Eden gerçekten bulur mu?

çocukluk aşkımla yıllardır beraberdik nişanlandık memleketteyken sonra yıl dönümümüzde beni baska bir bayanla aldattı cok seviyordum kendimi bile arkaplana atıp devam ettim sonrasında üniversite kazandı ve sadece benimle ilgilenmedigini belirttigim icin benden ayrıldı yani anlayacağınız yaprak sıkılmıştı ağaçtan sonbahar bahaneydi desek yeridir yeni bir hayatım olacak diyerek başka ile üniversiteye geçti tek basına yasiyor artık

bende taşındım fakat istediğim bölümü kazanamadıgım icin tekrar hazırlanıyorum ailemden fiziksel ve psikolojik ağır şiddet görüyordum o da bunu biliyordu taşınmak mecburiyetinde kaldım anlayacağınız

taşındığım yerde de sürekli gürültü sürekli sürekli üst komsu ve cocukları asla susmuyor zar zor calısıyorum kütüphanelerede alınmıyorum mavi kartım oldugu icin gercekten her sey sorun

o şu an üniversitede sporunada devam ediyor cevre yapmıs rahat bir hayat yaşıyor ama ben sıkıntıdan cıkamıyorum gercekten bunaldım ben bunları haketmemistim onu aldatmadım her zaman yanında oldum neden simdi bu halde olan benim gercekten anlayamıyorum üst komsnun cocugu susmaz sikayet ederim yine devam ederler faturaları zar zor ödüyorum beslenmeye maliyet yok aileme de dönemem cınku o ortamda calısmak hic mümkün bile degil gercekten bunaldım eden bulur mu merak ediyorum cunku ben boyle hayatı haketmedim o keyif sürerken

Eden gerçekten bulur mu?