İnstagramdan normal erkek arkadaştan gelen mesajlara kalp ifadesi bırakmak ne anlama gelir. Eşimin işyerinden bir arkadaşı, eşimin hikayeleri ne alkış atıyor sürekli. Eşimde kalp ifadesi bırakıyor. bazen adamda kalp ifadesi bırakıyor. Sizce bu doğru bir davranış mı. Bende adamı engelledim. Ve engeli kaldırdım takipten çıkmış oldu. Sizce doğru yapmış mıyım? Not:eşime sordum bu kalpler ne diye. Bu anladığın gibi bir şey değil dedi bende tamam dedim. Ama kafama takıldı. Evli bir kadın kalp ifadesi bırakması doğrumu sizce? Benim yaptığım doğrumu sizce?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
dert ettiğin şeye bak mesaj beğenmekte yanlış bişey yok ayrıca engelleyip tekrar kaldırdığında takipten otomatik çıkılıyor o takipten çıkmamış yaşınız kaç 67 falan mı sosyal medyadan bu kadar bihaber olmak şaşırtıcı🤔
Evet otomatik çıktı takipten şimdi beni niye çıkardı diye düşünmüyor dur inşallah. adma da atıp oldu belki. Tanıyorum da adamı. Ben 48. eşim 41. Ben Instagram kullanmıyorum. Oyüzden bilgim yok. Kalpler falan görüünce moralim bozuldu.
Dünde yazdım. Buraya. Adamın her hikayeye mesaj atması ilginç dediler. Kalbi de görünce adam her hikayeye mesaj atıyor, yürümeye çalışıyor diyenler oldu. Evli kadın asla kalp atmaz diyen oldu. Kafam kurcalandı
ayyy benim babam yaşındasın peki amca sana şöyle anlatayım şimdi mesaj beğenmek kalp atmak anlamına gelmiyor sadece beğeniyorsun mesajı görüldü kalmasın diye veya tamam mesajı gördüm anlamın da yanlış bir şey yok. ama adamın hikayeye sürekli yanıt vermesi evet seni rahatsız etmiş olabilir doğru olanı yapmışsın adam da takipten çıkıldığını görünce kendini geri çeker sınırını bilir artık
Bişey daha sorayım müsaitsen. İnstada önerilenler kısmında bu adam en tepede. Neden? Eşim sürekli bu hesaba bakıyor mu acaba? ya da adam mı bakıyor? Bilgin var mı neden en üstte çıkar. Neden başkası değil o?
öneriler kısmın da onun çıkmasının birsirü sebebi vardır mesela“ortak takipçiler” olabilir. örnek veriyorum o adamla eşinizin ortak takip ettiği insanlar varsa olabilir dediğiniz diğer ihtimaller biraz düşük ama yok değil instagramın algoritması var hesaba çok bakarsan veya o seninkine önerilerde çıkıyor fakat bu küçük bir ihtimal eğer ortak takipçiler yoksa olabilir ama eğer ortak takipçiler varsa en üstte çıkmasının sebebi bu
Evet ortak takipçi var dır kesin teşekkürler sağolasın
Bir soru daha sorabilir miyim?
Son
Şimdi geçenlerde, hiç. Tanımadık otçrtak arkadaş vs olmayan birinden istek geldi. Bende merek ettim kabul ettim. Hiç bir şey olmadı. Mesaj yazmadı. Sabah merhaba siye mesaj yazmış. Eşimde hemen engellemiş. Akşam gördüm. engeli kaldırıp mesaj attım tanışıyor muyuz diye. Oda bu soruyu sabah beni çıkarmadan önce niye sormadın dedi. Ve hemen engelledi. Bu adam rast gele istek atan biri olsa etkileşimi görünce hemen tanışmaya çalışması gerekmiyor muydu? Neden engelledi? Yani Bu adam rast gele biri olabilir mi sence?
Yani. İstek atmak için hesap adını bilmesi gerekmezmi?
şöyle söyleyeyim istek atması için eşinizin kullanıcı adını bilmesine gerek yoktur. Herhangi bir yerden veya önerilerde veya yorumlardan bulmuş olabilir burada bir sıkıntımız yok. Eşinizin adamı engelleme sebebi büyük ihtimalle sizsiniz kıskanç biri olduğunuz için ve hesabı gördüğünüz için yanlış anlaşılma olmasın diye engellemiştir adam da engellediğinizi görünce buna anlam verememiş olabilir ve sinirlenmiştir o yüzden sabah siz yazınca “neden daha erken cevap vermedin” deyip sizin eşinizi engellemiştir sonuçta bu adam sizin erkek olduğunuzu bilmiyor kadın sanıp gururu kabarmış ve engellemiştir merak etmeyin
Yani ona buna rast gele istek atan adam neden gurur yapsın ki dedim. Daha erken değil sabah çıkarmadan önce neden sormadın dedi
Vevaplarım6üçim sağol teşekkür ederim
Adam sabah çıkarmadan önce neden sormadın dedi. Saçma Bi gurur gibi geldi bana.
Ayrıca eşim hesabı görfüğümü bilmiyor
rica ederim
Cevap vermek yerine mesajı beğenmiş yani normal
Yani sende yapar mısın? Normal mi kalp göndermek?