Evliyim eşimin ailesinden çok çektim canımı o kadar yaktılar ki hakkımı helal etmek gelmiyor içimden ve yasattiklarini yaşamalarını istiyorum şimdi eşimin kardeşi nişanlı ama gittiği aile çok iyi görünüyor hak mı bu bana çok çektirdi hem o nişanlanan kişi hem digerleri yanlarina kar mı kalacak bütün her şey gerci eskiden bunlarda öyle görünüyor du ama iclerine girince gerçek yüzleri açığa çıktı. Yasattiklarini yaşasınlar yinede Rabbimin İlahi adaletine güveniyorum. Er geç çıkar diye ümit ediyorum.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
20 yıllık evli biriyim. Neşer çektinizki bu kadar dolusunuz
Bulmaz herhalde bilmiyorum öbür dünyada garanti ama
Bulsunlar inşallah yasattiklarini yaşasınlar istiyorum
Yaşın kaç bu arada da beddua etme yani havale et geç
Cook ettim beddua ama Rabbim affetsin için sogumuyor canımı çok yaktılar
Yani yok şundan dedim haklısın da artık çocuk değilsin olgun birisin ondan hani dönüp dolaşıp sana da gelebilir ondan
Evet Allah sorsun yinede ne diyeyim
Sakin kal yaşını başını almış birisin ve geniş yelpazeden düşün
Öyle zaten karşılarına girmedim şimdiye dek hep kırdılar döktüler sustum ama içimi bir ben bir Allah biliyor
Rahat ol bedenen ve ruhen buna sahipsin şu an
Kin tutan bir insan değilim aslında şimdiye dek canımı yakan kim olursa olsun attığı bir adımla içimdeki tüm kızgınlık olumsuz şey yok olup gitti ama bunlar o kadar acıttı ki canımı unutamıyorum sokup atamıyorum içimden istiyorum ki aynısını yaşasınlar
Bu hayatın en değişmez ve acımasız kuralı rüzgar eken, fırtına biçer. Bu hiçbirimizin unutmaması gereken bir gerçek.
İnşallah inşallah yasattiklarini yaşasınlar
Emin ol yaşayacaklar ve biz kimin ahını aldık diye kendi kendilerine söylenecekler
Tek temennim ahirette sorulacak biliyorum ama istiyorum ki ölmeden dünya gözü ile bu dünya da da göreyim aynısını yaşadıklarını
Ablacım Allah kolaylık versin kesinlikle Allah kimsenin yanına bırakmaz bir sürü olay gördüm eden bulur Allah'a havale et
Yapma üveye özünden yapma geline kızından görürsün demişler boşa dememişlerdir
Şimdi çok iyi görünüyor ama nişanlandığı yer ama zaman gösterecek tabi her şey i
Kimseyi içine girmeden tanıyamıyosun ki köprüyü geçene kadar artık
Kesinlikle öyle bacım kimse göründüğü kadar iyi değil
Eşin korumuyor mu seni
Eşim başlarda çok iyi idi koruyordu ama aile her zaman için baskın gelir zamanla arada kaldı ve onların istediğini yapıyor sözlerinden çıkmıyor
Ayrıl drim
O kadar kolay olmuyor maalesef
Üzme kendini ilahi adalet elbet tecelli edecek.
Bende öyle düşünüyorum
O yüzden akışına bırak.
Öyle yaptım zaten
Aferin
Eden bulur merak etme
Bende öyle düşünüyorum
İçin rahat olsun
Öyle iyi bir aileye gideceğini görünce valla yanlarina kar kaldı sanıyor insan içi sogumuyor ama elbet Rabbim sorar
İyi görünebilir ama belki hiç öyle olmaz bilemezsin
Aynen bunlarda öyle yağlayıp balliyorlardi evlendim hayatımı zindana çevirdiler
Eşin ne yapıyor onla mutlu musun?
Eşimle çok iyi idik başlarda ama çok karıştılar aramızı bozdular bana yardım etmesini dahi hazmedemediler oğlum yapma etme alıştırma bırak el kızı yapsın vs vs işte daha bir çok şey
Çok sıkıntılı bir durum ya çocuk var mı
Evet
Çalılıyır musun
Yok hayır
İşin gerçekten zor. Bunu ancak eşinle beraber aşabilirsin p da ne kadar mümkünse
Evet çok şükür şimdi daha iyim dediğim gibi eskiye oranla ama geçmişi silip atamıyorum tek sorun bu destek almaya ihtiyacım var bu konuda sanırım
Evet biraz öyle görünüyor.
