bak en fazla ne olabilirki belki huyu budur degusik değişik adamlar var gunahinu almayalım şimdi
- 1 yıl
Alıp bakmak istersen kusura bakmasın ama kopek gibi vercek sevgilisinin onun hayırdır olm
Soran1 yılTabiki kesin vermesi gerekiyor bencede bazı insanlar ne gerek var özeli medeni olun falan diyor ben buna katılmıyorum
Soran1 yılİnsan bakmak isteyebilir canı isterse bakar ne var ki sadece guvenmediğimiz için doğum
Soran1 yılDeğil
- 1 yıl
Ya güvenle alakası yok benden bir şey saklayamaz saklicaksa niye sevgilimki yani bide içinde huzursuzluk yaratmış hakkı yok buna. Sevgilin seni mutlu etmicekse niye sevgilin
Soran1 yılAynen öyle buarada
Soran1 yılYa tekrardan vermezse ne yapcam sen kaç yaşındasın buarada
- 1 yıl
Vericek vermezse diye bir şey yok direk söyle benden bir şey sakladigunu dusbuyorum sen böyle yaptıkça de yani hayiridr diyemez hem öyle bişi 19 um bu arada
Soran1 yılBenden küçüksün ama açık gozlusun hahaha burcun ne senin
- 1 yıl
Aa sen kacsinki aslanım ben
Soran1 yıl25:((
- 1 yıl
Saygılar ablacım 😄
1 yılŞüpheli hareketleri hoş değil, kaçırmaya çalışması falan. Net ol kesinlikle
07 Yorumla
Soran1 yılO an üzerine gitmedim şu an kedi kendimi yiyorum üzerine gidecektim kesinlikle
- 1 yıl
Şüphe insanı yiyip bitiren bi duygudur. Mesafe koymalısın.
Soran1 yılAma ortada elle tutulur bir şey yoksa mesafe koymak saçmalık olmaz mi
Soran1 yılYa günahını alıyorsam
- 1 yıl
Sen telefonunu alsan karıştırsam bişey çıkmayacak peki kafan rahat edecek mi? İçin rahat olacak mı unutacak mısın bu durumu? Hayat senin hayatın tabi ama temkinli olmakta fayda var. Kalp kırıklığı zor insan yeniden çok zor sevip güveniyor sonra 😞
Soran1 yılTemkinli daha nasıl davranabilirim daha ne yapabilirim ki onu anlamiyorum elimden ancak bu geliyor işte:(
- 1 yıl
şu an nasıl hissediyorsun?
Telefonu vermemesi rahatsız edici bu arada.
Benim de telefonumda bişey yok ama sevgilim alıp bi baktığı zaman tedirgin oluyorum kötü hissettiriyor bu durum. Ama vermemezlik yapmam hani.
O biraz inatlaşmaya yönelmiş.
Bence direk tepkini net olarak koymalısın ve konuşmayı kesmelisin
05 Yorumla
Soran1 yılYani telefonunu vermemesi büyük bir sorun mudur
Soran1 yılKesin vermesi gerekir mi
Soran1 yılKesinlikle böyle düşünüyorum bende
Soran1 yılTekrar bulusucaz tekrar vermezse kötü olur
1 yılEn fazla iki. uc tane konuştugu başka kizlar olabilir
014 Yorumla
Soran1 yılNeden tek değil de 2 3 bu nerden çıktı
Soran1 yılTek olsa o kadar kaçırmadı sanki ya
Soran1 yılKacirmazdi
- 1 yıl
Tek olsa onu bir şekilde saklar çoğul olursa saklayamaz
Soran1 yılŞey olabilir mi karşıdaki çok arayan ilgilenen birir olabilir mi
Soran1 yılYa bana seninle beraber 2 kişiyle daha konuşuyorum dedi sonra şaka yaptım dedi
- 1 yıl
İşler karışık ozaman
Soran1 yılBilmiyorum😔😔
Soran1 yılBöyle çözemiyorum yaa çok kötüyüm gerçekten
- 1 yıl
Açık ve net ol bakmak istediğini söyle al gerekirse tartış gizli saklı hiç bişey olmaz
Soran1 yılYanlış anlamaazsınız yaşınız kaç burada yasi büyük olanlar böyle şeylere karşı olduğunu bakılmamssi gerektiğini söylüyorlar ama adam şüpheci davranıyorsa öyle durup bekleyemeyiz ya
- 1 yıl
