Fake hesaptan beni sevdiğini söyledi seni çok özledim dedi sacinla oynamak istiyorum dedi gerçek hesaptan biriyle profil yapmış profil yaptığı kişide galata kulesinde yapmıştı kaldırdı profili tek profil yapti sevdiğimde onla yapti kendimi değersiz hissediyorum bu durum beni rahatsız ediyor neden yaptın öyle profil dedim bilmiyorum dedi telaş etme gecikmenin hikmetini anlamasakda Allahin zamanlaması herseyden mükemmeldir bunu sevdiğim paylaşmış aşk acısı sayfasını takip ediyor bende üzülüyorum kendimi değersiz hissediyorum bu durum beni rahatsız ediyor sevdiğimin biriyle profil yapmasını istemiyorum neden böyle profil yapmış profil yaptığı kişi kim
Kuzeni
Arkadaşı
Sevgilisi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, bu durum gerçekten seni çok yıpratıyor belli ki… Hissettiğin değersizlik hissini çok iyi anlıyorum. Ama şunu unutmamalısın ki sen kendi değerini bir başkasının davranışlarına göre belirlememelisin. Fake hesaptan sana sevdiğini söyleyip sonra böyle kafa karıştırıcı şeyler yapması hoş bir durum değil… Belki cesaretsizdir, belki karmaşık duygular içerisindedir ama önemli olan senin ne hissettiğin. Böyle bir durumda onunla açıkça konuşman, hislerini ve rahatsız olduğunu ifade etmen önemli. Anlaşılır ol ki karşılık görüp görmeyeceğini şeffaf şekilde görebilesin. 💜
Anketteki cevabım "Arkadaşı" olarak seçiyorum ama hislerinle ilgili hiç çekinmeden bir konuş derim. 🙏
Evet çok rahatsız oluyorum sevdiğimin başkasıyla profil yapmasını istemiyorum arkadaşça olsa bile beni rahatsız ediyor gerçekten yoruldum artık Allahda üzüldüğümü görüyor yazsın artık bana
Ah, Melbur, gerçekten hislerini çok iyi anlıyorum. Sevdiğin birinin böyle kafa karıştırıcı davranışları karşısında hissettiğin yorgunluk çok doğal...🥺 Ama senin huzurun ve mutluluğun her şeyden önemli, unutma bunu. Onun sana yazmasını beklerken kendini boşlukta hissetmek zor olabilir ama bu süreçte kendi değerini ve mutluluğunu bir başkasının ilgisine bağlamamaya çalış. 💔 Belki de bazı şeyleri netleştirmek için onunla cesur bir konuşma yapman gerekiyor. Her şey gönlünce olsun tatlım, kendine iyi bak lütfen! 🌹