Allah kolaylık versin
Elimden g3ldiğince destek olmaya çalışırım
Sağol eksik olma konuşup paylaşmak bile birine içimi dökmek bile iyi geldi Allh razı olsun
Cümlemizden razı olsun. İstersen yazabilirsin müsait oldukça konuşabiliriz. Dertleşmek iyi gelir
Kayınvalidemden nefret ederim
Yasattiklarini yaşamaları benim için yeterli
İnş anlatmak iatersen dinlerim
Anlatılacak o kadar şey var ki bacım hangi birini anlatayım
Ne gibi şeyler yaşattılar
konuşmak dertleşmek ister misin
Allah razı olsun
cümlenmizddn inşallah
Ne çektin?
Hangi birini diyeyim ki çok şey yaşadım hem maddi hem manevi
Anlatabilirsin dinlerim
Hem yokluk çektim hem melek gibi eşimi doldurup bir şehir magandasina çevirdiler şiddet dahi gördüm daha neler neler
Hadi ya! Üzüldüm. Şu an nasıl peki durumun?
Elhamdülillah biraz toparladım bazı şeyler eskisine oranla şu an biraz daha iyi ama işte yinede içimi sogutamiyorum ne yapsam yasattiklari aklımdan çıkmıyor
Sen iyi ol da. Onların yaptığı zulmü allah sorar onlara. Kin tutma çünkü bu sana zarar verir.
Evet psikoloji mı o kadar bozdular ki bunun farkındayim eski bekar halimden eser yok
Ama eskisi gibi olmalısın. Çünkü kendine zarar verirsin böyle. Unutmak en büyük cezadır. Onları unut bence.
Evet pismanliklarim çok fazla keşke şimdiki aklımla bundan 3,5 sene önceye geri donebilsem her şey çok daha farklı olur o zaman
Neden üç buçuk sene?
Üç beş sene öncesi hayatım çok daha farklı ve güzeldi çünkü varlıklı bir ailem var prenses gibi bir hayatım okulum vs vs şimdi hiç bişey kalmadı elimde
Kendi annen baban mi varlıklı?
Evet
Şu an peki?
Varlıklı derken zenginlikten bahsetmiyorum ama ellerindeki bütün imkanları benim mutluluğum için feda ediyorlardi öyle bir aileden çıkıp böyle bencil gaddar bir aileye düşmek çok zor gerçekten
Üç buçuk yıllık mı evlisin?
Evet.
Şu an bi sorun var mı peki?
Yani eskiye nazaran çok iyi olmasada daha iyi çok şükür
iyi bari sevindim. Aynı yerde mi yaşıyorsun eşinin ailesiyle?
Kin dolmuşsun baya
Çok çektirdiler canımı çok yaktılar diyelim
İçin zor soğur
Aynen öyle
Sonsuza dek yaşanmaz bu öfkeyle
Yaşanmaz ama insanin canı yandı mı da canını yakanın yanına kar kalması çok zoruna gidiyor
Evet bende kin doluyum da içim içimi yiyor bazen aklıma geldikçe ama başka şeylerle uğraşlarla unutmaya çalışıyorum
Evet yoksa insan kendini yiyip bitiriyor sadece üstelik sen bunları uadaken tüm bunlara sebep olanda gününü gün ediyor
İnsan idam sehpası kurulsun istiyor hemen oracıkta :) ama olmuyor işte. Uzun süre hafızandan silinmiyor. Beter olmasını görmek istiyorsun onu da göremeyince nefretin artıyor
İşte bu yorum duygularımın tercümanı oldu şu an 👏🏻
:) yaşayan bilir
Seninde için dolu benim gibi galiba çünkü ancak dediğin gibi yaşayan bilir
Evet bende doluyum bu yüzden şehir değiştirdim unutmak adına
İmkanım olsa bir dk durmam bende burada
Uzaklara gitmek yeni bir ortam oluşturmak iyi geliyor insana
Kesinlikle öyle dir
yooo
Yanına kar kalmaz yinede diye düşünüyorum
iyi
eden mutluulk buluyo
Allah sorar er geç bence