1 yıldır biriyle beraberim. İlk başlarda ona karşı hoşlantı gibi hislerim vardı fakat süreç içerisinde soğudum. Bazı haklı sebeplerim var ancak yazının uzamaması için çok detaya girmeyeceğim. Onunla birlikteyken kendimi sevgiliymişiz gibi hissetmiyorum. Tutku heyacan hiçbir aktivitemiz yok. Benden 11 yaş büyük. Birçok şeyi yaşadık bana ihtiyaçlarımı alıyor ve her gün resim mesaj atıyor. Ben de hani bu yaptığı harcamalar bazında ona 6000 tl kadar gönderdim. Bu konuyu ona daha önce de birkaç defa açmıştım ayrılalım ya da ara verelim şeklinde. Arkadaş olarak kalmak istediğimi söyledim. Ama kabullenmiyor hayır çok iyiyiz sen benimsin seni kimseye vermem seni hiç üzmeyeceğim ben çok acılar çektim diyor. Daha önce terk edilmiş ve ben galerisini incelerken açıp kendi gösterdi bir şey mi arıyorsun diye. Neden hala resmini sakladığını sorduğumda ise tekefonda arıza olduğunu sıfırlayınca geri yüklendiğini falan söyledi? . buna benzer bazı şeyleri kalkıp kendi gösterdi anlattı telefonunu incelerken.
Ayrılmak istediğimi yüz yüze söylemiştim birkaç ay önce. İşte gözleri yaşardı. Benden daha iyi birine layık olduğunu söylediğimde ise ben bu yaştan sonra nerden bulacağım dedi. Kıyamıyorum ve bu kısır döngü bu şekilde devam ediyor.
Ev iş adresimi her şeyi biliyor. Bana bir keresinde çocuğunu alıp evi terk eden kadını ve eşinin onu öldürdüğü bir katilin türkü söylerken ki videosunu gösterdi adam cinnet geçirmiş işte onu destekler söylemlerde bulundu. Eşim çocuğumu götürsün bana göstermesin onu vururum bilmem ne sonra da ayrılınca ben canı miyim falan dedi. Baya yalvar yakardı.. Bu tarz şeyler de aklıma gelince biraz çekiniyorum. Ama görseniz bana karşı çok pasif biri.
İlk defa biri bana karşı böyle ilgili olduğu için başlarda çok etkilendim. Ya bir daha böyle sevilmezsem diye de kararsız kaldım ama ayrılamıyorum da. Ne yapabilirim bana yol gösterin. Bir de bu en son para gönderdiğim gün şaka yaptığımı zannetti. Sonra konuyu açmadı. Yani ben en azından saçmalama al paranı diyip tepki göstereceğini düşünmüştüm 2 defa yüz yüze geldik ama dediğim gibi bir tepki vermedi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer