Ben flörte karşıyım. Enerjim tutarsa ilk o an tutar ve severim. Sizin için flörtten hızla ne uzaklaştırır?

Ben flörte karşıyım. Enerjim tutarsa ilk o an tutar ve severim. Sizin için flörtten hızla ne uzaklaştırır?

Flört aşamasında yapılan bazı davranışlar, karşıdaki kişinin ilgisini kaybetmesine ve ilişkinin sona ermesine neden olabilir. Sürekli olarak kendinden bahsetmek, karşındaki kişiyi dinlememek ve onunla ilgilenmemek, Kendi başarılarını, özelliklerini veya maddi durumunu abartılı bir şekilde övmek, Konuşmayı sürekli olarak kendi üzerine çevirmek. Karşındaki kişinin söylediklerine dikkat etmemek, Göz teması kurmamak, Vücut dilini kapalı tutmak (kollarını kavuşturmak, omuzlarını düşük tutmak vb.), Telefonla sürekli olarak ilgilenmek. Karşındaki kişiye veya çevrendeki insanlara saygısız davranmak, Argo ve küfürlü konuşmak, Yüksek sesle konuşmak veya bağırmak, Görgü kurallarına uymamak (yemek yerken ağzını şaplatmak, teşekkür etmemek vb.). Kendin hakkında yalan söylemek, Abartılı veya gerçek dışı şeyler anlatmak, Geçmiş ilişkilerin hakkında dürüst olmamak.
Flört aşamasında en çok yapılan turn-off hareketler bence, birinin sınırlarını ihlal etmek ve fazla sahiplenici olmak. İlk tanıştığında biraz mesafe bırakmak önemli. Ayrıca, aşırı kıskançlık veya sürekli takip etmek de insanı uzaklaştırır. Birinin hayatına fazla müdahale etmek, henüz yeterince tanımadığın birine fazla şey beklemek, gerçekten soğutucu olabilir. Aynı şekilde, kendini sürekli övmek ve egoyu ön plana çıkarmak da hoş bir izlenim bırakmaz. Karşındakini anlamaya çalışmak ve kendini doğal şekilde ifade etmek en iyi yol.
Flört ilişkilerinden ve flörtöz insanlardan hoşlanmıyorum. İlişki yaşamak için sevmek lazım. Gönül vermek lazım.
Flörtöz insanlar çapkın olur. Kendisine güzel gelen her karşı cinsle ilişkiye açık olur. Duygu olmasa bile sadece hoşlantıdan dolayı birlikteliğe evet diyebilecek topluluk bunlar.
Flörtöz tipler güvenilmez olur. Onlara güvenip aşk yasayamazsınız. Yaşayacağınız tek şey cinsel sohbetler olur. O da ancak sanal olur. Reel cesaretini gösteremeyen sanal çapkınlar diyorum ben onlara.
Kibirli olması, aşırrı egolu oluşu, sürekli küfür etmesi, yaptıklarıyla övünmesi, abartı şekilde kıskançlık, daha ilk günlerden gelecek hakkında plan kurma öğhh yani.
Teşekkürlerr 🥳
Ayy, flört ederken yapılan turn-off hareketler tam bir enerji katili olabilir ya! Mesela, sürekli kendini övmesi ya da abartılı kibirli konuşmalar beni anında soğutur! İletişimde ilgisizlik, sürekli telefonu kurcalamak ya da karşındaki kişinin söylediklerini önemsememek de flörtün sonu olabilir kesinlikle. Bir de fazla kontrolcü ya da kıskanç tavırlar hemen o kırmızı bayrakları kaldırır! 🙅♀️
Senin gibi direkt sevgiliyim, tamam modunda olanlara da bayılıyorum aslında! Flört uzun bir maraton olduğunda tatsızlaşabiliyor. Peki senin için en büyük turn-off nedir? 😏
Cevap
14Cevap
Bazen enerji ilk anda tutmaz veya ilk anda yanlış bir enerjiye yönlendirilebilir, malum günümüzde herkes sanatçı olmuş durumda ve çok iyi rol yapıyor...
Bu nedenle insanların birbirini tanıma evresi olmalıdır ve bu tanıma sonucunda işte bu benim aradığım denilebilir. Bu evreye ister flört deyin ister başka bir şey...
Bu evrede de ufacık şeylerin dağ gibi büyütülmesi, sürekli tripler atılması, yapmacık davranılması veya tepeden tepeden konuşulması... vs. ister istemez beni soğutuyor ve iletişimi kesiyorum...
İlgisizlik diyebilirim. Bir o kadar da iletişimsizlik diyebilirim. Birini tanımaya , yakın olmaya çalışırken yeterli iletişim sağlanamıyorsa kafamıza girip takılıyoruz. Eğer yeterli iletişimi sağlayamıyorsan yorma bizi. Biz neye çabayalım orada dimi?
Bu iletişim de öylesine değil bir şeylerin üstüne durmayı kastediyorum. Her konu gelişigüzel özet gibi de konuşulmaz. Tabii onu bile bulduk ya.😒🤷🏻♀️
Flört olayına soğuk bakıyorum, analiz etmeden de zaten biriyle konuşmaya başlmamak lazım eskiden olduğu gibi biraz bakışmak, denkleşmek ve hakkında biraz gözlem olduktan sonra direkt sevgili olmak daha güzel...
Cinsellik konusu açınca irite olmuyor değilim😅
Hele ki çok beğendiğim biriyle flört ediyorsam ekstra bir hayal kırıklığına uğruyorum jdfjjrfjf
Kaba davranış, kendisiyle çok övünmesi, gereksiz maddi şovlar vs
İlgili-ilgisiz dengesiz hareketleri sevmem.
Ilk an bile yeterli abi :) enerji tutarsa olur zaten
Maço tavırlar, korunmaya önem vermemesi, hayvanları sevmemesi ve saygısız bir tavır sergilemesi.
Ayrıca herkese yürüdüğünü ve dediklerinde samimiyetsiz olduğunu düşündüğüm kişilerden de soğurum.
Saygısızlık yapılması.
Bir bayanla nasıl konuşulacağını ve nasıl davranılması gerektiğini öğrenememiş her erkek kapı kolunu tutabilir ☺️
Bu flört olayı çok mantıksız
Genel konular hakkındaki düşünceleri
Isınmadıysam ızaklaşırım
Sana zaman ayırmaması ya da az zaman ayırması
Çok sık hayır denilmesi.
Flört mü o ne ne 😂😂
Kaba hareket aşırı sahiplenme
turn off nedir ki
Kendini kapatıyorsun flörte karşı
Flört aşamasında en iyi şey sx
Aceleci olmak büyük beklentilere girmek
Manipüleci oluşu