Herkes bı güven söz konusu diyor ama zaten bu güveni paylaşarak biseyler saklamadan karşı tarafın vermesi gerekiyor kız ya da erkek ayırt etmeksizin bu böyle sen saklayip etsen aynı durumu sende yaşarsın şimdi karşı taraf saklayan bunu güvene baglamamali zaten bu durumda güven yok ki işte o güveni vermek. icin saklanmamak biseyleri kaçırmamak gerek paylaşarak kaçmadan kaçırmadan zaten o guven kendiliğinden oluşuyor
Soran1 yılTabik de öyle saklanmamasi lazım hee mesela telefon ortadadır sesi açıktır önüne dönüktür ama almami istemez belki ama bu sanki biseyler karıştırıyor gibi davrandı
Soran1 yılİnsan guvenmedigi için bakmaz ki sadece bazen meraktan bakar hoşuna gider bakmak
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılgebertirim bile
02 Yorumla
Soran1 yılAferin kız
Soran1 yılBöyle olmak lazım
Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı. İnternet geçmişi ve konuştuğu insanlar
05 Yorumla
Soran1 yılKonuştuğu insan değil insanlar mi😅
Soran1 yılOhoo başıma gelenler
Soran1 yılŞüpheci davrandiysan olabilirb
Aşk İlişkileri konusunda 644 cevap paylaştı. Saklaması kötü bir şey gizli bir şey var
017 Yorumla
Soran1 yılNe olabilir pekii
Soran1 yılBundan emin olmamın bir yolu yok mu
Soran1 yılNeyy
Soran1 yılValla son bulusmalarimizda telefonu ortada bırakmadı yani
Soran1 yılUst üste yazmanin amacı ne
Soran1 yılEvet bekletiyor
Soran1 yılAma ekranda kalıyor ordan çıkmıyor tabi
Soran1 yılTekrar yazınca mavi tik oluyor çünkü
Soran1 yılOhaa doğru ya
Soran1 yılAma yok attığım gibi oluyor o an yani
Aşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı. Sakladığı şeyler olabilir
03 Yorumla
Soran1 yılSevgilisi flört olmasın ben baska bişey istemiyorum görüştüğü kız falan olmasın da
Soran1 yılBundan emin olmanın yolu yok mu
1 yılVermek zorunda nasıl değil bişey sakliyor
06 Yorumla
Soran1 yılKardes vermeyebilir o ayrı der ki bana guvenmen lazım ama bu onu da yapmıyor direk uçuruyor
- 1 yıl
Sakliyor senden bebeem
Soran1 yılTm da ne saklıyor
- 1 yıl
Gizli gizli karilara yaziyor
Soran1 yılKarılara mi
- 1 yıl
Aynen
1 yılBelki p. rno seyrediyordur. Rahat birak cocugu
010 Yorumla
Soran1 yılKardes onu Google dan izliyordur silebilir bu öyle bsi4y değildir
- 1 yıl
Ooo neler var ablam neler... sen google'da kalmissin.
Soran1 yılNe var mesela örneğin
- 1 yıl
Reklama girer. düt beni 😂
Soran1 yılGercekten en fazla ne olabilir
- 1 yıl
Yani en basitinden x var... neler donuyor neler. Fake hesapla belki degisik insanlar takip ediyor
Soran1 yılKqnka onlar silinebilir demi kaldirabilir zor değil yani fake hesabını kaldırır x hesabini kaldırır ne var bunda
- 1 yıl
Kanka cok takintilisin. Yani en ufak birsey bulabilir die panikliyodur cocukcagiz
Soran1 yılÇok güzel dedin içim ferahladi ama bana şu şekilde davrandı telefonu ortada değil cebindeydi mesela ortada olsa cebine koymasa yine anlarım ama öyle değildi işte insan neden cebine koyar ki fake hesabı bile varsa internetini kapatır atıyorum her şeyi siler gelir ama bu öyle davranmadı
- 1 yıl
Ya niye kapatsin veya hemen nasil kapatabilir pat diye... senin yanindan kalkinca yine acacak. Gerek yok heyecana. Panikler yani tabi, utanir. Sahsen benim telin masallahi var fotosu olmayan bir zerrem kalmadi 😂😂
1 yılayrıl aldatıyor demek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı.
