Seven kız haksız dahi olsa sürekli trip atar mı?

Genelde bir sorun yaşandığında her zaman haklı taraf kendisini görüyor hatta kendi hatalarında dahil sırf altta kalmamak için özür dilemiyor benden özür bekliyor.1 yıllık nişanlıyız ailem ile anlaşamadığı için bile ayrılmak istemişti arkadaşlarının gazına gelip bir kaç kere zorlayıp ısrar ettiğim halde o istemiyordu sonra bende bıraktım 25 gün konuşmadık o sırada hep benden mesaj beklemiş ağlamış iyide ayrılmak isteyen sensin nasıl geleyim? Onun annesine yakın oturmayı bile kabul ettim oraya yakın iş buldum benim ailem ile alakası bile olmayacak. Sorun şu ki sürekli onun kuralları geçiyor. Evin içinde sesli ya da görüntülü dahi konuşamıyoruz çünkü o uygun görmüyormuş genel olarak onun hiç birşeyine pek karışmıyorum ama geçen mahallede arada sırada merhaba dediği bir kadın vardı evine çağırmış nişanlimi oda gitsem mi dedi dedim çok tanımıyorsun evinde erkek oğlu var olgun çok istiyorsa o size gelsin ya da dışarıda konuşun. Sen beni kısıtlıyorsun evin içine kapatıyorsun diyor sırf bunu dedim diye sizce yanlış düşünen ben miyim o benim telefonumu kontrol ediyor ama ben onun telefona bakamıyorum bilene musade etmiyor
Seven kız haksız dahi olsa sürekli trip atar mı?