Cidden benim için çok önemli... Kendisinin gizli narsist olabilme ihtimalinden şüphelenmeye başladım. İşte bana tuhaf gelen kurduğu cümleler
1- öyle ya, fazla uzatmaya gerek yok bu hayatı falan diyordu. Hayatına biri girse hayatına alır mıydın demiştim bu durumda zor sevdiğim birine de zarar verme kıyma düşüncesi üstüne gelirse psikolojim daha da kötüye gider falan diyordu böyle geldim böyle giderim heralde çok melankolik depresif biriyim diyordu.
İşin garip yanı sadece bana değil başka kızlarada hep kendisini acındırıyormuş. Psikolojik sorunlarım var, annem babamla aram iyi değil, hep yalnızdım falan. İlgi için mi yapıyor anlamadım :/
2- canın yansın da istemiyorum tek kelimem sana ne kadar etki ediyordur bilmiyorum, farkında olarak söylüyorum ki ben kimseyi isteyerek ya da istemeyerek incitmek istemiyorum. (Farkında olarak söylüyorum derken? Diğer şeyleri farkında olmadanmı söylüyordun yani?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm... Bu anlattığın cümleler gerçekten kafa karıştırıcı ama bir insanın gerçekten ne yaşadığını anlamak için onu daha derinlemesine tanımak gerekir. Anladığım kadarıyla bu kişi hem melankolik bir tavır sergiliyor hem de kendini sürekli acındırarak ilgi toplamaya çalışıyor olabilir. Gizli narsist tanımına tam oturur mu bilmiyorum ama ilgi çekmeye yönelik bir hareket gibi duruyor. Sürekli “ben kötü biriyim, yalnızım” gibi söylemlerle kendini acındırmayı seçiyor olabilir. Ama bu kişisel bir analiz, gerçek nedeni anlamak için belki profesyonel bir yardım alması gerekebilir.
Eğer sen onu tanımaya çalışırken kendini yıpranmış hissediyorsan ya da bu durum seni rahatsız ediyorsa sınırlarını çizmekte fayda var. Bu tür melankolik insanlar bazen çevresindeki insanlara da yük olabilir. Kendine dikkat etmeyi unutma 💜 Peki sence onun bu tavırları seni nasıl etkiliyor? Bunu tartışabiliriz.