1 yılGüven şart bana göre vermesi lazım.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Kendisi bilir boş ver
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
1 yılTelefonunu vermek zorunda
027 Yorumla
Soran1 yılBu gayet normal değil mi ya
- 1 yıl
Tabi ki normal telefonunu vermeyen kızın suratına bakmam kesin bir şeyler çeviriyordur çünkü
Soran1 yılTelefon ortada durmalı sesi çık olmalı kapalı olmamalı benim bildiğim öyle değil mi bu cebinde sakliyordu ve normalde böyle yapmazdı 2 kere telefonunu gizledigini hissettim birinde kesin gizledi ötekinde isteseydim galiba yine vermeyecekti gizleyecektu
- 1 yıl
Valla ben sevgilim olduğu zaman direkt ekranı açıyorum veriyorumv sadece fotograflara girme diyorum geri kalan her yere girebilirsin
Soran1 yılOlması gereken budur işte başka bisey değil önceden o da telefonundan şarkı açardı yanıma bırakırdi ama artık imkanij yok yani hee bunu bir kere yaptı başka yapar mı bilemiyorum onu test edicem işte
- 1 yıl
Valla benim mesela 2 yillik sevgilim olduğu zamanlar ben telefonu cüzdanı falan direkt ona veriyordum çantana koy diyordum niye böyle bir şey yapiyordum bilmiyorum ama öyle daha rahat ediyordum telefon falan geldigi zaman mesela ilk o bakiyordu aşkım şu aramıs falan diyordu asla bu konuda tartışma falan da olmuyordu güvensizlikte olmuyordu
Soran1 yılNe güzel yaa benimki de kaç yaşına gelmiş adam ama telefonunu saklayacak kadar çocukça hareketler sergiliyor ne yazık ki
Soran1 yılBir daha yaparsa bilmiyorum ne olacak
Soran1 yılBu seferlik affettim
- 1 yıl
Valla yeni nesil insanlar sevmeyi bilmiyor o yüzden hepsinden uzak durmak gerek 😂
Soran1 yılNiye böyleler ben anlamış değilim şimdi kurcalamasan aklın kalıyor kurcalasan ayrı dert 2 haftadır böyle ölü gibiyim dua dua dua vee ağlamak yani hani çok ağlamasam da kötüydüm yani sürekli düşündüm neden böyle yaptı falan diye hayır birde varya bana davranışı sanki biseyler saklıyor gibiydi hani sakliyorsan bari belli etme bu baya belli etti kendini
- 1 yıl
Aldatıyor kesin ya yoksa niye saklasın telefonu
Soran1 yılYaa dur öyle deme yüreğim kötü oluyor cidden
Soran1 yılBu sefer buluşunca ne yapsam ne etsemm düşünüyorum bulamiyorum
- 1 yıl
Valla gerçeklere yüzleş kankası değilsin sevgilisisin vardır bir şey ki vermiyor telefonu
Soran1 yılHaklısın bir kere konuştum açık açık tekrardan yaparsa iş kötü zaten
- 1 yıl
Valla sen bilirsin
Soran1 yılTelefonunun sesi açık olmalı ortada olmalı insan elini attığı anda eline vermeli telefonu mantıklı olan bu değil midir? Bunu yapamıyorsa olmaz ki o ilişkiden
Soran1 yılSenin burcun ne
Soran1 yılBaska kız mi var diyorsun ki
- 1 yıl
Akrep
- 1 yıl
Yoksa niye vermesin telefonunu
Soran1 yıl😔😔 Başka bi kız varsa ben ne yaparım yaa
Soran1 yılBunu anlamanın başka yolu var mı peki
Soran1 yılYan yana geldiğimiz de mesela nasil anlayabilirim neye dikkat etmem gerekir
- 1 yıl
Hayır yok
Soran1 yılEe peki nasıl olacak bu şüpheyle mi gidecek sürekli bunun çaresi yok mu
Gizli Üye(30-35)1 yılBelki p*rno vardır. Ondan vermek istemiyordur.
