• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Sizce neden aşkı kafaya bu kadar takıyorum?

EskiBirYoda
EskiBirYoda Takip Et
Yoda Yaş: 25
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
İstesem de mutlu olamıyorum zaten, ama ikili ilişkilere aşırı kafayı takıyorum, hayatımda en çok önem verdiğim şey neredeyse bu.

Bunun nedeni ne olabilir sizce?
Sizce neden aşkı kafaya bu kadar takıyorum?
İlişki Soruları Aşk Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • koreanturkey
    koreanturkey Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 53%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Yalnız kalmak istemiyorsun aşık olmak istiyorsun ama düzgün insan denk gelmiyor Ve bu seni hayal kırıklığına uğratıyor.

Artık bir şeyler yoluna girsin istiyorsun. Ve içinde de Aşk olsun istiyorsun.

Gayet normal

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Hadiiyani
    Hadiiyani Takip Et
    Master Yaş: 53 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı.

İnsan doğar büyür evlenir çocuklarıyla mutlu bir yaşam sürer sen doğup büyümüşsün yuva kurup çoluk çocuk sahibi olmak hakkın o bakımdan eş aramakta hakkın o sadakasını gayet normal

0
    1 Yorumla
    • Hadiiyani
      Hadiiyani
      +1 yıl

Son cümleyi klavye değiştirmiş o asamadasin ve hakkın gayet normal yazmıştım

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Kafanı taktığın şey ne mesela güven problemi mi? Eğer öyleyse bende de var. Bu arada sitede görüş ve içeriklerini beğendiğim sınırlı ender insanlardan birisin👯‍♀️🌺

1
    2 Yorumla
    • EskiBirYoda
      EskiBirYoda
      +1 yıl

Teşekkür ederim😊, evet güven problemim de var geçmişte hep farklı beklemediğim tarzda insanlar girdi hayatıma hiç öyle insanları sevip şans vereceğimi düşünmüyordum. Kendimi aşk anlamında sabırsız ve bilinmez bir yolda hissediyorum. Neyle uğraşırsam uğraşayım arka planda aşık olabileceğim gibi biri olmaması, yalnız olmak sürekli kafamı meşgul ediyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bence genç ve çok da tatlı birisin. İlla ki karşına çok güzel insan çıkar. Aşk öyle bir şey ki planla olabilecek şeyler değil maalesef. İyi tartmak gerekiyor.
      Bu arada istek atacaktım da utandım shshd

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

3

Cevap

23

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı.

Çünkü takıntılı olduğun için olabilir.

0
    0 Yorumla
  • bixi35
    bixi35 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

çok takmakdan olmuyor isde akişina birak biraz mutlu olmamaya şartlandirmişsin kendini

1
    0 Yorumla
  • FigmudSreud
    FigmudSreud Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.

Aşk genel bir kavram sen tam olarak neyi kafaya takıyorsun detaylı olarak. Güvenmeyi mi, bağlanmayı mı aldatılma korkusu mu vs vs

0
    2 Yorumla
    • EskiBirYoda
      EskiBirYoda
      +1 yıl

Hayatımda güvenip sevip vakit ayırabileceğim birisi olmaması aklıma takılıyor sürekli

Yorumla
    • FigmudSreud
      FigmudSreud
      +1 yıl

e bul o zaman :D

Yorumla
  • Game_Of_Sakarya54
    Game_Of_Sakarya54 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı.

Sen değilde senin kadar güzel sevgilisi olmayan ya da hiç sevgilisi olmayan kafaya takmalı bence:))

0
    0 Yorumla
  • verwindung
    verwindung Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

biraz sığ kafalısın biraz da budalasın, ondan oluyordur tüm bunlar başka neden olacak

0
    1 Yorumla
    • EskiBirYoda
      EskiBirYoda
      +1 yıl

Djdkdkdkdkdjd

Yorumla
  • -Kral_Akrep-
    -Kral_Akrep- Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Mutlu olacağını kişiyle mutlu olmuyorsun belki de o yüzden..

