Yiaa ne kadar hayırlı bir evlat. Bakıcıya bile okii demiş. Bence bu sebepten ayrılma, bazısı evlenene kadar bekler sonra getirir yanınıza anasını babasını, adam baştan konuşuyor seninle, ben bakarım diyo. Orta yol bulunur. Sakın kaçırma onu, mutluluklar
Sen nasıl vicdansız bir kadınsın ya.. Kadın olmamdan utandım şu an bir insan bu kadar mı merhametsiz itici bir duyguya sahip olur. Sevgilin dünyaları hakediyor da sen o adamın tırnağını bile haketmiyorsun haberin olsun ayrıl adamdan abide zaten bıkmış senden baksana bir şey söylerken bile hep açıklaya açıklaya ikna etmeye çalışıyor bir kadın sevdiği adamın ailesini nasıl kabul etmez ya bir de hasta olduğuna rağmen yok söz vermim falan abinin yerinde olsam ben sözü atıp giderdim düşüncesiz.. ayrıl da adam günyüzü görsün azcık umarım kendin gibi birini bulursunda anlarsın o zaman gerçek hayatı
Bune abi. Yani ayrıl bence bune. Sen o çocuklamı evleniyorsun ailesine hizmetçilik yapmak için mi? Bu yaşına kadar evlendiğin adamın annesine babasına bakmak için mi yetiştirildin. Böyle şeyleri doğru bulmuyorum ve çocuk da gereksiz abartmış. boş ver bence hem evlenip sorumlulukda alma. Gençliğini ve hayatını yaşa derim
Ayy bu ne ya bakıcı mı sanıyor bu sizi? Kendisi bakmak istiyorsa bakabilir ama size bu konuda asla ısrar etmeye hakkı yok. Senin yerinde olsaydım çoktan ayrılmıştım ben. Sen hâlâ burada soruyorsun 💅🏻
Açıkçası bende kendi ailem veya kocamın ailesiyle yaşamayı düşünmüyorum evlenince ama hastalık halinde falan insanlık yapılır. Babaanneme bile gül gibi baktım vefat edene kadar (babam harici iki çocuğu daha olmasına rağmen), böyle durumlarda yardımcı olunur. Dediğin şey mantıklı sırayla bakma meselesi ama ben amcam ve halamın babaanneme nasıl baktığını gördüm bu yüzden sözlünü anlayabiliyorum muhtemelen kardeşleri doğru düzgün bakamayacak. Aranızda aşk yok mantık evliliği sanırım yoksa böyle basit sebeplerle ayrılığı ağzına sakız etmezdin.
Sen sadece eşinle değil, eşinin ailesiyle de evlenmişsin, tamam vicdanen bakmak isteyen bakar, ama evlilik durumunda olay gerçekten ciddileşir geniş aileye döner. herkes de geniş aile gibi 2-3 aile istemez ki. Ben de istemem mesela. Yaşlı insanlara bakmak çocuk gibi ilgilenmek kolay bir şey mi? Ve neredeyse çoğu hastalık hastası 2 günde bir ağrı nedeni ile hastaneye götürüp getirme durumları var. Hassas olmak zorundasın, sürekli alttan almak zorundasın, herkes bu durumu kaldıramaz ki. Yorumlarda da hayırlı evlat diye yazıp kendi akıllarınca laf soktuğunu sanan insanlar var şaka gibi :D Sorsan yarısı hayatları boyunca 1 hafta bile yaşlı insana bakmamışlardır. Gelmiş burada saçmalıyorlar
Ben sıkılırım demen, yarın çocukların olduğunda onlara bakarken sıkılacağın anlamını taşır. Bir anne bin evlada bakar ama bin evlat bir anneye bakamaz sözü her zaman doğrudur. Allah hiç kimseyi başkasına yük olacak duruma getirmesin. Erkek arkadaşın doğru düşünüp doğru karar alıp senden ayrılırsa mutlu olacağını düşünüyorum. Bence sen ayrıl.
Ahahaha cildim çok kusurlu bir cilt değil zaten sadece Bioderma atoderm özenle kullanıyorum onun dışında o fotoğrafta farmasi cc krem vardı o harika bişey cildi sağlıklı gösteriyor
Kendi aileme de aynı şekilde davranırım diyorsan sen haklısın tabi, yorumlarda bakarım veya bakılmasına yardım ederim diyenlere inanmıyorum en fazla 1 2 gün bakarlar 3 gün oflayıp puflamaya başlarlar o yüzden hiç kimse ahkam kesmesin. Sözlünde hasta bakıcı arıyor sanki :D
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Banada öyle geldi ve sinir oldum ama sence anlaşmaya varılır mi bunla varılmaz gibi mi hani bakıcı tutalım desem vs
Anlayışlı birine benziyor bence eğer maddi durumu da iyiyse bu teklifi bir sun derim
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Ayrıl ama neden ayrıl dersen sen bu adamı hak etmiyorsun derim. Normalde insan ilişkilerine karışmayı sevmiyorum artık ama sen bu adamı hak etmiyorsun. İstediğin kadar sevgilini veya eşini sev onlar da senin annen ve baban yani seni bu yaşa kadar büyüten insanlar. Ha sen zaten kendi anne babana karşı böyleyken başkasına zaten bakamazsın da ne diyeyim. Sevgilin sana göre fazla iyi niyetli bence yapmayın yazık etme çocuğa. Sen zaten ileride sorun çıkaracaksın
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Çocuk bakıci tutulmasına bile olumlu bakıyor üstelik senin annene babana da bakarız diyor bence doğru da düşünüyoe sizin bakamadığınız yerde yardımcı illaki ayarlanır asla... ile işler yürümez aile olacaksanız illaki bunlar da yaşanacak şahsen ben ailemi istemeyen birini istemezdim konuşup orta yolu bulacak olan sizlersiniz ama bu msjlaşma ile konuşulacak konu değil
Sözlünün seni tanımış olması gerekir böyle bir durumda nasıl davranacağını tahmin etmesi gerekir ayrıca bakarım sana yardım ederim lafıda samimi gelmedi sabah işe gider akşam gelir nasıl sana yardım edecek
Bence haklı her iki taraf adınada herseye hazır olmalısınız ki herkes diğer kardeslerini tanır onlara güvenmıyoki kendi bakmak istşyo elbette kimsenin basına gelmesşn ama maalesef gercekler bizlerde yaslancaz
Neden ablası varken sadece benden istiyor bunu ben onun annesine bakmak zorunda mıyım, ben zaten kendi anneme babama bakicam bide onun ailesiyle mi ugrascam
Kanka sordugun sorudan dolayı bile seninle ne desem boş olacak anlaşılıyor. Adam düzgünce sormuş bakalım bakarız diye ve senin ailenide katmış. Sorunda bile, ayrılma vakti gelmiş mi ne demek, böyle dedi sizce falan desen neyse