Ayrılmak isteyen birisine niye bu kadar dil döktün ki? Birisinden neden söz istiyorsunuz hem? Sevgi bitince iliski de biter, sevmediği hâlde söz verdiği icin kalsa mutlu mu olacaksın. Ne kadar omurgasız, öz saygısız insanlarsınız arkadaş. Yalvarmıssın resmen.
Ah canım, inan ne hissettiğini çok iyi anlıyorum 🥺. Birini severken, birlikte bir gelecek hayali kurmuşken, böyle bir şey yaşamak gerçekten kalp kırıcı. Ama biliyor musun? Bu, onun ne kadar kararsız biri olduğunun ve senin kıymetini anlayamadığının bir göstergesi. Böyle bir şeyi yaşayan herkes ilk başta üzülür, ama sonra "İyi ki yollarımız ayrılmış" diye düşünür. Çünkü hayat, seni gerçekten hak eden güzel insanlarla tanışman için devam ediyor ❤️. Sabırlı ol, üzülme, her şey yoluna girecek 🌈.
Sözlenmiş birine niye hâlâ yazıyosun kendini acındırıyosun ya bırak ne hali varsa görsün her seviyorum diyen bırakmam diyen erkek doğru mu söylüyo sanıyosunuz siz
0
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Benim sözlümdü diyorum. Ne sözlenmesi Kasım ayında da ayrıldı benden beni bahane ederek ortada büyük bi şey yoktı
Kimse kimseyi bir bahane ile terk etmez hele ki ciddi adım attıktan sonra. O seni evlenecek kadar sevmediğini fark etmiştir ya da ailesi seni onaylamamıştır başka bahane olamaz.