0
    0 Yorumla
  • DarkBluee0
    DarkBluee0 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Kafanı yorma, olacağı varsa ansızın çıkar zaten karşına

0
    0 Yorumla
  • Gkhn222
    Gkhn222 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 624 cevap paylaştı.

Mutluluk her an gelebilir belli olmaz buarada öğretmen izlenimi veriyosun ahahah

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kendini beğenmişin tekisin, kibirlisin. Fedakâr asla değilsin

0
    1 Yorumla
    • EskiBirYoda
      EskiBirYoda
      +1 yıl

🥲🥲

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Muhafazakarlık ve/veya bireysel eksiklikler kaynaklı olabilir

0
    28 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Muhafazakarlık dememin sebepleri çok fazla ama tam anlamıyla açıklayabilmek için bazı din kavramlarının günümüz yaşamına inanılmaz derecede uyumsuz olduğunu açıklamam gerekir ki o tarz tartışmalara girmiyorum

Yorumla
    • EskiBirYoda
      EskiBirYoda
      +1 yıl

Muhafazakarın tanımını niraz açar mısın, aşırı hobilerimle ilgileniyorum ben. Sürekli gezmek, yeni şeyler tatmak, makyaj resim yapmak fotoğraf çekmek şarkı dinlemek çocuklara bakmak ile geçiyor vaktim

Yorumla
    • EskiBirYoda
      EskiBirYoda
      +1 yıl

Benim yaşantım, benim eğlence anlayışım ile inancım birbirine engel olmuyor hatta birbirine ilham oluyor. Gezerken tarihi yapıtları kimsenin bilmediği ibadet yerlerini keşfetmek çok hoş özellikle, illa cami olması gerekmiyor bazı kiliseler de çok iyi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bunları tamamen seküler bakış açısına göre yorumladiğımı, herhangi bir inanca saygisizliktan ziyade şahsi dusuncelerimi belirtmekle birlikte sevgililik esnasında çeşitli problemlere yol açtığını soyleyebilirim ve bunları sıralarsak en basitleri:

Cinsellik/fiziksel temas eksikliği: Bir ilişkide kim ne derse desin hem duygusal hem de fiziksel anlamda cinsellik bağlayıcı ve devam ettirici faktorlerdir ve gelişmiş Avrupa ülkelerinde böyle şeyler tartışılmaz çünkü namus ölçütü karakter ve kisilikten gelir

Evlilik merakı: Yine benzer şekilde evlilik çoğu Avrupa ülkesinde trendini yitirmeye doğru gidiyor çünkü halihazırdaki kanunlar aile olma durumunu evlilik dışında da mümkün kılıyor ve her iki taraf için de daha az uğraştırıcı bir süreç oluyor ve stres faktörleri ortadan kalkıyor

İdeolojik Semboller (şahsi görüş): Kapalı birisinin inancına saygı duyarım ve kişi olarakta yadirgamam ancak özellikle eğitimli kesimde yaygın görülen seküler tarafta bu inanılmaz derecede negatif bir faktör çünkü temsil ettiği ideolojiler çok ters. Ayrica yine şahsi görüş olarak o giyim tarzını inanılmaz itici buluyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bunlar benim şahsi dusuncelerim ancak herkesin tercihleri farklıdır ben sadece ben ve bana benzer düşünen bazı kişilerin düşüncesini dile getirdim

