Hatalarım yüzünden kaybettiğim çocuğun hareketlerini anlayamıyorum yardım?

Sevdiğim çocukla flörtken saçma sapan hatalar yaptım beni sevdiğinden emin olamıyordum o sırada çok yakın arkadaşı benle ilgileniyordu ben bilmiyordum o kadar yakın olduğunu ve beni umursamadığını sanıyordum bende yüz verdim çocuğa çok pişmanım köpek gibide seviyorum sonra çocuk bunlarI öğrendi ve benle konuşmayı kesti sürekli aynı ortamdayız mecburiyetten 1 ay falan yüzüme bakmadı yokmuşum gibi davrandı ama bir yandan da gizliden bakıyordu sonra gitti sevgili yaptı 3. Aylarına giricekler şu an aramız iyi ama haraketleri kafamı karıştırıyor sürekli bakıyor , konuşuyoruz beni dinliyor soru soruyorum gayet güzel cevaplıyor ya arkadaşlar bi olay olmuştu ben bu çocuğa doğum günümü söylediğimi hatırlıyorum unutmuşum yani ben böyle oturuyorum kızgın yâda kırgın o zamanlar bana yüzüme bakmıyordu O gün ve sev gili yaptığını öğrendim ona rağmen bi anda dönüp biliyorum ben senin doğum gününün şu şu diye söyledi bi anda şok oldum mesela çakmağımı aldı kaybettiğini söyledi geri vermedi neye inanacağımı bilmiyorum şu an sevgilisi de bizim le aynı ortam da kız yanında iken bile beni fark edince bakıyor çok hatalıyım biliyorum ama çok seviyorum sevgilisi var onuda biliyorum hiç konuşup özür dileyemedim ondan lütfen bana fikir verin

Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar söylemeyi unutmuşum bide beni başkasıyla görünce bi hareketleri falan değişiyor dik dik bakıyor bi gün beni biriyle görmüştü gerçekten o suratı gözümün önünden gitmiyor arakası dönüktü normalde sesimi duyunca dönmüş kitlenmiş bize bakıyor
Hatalarım yüzünden kaybettiğim çocuğun hareketlerini anlayamıyorum yardım?