Sevgilim telefonunu vermiyor?

1,5 yıllık bir ilişkim var sevgilim Benim telefonumu sürekli yerli yersiz kurcalar her gelen bildirime bakar kız arkadaşlarıma kadar bakar ben bişey saklamadığım için hiç gizlemedim ben onun telefonunu nerdeyse elime almamışımdır şifresini öğrendiğim de direk değiştiriyor araba müzik açmak İçin bile vermiyor önceden bu kadar değildi bu gün Apple Watch aldı bende saati inceliyordum şimdi senin telefonunu kurcalayacağım burdan dedim ve güldüm smslere girdim direk aldı elimden telefonu sonra sen benden bişeyler saklıyorsun da hadi bakam dedim bana eğer böyle bişey diyeceksen beni suçlayacaksan Bidaha böyle bir şey deme direk s*ktir git dedi bende neden bu kadar öfkelendin falan dedim gayet rahat bir şekilde beni boş yere suçluyorsun falan diye küfür etti sonra ben gelemem böyle laflara diyip evden çıktı gitti ne düşüneceğimi bilmiyorum ben daha önce uyurken telefonu aldım bi kere o zaman şifresini falan biliyordum biz kavgalıyken görüşmesini istemediğim kız arkadaşlarına buluşalım yengenize düğündeyim dicem demiş bunu yakaladım bi daha şifresini söylemedi bilmiyorum ben çok üstelediğim için mi böyle 1.5 yıl olmuş bence rahat rahat karşılıklı bakabilmeliyiz yani en azından bu kadar rahatsız olmamalı ama telefonu hep ortalıktadır beni aldattığınıı da düşünmüyorum ne saklıyor bilmiyorum fikri olan benzer tecrübesi olan bana yardımcı olabilir
Güncellemeler
+1 yıl
Aldatmadığına yani başka bir kızla ilişkisi olmadığına eminim öyle olsa genel olarak bu kadar rahat olmaz telefonu sürekli ortadadır zaten benden başka zamanı yok acaba ipleri elime vermek istemeyişi olabilir mi çünkü ben o durumda direk tepesine binecek bir insanım
Sevgilim telefonunu vermiyor?