Yorumla
    • EskiBirYoda
      EskiBirYoda
      +1 yıl

Çok gördüm sekülerleri kime ne anlatıyorsun🙂 aşk hayatıma hep onlar girmeye çalıştığı için sorun yaşadım zaten. Hem zihniyeti yargı içinde yargı ve ikilem taşıyor hem gözünü gönlünü alamıyor benim de önüme bakmak konusunda anca engel olduklarıyla kaldılar. Ayrıca sırf dış görünüşten karakter analizi pek doğru değil özellikle de bedenin bir uzvundan parça değilse. Mesela ben evlilik meraklısı değilim, arkadaş bile olamadığım bir erkekle evlilikten veya bağlanmaktan korkarım, yanında rahat mutlu hissedemiyorsam o kişiyle ileride yaşamayı bile düşünemem, ayrıca kariyer odaklıyım kendimi tam olarak tamamlamadan aşık olup evlensem bile çocuk düşünmüyorum. Ve aşk için fiziksel temas ihtiyaç olunması diye bir şey yok. Ben o anlattığım insanlardan biriyle ilk görüşte o duyguyu yaşamıştım zaten. Artık masum duygu hissedemeyen ilişkilerden tat alamayan insanlar bence fiziksel temas dahilinde anca bir şeyler hissedebilir. Her insanın arasındaki enerji ve manyetizm farklı. Bazıları bazılarına görür görmez heyecan verir, bazıları öylesine tanışır durum ilerleyince bir şeyler yaşadıkça alışır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Üzgünüm ama zaten fiziksel temas ikili ilişkileri devam ettiren faktörlerden birisi ve bunun sebebini evrimden başlayıp genetik özelliklere, oradan sosyokültürel yapıların ve insan psikolojisinin nereye evrildiğine kadar açıklarım ancak bunu daha önce çok fazla yaptım ve şu an bunu uzun uzun açıklayasım hiç yok cevabın başında da belirttiğim gibi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Din ile ilgili şeylere ucu dokunduğu için bu konuyu sosyal medyada tartışmayı sevmiyorum eğer sağlam bir Kuzey Avrupa ülkesinde yaşıyor olsaydım o zaman tartisirdim zira seküler kesim toplumun bir kesimi tarafından hoş karsilanmaz

Yorumla
    • EskiBirYoda
      EskiBirYoda
      +1 yıl

Anladım sağ ol fikrini belirttiğin için, fiziksel temas herkesin sevgisinin devamlılığı ve üretkenliği için gerekli zaten , aslında ben ben bundan bahsetmedim bazen bir şeyler yaşamadan hissedersin ya bundan bahsetmiştim. Genelde kendimden çok farklı (ırk, kültür, köken, din farkı) aykırı insanlar giriyor hayatıma, sadece buna alışamadım ve kafayı aslında buna da taktım. Buna ne tavsiye verirsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bak din ile ilgili şeyler hassas konular ve bunu konuşmayı o yüzden hiç sevmem ancak insanların hoşlandığı kişiler ya eksiklerini kapatan ve belirli benzerlikler taşıyan kişiler oluyor. Bu tarz kişilerden hoşlanıyor olman ya o ideolojiye sempati beslediğini gösteriyor ya da bu tarz kişilerin eleştirel zekası etkiliyor olabilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Arada cümle bozulmasi oldu çünkü kelimeleri biraz seçiyorum zira saygısızlık yapmak istemem

Yorumla
    • EskiBirYoda
      EskiBirYoda
      +1 yıl

Çok hümanist bir insanım mesela ben kız kardeşimi çok severim en yakın o gelir bana, birlikte büyüdük aslında ama çok farklıyız kendisi seküler. Çok iyi anlaşırız ve birbirimizi dengeleriz. Bir eğlence mekanına gideceksek mesela birlikte gideriz ben onun arkasını toparlarım o da daha rahat olmamı sağlar. Diğer ikili ilişkilerimde de buna benzer bir ilişki gelişiyor genelde. Genelde ilişkilerimde farklılıklara rağmen çatışma olmuyor bu arada hatta genelde bereket bolluk oluyor. Bunu fark ettim farklı etnik köken ve inanışlar dahilinde birleşen insanlar birbirini yaraladığı kadar daha iyi şifalandırdığını keşfettim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben bu duruma katılmıyorum ve düşüncelerim aynı hatta bu düşüncelerimin sadece ufak bir kısmı ve sosyokültürel resmi o kadar net ve detaylı görüyorum ki yurtdışına çıkmak istememin büyük sebeplerinden birisi de farklılıklar kendimi tam anlamıyla ülkemizin şu an içinde bulunduğu sosyokültürel altyapıya ait hissetmiyorum. Tek guzel tarafı daha sekulerliğe yakın bir bölgede oluyor oluşum

