Allah aşkına haksız mıyım?

Sevgilimle ne zaman konuşsam ya üniversitede dersteyim diyor zaten çıkınca da beni arıyor yolda hemen yani tüm gün böyle oluyor neyse ben Instagram kullanmıyorum demin annemin telefonuyla Instagram’a girdim öylesine bir baktım post paylaşmış hemen eski hesabımı açtım kalıcı dondurmuştum hesabı baktım bilardo oynamaya gitmiş oradan paylaşmış ve posta yani attığı post yeni fotoğrafta yeni yani yeni çekilmiş fotoğraf yüzündeki sivilceden anladım ya şimdi ben de sordum aradım dedim ki hani gitmişsin bana niye dememişsin ya ne zaman konuşsak dersteyim veya eve gidiyorum evdeyim diyorsun yani hangi ara gittin bana diyor ki ben sana söylemek zorunda mıydım ya ne bileyim sen o zaman yazmamışsın konu açılmamış söylememişim burada saklanacak ne var bir de yani bağıra bağıra söylüyor Allah aşkına haksız mıyım ya ben ne dedim ki sadece soruyorum ki hangi ara gitmişsin hangi ara olmuş ki dememişsin
Güncellemeler
1 yıl
Yani ben gitmesin demiyorum gitmesine bir sorun yok sadece hangi ara anladın mı yalan söylüyor çünkü ne zaman sorsam dersteyim diyor veya eve gidiyorum diyor evdeyim diyor yani hangi ara gitmiş olabilirsin ben izin alsın demiyorum sadece söylesin gittim diye ve bana bir de şey tamam ya ben şimdi derse gidiyorum akşam konuşuruz ya böyle kestirip atıyor anladın mı kuzum çocuğu
Allah aşkına haksız mıyım?