Bi erkeği daha ne kadar bekleyebilirim ne yapmalıyım?

3 yıldır tanıyorum ama bi samimiyetimiz yoktu kardeşimin karete hocasıydı. Kardeşim spora ara vermişti tekrar başladı 1 ay önce ben götürüyordum. Beni gördü eve gelince hemen istek attı instadan sonra kardeşimin bahanesiyle bana yazmaya başladı falan derken biz sohpeti ilerlettik bu bana ariyim mi gece görüntülü falan diyordu. ( babası 2 yıl önce öldü psikolojik anlamda çok yorgun tüm hayatı işi olmuş) ben buna beklentiye girdiğimi söyledim artık bişeyler olsun istedim bana hazır olmadığını söyledi bende yaralarını beraber sarabiliriz dedim öyle mi düşünüyorsun dedi evet dedim sana olan hoşlantımı sende görüyorsun bir şans verelim bize dedim bana hazır değilim işte bi ilişkiye ayırıcak vaktim şu an yok dedi bana zaman ver dedi ve daha aramadı yazmadı hep ben yazdım. Kendi başlattı ama devam ettirmedi anlayamıyorum
Güncellemeler
1 yıl
Sürekli kardeşimi götürüyorum ve izliyorum da hazır değilim demesine rağmen derste gözü sürekli benim üzerimde. Yanımdan geçerken bana bakıyo göz kırpıyo falan anlam veremiyorum
Bi erkeği daha ne kadar bekleyebilirim ne yapmalıyım?