Yorumla
    • EskiBirYoda
      EskiBirYoda
      +1 yıl

Olabilir herkesin hayat hikayesi ve hayat yolu buna göre de alacağı dersler farklı. İstersen doğum haritanı ve hayat amacını yorumlayabilirim. yurt dışı konuları vs hepsi bakılabiliyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Haha tam adamını buldun 😃 Burçlar çok saçma ve hiçbir bilimsel dayanağı yok

Yorumla
    • EskiBirYoda
      EskiBirYoda
      +1 yıl

Ama gezegenlerin nasıl ki kütle çekimi farklı etki ediyor bu da gezegen konumuna göre matematiksel hesaplamalara dayanıyor ve dereceleri var. Eski bir sürü matematikçi fizikçi ve astronomi ile ilgili ilim insanları 700 yıllık gerideki tarihte oluşan göksel olayların yeryüzündeki etkisini doğal afet ve oluşumları yazdıkları kitapları var.

Tabii çoğu kişi inanmadığı için inanmamanı anlıyorum. Yine de bakmama izin ver belki kendin ile ilgili ilginç merak ettiğin konuları öğrenirsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Doğum esnasında ebenin bebeğe uyguladığı kütle çekim kuvveti öte gezegenlerden çok daha fazla... Evrim ağacının bu konu ile ilgili bir yazısı var okumanı öneririm internetten arastir. Ayrıca daha fazla kütle çekimi uygulayacagi senaryoda dahi bunun insan karakterine, dusuncelerine veya geleceğine etki edeceği varsayımı tamamen zırva çünkü bu iki durum arasında hiçbir bağlantı yok ve kuantum fiziği boyutunda veya uzay/zaman bağlamında zamana etki etmesi imkansız şeyler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Zaman kavramina en yakın kavram kuantum fiziği denilebilir ve kuantum fiziğinde dahi iki tane bağlantılı parçacığın ışık hızından daha hızlı şekilde haberlestigini, ancak bunu rastgele şekilde yaptigini kanıtlayan; geçtiğimiz günlerde Nobel fizik ödülü alan Einstein'in yanlış hatırlamıyorsam görelilik ilkelerinden birinin yanlış olduğunu ispatlayan bir fizik buluşu vardı

Yorumla
    • EskiBirYoda
      EskiBirYoda
      +1 yıl

Evrim ağacını ben de takip ediyorum ver işte eğlencesine bakayım ne olacak 😅belki bir yardımım dokunur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bu bağlamda evrenin olasilikci olduğunu keşfetmiş oluyoruz ve bu durum da bu tezin karsisinda oluyor

Yorumla
    • EskiBirYoda
      EskiBirYoda
      +1 yıl

Olasılıksızı okudun mu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Olasılıksız bir roman ve okumadım ama duydum lakin bir roman içindeki verileri gerçek bilimden gelen bilgilerle bir tutamayiz 😃

Yorumla
    • EskiBirYoda
      EskiBirYoda
      +1 yıl

Olsun çok güzel bir roman bence okumalısın😃

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bakarım bir ara da vaktim olmayacak pek iş başvurusunu bekliyorum o onaylaninca deli gibi araştırma süreci başlayacak, onaylanmazsa da yüksek lisansta deli gibi araştırma süreci başlayacak 😂 Hem roman okuyasim hiç yok

Yorumla
    • EskiBirYoda
      EskiBirYoda
      +1 yıl

Anladım kolay gelsin sana bu yoğunlukta işin zor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Teşekkürler iyi akşamlar. Özet olarak bu durumu kafana takma ve her anlamda uyuşacağın kişilere yonel

Yorumla
    • EskiBirYoda
      EskiBirYoda
      +1 yıl

Rica ederim teşekkür ederim vakit ayırdığınız için, iyi akşamlar 💗

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Size de

Yorumla
  • _-_JoKeR_-_
    _-_JoKeR_-_ Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.