012 Yorumla
Soran1 yılGoogle da vardır o dediğin normalde ne yapacak
Cevap sahibi1 yılÖzel sevdiği videoları saklıyordur ajandasında bir yerde.
Soran1 yılAdı üstünde video sakliyordut sakladığı şeyI nasıl ggöreyim onları saaklar elime verir telefonu ne var bunda
Cevap sahibi1 yılOlmaz ki öyle başkasının penisini gören şey yapıyorlardır. Doğru olmaz. Çok kurcalama her şey 😒
Soran1 yılKurcalama da ya başka şeyler yapıyor da sakliyosa o zaman ne yapacam
Cevap sahibi1 yılNe kadardır tanıyorsun onu.
Soran1 yıl150 gündür
Cevap sahibi1 yılGüven öyle 150 güne sığacak kadar kısa değil.
Soran1 yılYani ne kadara sığacak
Cevap sahibi1 yılEn az 6 ay ile 1 yıl
Soran1 yılAma güven vermesi gerekiyor karşı tarafın
Cevap sahibi1 yılOrası öyle fakat bazı şeyler zamanla oluyor.
hadi ordan ne düşünüyorsun
013 Yorumla
Soran1 yılNe diyon
Soran1 yılTekme vurmak kolay olmuyor ki
Soran1 yılNe biçim insansiniz insani üzmekten başka bisey yapmazsiniz
Soran1 yılZaten soğuma geldi istemsizce içimde yaşadığım için her şeyi ona anlatamadım da gerçi anlattım ama cozemedigimiz için içimde bitiremedim meseleyi
Soran1 yılSağ ol gözümü açtığın için
Soran1 yılŞimdi zaman geçirsek yan yana üstesinden gelicem bir şekilde de zaman geciremiycex herhalde calisicak
1 yılEvli
02 Yorumla
Soran1 yılBekar real görüşüyoruz
- 1 yıl
Neden o zaman
p*rno var mıdır la sence
02 Yorumla
Soran1 yılYa varsa siler zor mh
Sen bişi yapmasan da o yapmış
015 Yorumla
Soran1 yılNe yapmıştir
Soran1 yılSevgili flört kız arkadaş gibi mi
Soran1 yılİnsan ne saklayabilir telefonunda bu kadar tam 2 hafta boyunca agkadim yaa
Soran1 yılGerçeklik bisey olmasın tek dileğim o gerçekten
Soran1 yılBen çünkü o kadar dil döktüm önceden böyle bisey yaşadım sen yaşatma diye ve emek verdiğimi düşünüyorum emek verdim Allah kimsenin emeğini hibe etmesin
Soran1 yıl2 haftadır acaba bisey mi var biri mi var diye kendi kendimi yedim ağlamak dua Allaha nasil yalvardığım ben biliyorum çünkü ilk kez birine güvendim real de ailem ilk kez ogrendi emek verdim sabrettim çaba gösterdim insan çabaları emekleri boşa gitmesin istiyor
Soran1 yılUmarım yanlış yapmiyordur ama öyle düşündüğün gibi değil işte erkekler böyle düşünüyor benim tek hatam hayatma biri girince bütün varım yoğum hee şeyim o olunca bana yanlış yaptığında en dine batan ben oluyorum halbuki yapmasak bunu mesafeli olsak kendimize de zaman ayırsak o kadar bagkanmasak bunca sıkıntıyı çekmeyin
Soran1 yılAbi beni ilk annem babam terketti sonradan hayatıma aldığım erkekler de de hep kaçmasınlar diye ben uğraştım hee hayatıma çok erkek almadım ilk kez sevgilim oldu ama ya flört oldu yaa uzaktan sevgilim oldu ya evlenmek istiyorum dedi ama meğer annesine ırgat arayan çıktı o şekilde
Soran1 yılAma ne kadar saçma ki daha 1 aylık adama deli gibi bağlanmıştım o kadar garip ve saçma ki
1 yılKaynar kazana atmalı :))
10 Yorumla
1 yılEvlidir
00 Yorumla
1 yılYaşandı ayrıl gitsin
00 Yorumla
1 yılAldatıyor
00 Yorumla
1 yılBoynuzlanıyorsun
00 Yorumla
1 yılAyrıl sen de
00 Yorumla