Biraz hayatı yaşa. Kafanı dağıtacak başka uğraşlar bul. Sal biraz kendini

0
    4 Yorumla
    • EskiBirYoda
      EskiBirYoda
      +1 yıl

Hobilerime ve çocuklara kendimi çok veriyorum genelde bir de aşka vakit ayırsam diyorum sonra kimseye aşık olmadığım aklıma geliyor

Yorumla
    • _-_JoKeR_-_
      _-_JoKeR_-_
      +1 yıl

Doğru zamanda ve doğru yerde doğru kişiyi görünce aşık olacaksın 😌

Yorumla
    • EskiBirYoda
      EskiBirYoda
      +1 yıl

Olunca ilk görüşte hissediliyor genelde evet ama sabırsızım sanırım

Yorumla
    • _-_JoKeR_-_
      _-_JoKeR_-_
      +1 yıl

Biraz sabır

Yorumla
  • dildaş
    dildaş Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

canım biz kendimize yakisicak birini istiyoruz ama devir cinsellik bel altı olduğundan kaynaklı kimse sevemiyor korkuyor

0
    0 Yorumla
  • Ömerbey3267
    Ömerbey3267 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Bunun nedeni iyi bir insan olduğun için ben de senin gibiyim ama ne yazıkki insanlar hayatı pek umursamıyor sen de öyle ol

0
    0 Yorumla
  • Sabrinamabrina
    Sabrinamabrina Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Amaçsız olduğun için bacımsu

0
    1 Yorumla
    • EskiBirYoda
      EskiBirYoda
      +1 yıl

Yok ya var aslında amacım ama arka planda sürekli aklımı kurcalıyor hep

Yorumla
  • Edameda06
    Edameda06 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 64%
    +1 yıl

Baban olabilir sebebi

0
    0 Yorumla
  • Smh_ngs
    Smh_ngs Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 96%
    +1 yıl

derdin yok, kaganı buna takıyorsun sonra

0
    0 Yorumla
  • Delininbiri63
    Delininbiri63 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 54%
    +1 yıl

Çok takma boş ver her şey geçici

0
    0 Yorumla
  • Mutluadam00
    Mutluadam00 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 92%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Bişeyleri kafaya takmayı bırak derim

0
    0 Yorumla
  • Emreljajıc1903
    Emreljajıc1903 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.

Aşkı bu kadar takiyon derken mesela

0
    0 Yorumla
  • Culdesac
    Culdesac Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı.

Ne aşkı be. Hepiniz paranın peşindesiniz

0
    11 Yorumla
    • EskiBirYoda
      EskiBirYoda
      +1 yıl

Sen de öyle, paranın peşinde olmasan bu cevabı vermezdin

Yorumla
    • Culdesac
      Culdesac
      +1 yıl

Hayır. Ben aşk adamıyım

Yorumla
    • EskiBirYoda
      EskiBirYoda
      +1 yıl

Türkiyede ve aşk adamı öyle mi çok güldüm buna

Yorumla
    • Culdesac
      Culdesac
      +1 yıl

Aşka inanmadığınız için komik gelir tabi siz kadınlara. Normal

Yorumla
    • EskiBirYoda
      EskiBirYoda
      +1 yıl

Yaa soruyu tekrar okur musun Allah aşkına 🤦🏻‍♀️

Yorumla
    • Culdesac
      Culdesac
      +1 yıl

Bir yalanı bir kere okumak yeter

Yorumla
    • EskiBirYoda
      EskiBirYoda
      +1 yıl

Doğum haritanızı analiz etmemi ister misiniz belki aşkı nerede bulacağınızı öğrenirsiniz

Yorumla
    • Culdesac
      Culdesac
      +1 yıl

Bu hizmeti ücretsiz mi veriyosunuz

Yorumla
    • EskiBirYoda
      EskiBirYoda
      +1 yıl

Yüzeysel olarak aşka veya istediğin başka bir şey varsa ona bakacağım o yüzden ücret şart değil😂

Yorumla
    • Culdesac
      Culdesac
      +1 yıl

O zaman kabul ediyorum numaranızı gönderebilirsiniz

Yorumla
    • EskiBirYoda
      EskiBirYoda
      +1 yıl

😂😂

Yorumla
  • yolcu3434
    yolcu3434 Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı.

Genç bı kadın için nirmaldir

0
    0 Yorumla
  • ogusshan7
    ogusshan7 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

Sağlıklı bir iliskinin olmayışından bence

0
    5 Yorumla
    • EskiBirYoda
      EskiBirYoda
      +1 yıl

Evet sanırım o yüzden

Yorumla
    • ogusshan7
      ogusshan7
      +1 yıl

Dikkat etmek gerekiyor

Yorumla
    • ogusshan7
      ogusshan7
      +1 yıl

Burcun ne senin

Yorumla
    • EskiBirYoda
      EskiBirYoda
      +1 yıl

Boğa

Yorumla
    • ogusshan7
      ogusshan7
      +1 yıl

Duygusal değilsin o zaman 😊

Yorumla
  • Mericeyn10
    Mericeyn10 Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Yalnız hissediyorsun

0
    1 Yorumla
    • Mericeyn10
      Mericeyn10
      +1 yıl

İlgi bekliyorsun çok doğal bende ötletim son zamanlarda

Yorumla
  • Qtanna
    Qtanna Takip Et
    Xper 1 Yaş: 28
    +1 yıl

Hiç sevgilim olmadı benim

0
    1 Yorumla
    • Qtanna
      Qtanna
      +1 yıl

Senin kaç tane oldu

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Nasıl birini isterdin peki

0
    0 Yorumla
  • marco-pasam
    marco-pasam Takip Et
    Bilge Yaş: 30
    +1 yıl

uykunyokmu

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sizce neden aşkı kafaya bu kadar takıyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Küçücük sevgi görünce neden tüm gün deli gibi bunu düşünüyorum? 8 cevap verildi
Aşkımı hep içimde yaşıyorum sizce neden? 3 cevap verildi
Aşık olunca ben sanki mallaşıyorum neden? 4 cevap verildi
Bu aşk işleri bi bende mi olmuyor? 17 cevap verildi
Mantığıma uymuyor ama çok aşığım? 5 cevap verildi
İtici olduğum halde neden seviliyorum? 4 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Gün içerisinde tatlı krizleriniz ne zaman tutuyor, nasıl bastırıyorsunuz?
  • 65 yaşında ki sevgilim bana evlilik teklifi yaptı sizce kabul etmeliyim?
  • Biraz abarttım galiba ben şimdi bunları nasıl günlere paylaştırıcam?
  • Sevgiliye yiyecek hazırlamak fazla mı romantikleştiriliyor?
  • Film izlemek sevgiliye yazmamak için geçerli bir bahane midir?
  • İlk buluşmada bekleten biriyle ikinci buluşmayı yapar mısınız?
  • Haketmediğin o sözleri unutabildin mi?
  • Hiç arkadaşı olmayan biriyle sevgili olur musunuz?
  • Flört etme yeteneğin nasıl?
  • Soğuk görünen insanlar aslında daha mı duygusaldır?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