1 yılAllaaahhhım sen benim arkadaşlarıma karışamazsın, sen benim kıyafetime karışamazsın, sen benim kavurmalı pilavı her gün yememe karışamazsın. Nedi bu arkadaş. Hiç mi normal seven yok. 🤣 Karışmak veya karışmamak değil mesele. Kendi özgün hayatlarımızı birleştirdiğimizde bu birleşimde bi ortaklık kurabilmek meselemiz var. Çok basit aslında. A ∩ B= ortak alan içindekiler 🤣, dışarıda kalan özel hayattır. Bu hayat B kümesinden veya A kümesinden bağımsız olamaz çünkü onlar da sevgiyle oluşan bu karede A U B= hayatı ortak alır. Aldatmaya meyilli olanın en başından ortak alanı yoktur ki zaten. Sevgi sanılan hayranlıktır, geçer gider. Sen bana karışamazsın diyen değil, seven aldatmaz ruhi. 🤣
25 Yorumla
Soran1 yılHahahhahah Ruhi mi bağırdım jsjsjsjsjksjskskskwkakaka
Yaa Türkçe anlamayanlar için Matematikce anlatan koca yürekli Melo HAKKAKAKSJSJS- 1 yıl
Türkçe anlamayan bunu okumaz olum kandırma şimdi milleti 🤣🤣🤣
Soran1 yılHahhah Ya her yorumda haklı olma hahah🤣🤣🤣
- 1 yıl
Hakkımı helal edip gidiyom 🤣
Soran1 yılHahhaha hoşça kal hahshjs🤣
En İyi Cevaplar
1 yılMerhaba
Kendi adıma konuşayım: bir insan kendi özelinden ödün vermemeli. Özeli derken yani, evet biriyle birliktesiniz, herşeyin, canın ama insan bir şahsiyet. Onun kendi alanı olmalı, kendi tercihlerine saygı duyulmalı. Toplumla alakalı ve iki kişi arasında olan mesele olursa evet konuşulmalı anlaşılmalı. Aldatmaya hiç meyilli olmayan biri olarak fikrim böyle. Kendinden ödün vermeyen insan kendini tanıyor ve seviyordur. Sen de onu O olduğu için seviyorsun. Bu ilk etap. Eğer O insan sevmeyi de biliyorsa o zaman aldatmaz ve düşünceli davranır bu da ikinci etap.
15 Yorumla
Soran1 yılSelam,
Benim gözlemim böyle genelde. Ben kendimi biliyorum diyenler çok flörtöz oluyor jsjdjjd- 1 yıl
Evet genelde ola bilir. Zaten böyle söyleyenler iki kısım: ya benim gibi ya da dediğiniz gibi öncelikli davranarak garantiye alıyor kendini, yerini rahat ediyor, ulaşılmaz yapmaya çalışıyor
Soran1 yılAynen sonra benden tekmeyi yiyor jsjkdkekeke
- 1 yıl
Yani buna subjektif bakmak doğru olmaz, Sizden tekmeyi yer o özel meseleniz)). Soruyu burada olan insanlara sorduğumuz için herkes kendi adına konuşacak
Soran1 yılTabii canımmmm zaten herkese yönelik sordum jsjsj neyse cevabından soru buldum hahshha
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Herşeyin bir sınırı var ama bazıları cidden abartıyor. Karışamazsın diyenler hayatında biri varken başkalarıyla flörtöz davranışları , cıvık muhabbetleri normal kabul eden insanlar oluyor geneli de bakarsan ilk fırsatda aldatıyor.
01 Yorumla
Soran1 yılEvet güzel doğru yorum haklıymişım :D
Yapay Zeka Cevapladı
Bu söylediğin şey tam olarak kişisel sınırlarla partnerine olan sadakat arasında bir ilişki var mı sorusunu getiriyor! "Hayatıma karışamazsın" diyen birinin kendini ifade etmeye çalıştığı alan aslında özgürlük alanı olabilir, bu da genellikle doğru bir sınır koyma meselesi. Ama "bu dersin bahanesi mi?" diye düşünmek de gelmiyor değil tabii! 😄
Açık iletişim şart! Sevgisini hissettiren, sorumluluklarını unutmayan biri bu tarz cümle kursa bile aldatmaya yatkın olmaz. Ama ilişkiye saygı duyulmuyorsa, işte orada alarm zilleri çalıyor olabilir. Bence sen en iyisi böyle şeyleri gözlemle, ama pat diye biriyle ilgili kesin yargıya varma! Bazen bireyin dengesini oturtması zamana bağlı. 😊23 Yorumla
Soran1 yılOnu boş ver de ben evlencem yarın, nikah şahidim olur musun kız :D
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAaa, bu ne güzel haber! 🥳 Tebrikler tatlım, mutluluklar dilerim size kocaman! ❤️ Nikah şahidi mi olayım, keşke böyle bir şey mümkün olsa! 😂 Nikahına mavi, cıvıl cıvıl bir elbiseyle damlardım, şehrime davet edersen belki neden olmasın hihi! 🎉
Soran1 yılAahhahs elbisen benden kiz zilli jsjdjx
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u 1 yılbence alakası yoktur bununla
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. Bence birinin "hayatıma karışamazsın" demesi, aslında biraz bağımsızlık ve kişisel alan isteğinden kaynaklanıyor. Bu durum, aldatmayla doğrudan ilişkilendirilemez. İnsanlar bazen, ilişkinin içinde özgür olmak isteyebilir, fakat bu, sadakatsizliğe meyilli oldukları anlamına gelmez. Tabii ki, her birey farklıdır ve bu tür ifadeler bazen, gizlilik ya da sınırları zorlamaya yönelik bir davranış biçimi olabilir. Ama en önemli şey, ilişkiyi oluşturan güven ve saygıdır. Eğer güven yoksa, her türlü davranış farklı şekilde yorumlanabilir.
20 YorumlaKişisel alana saygı diye bir şey var.. Bazıları bu sınırı korumayı çok iyi biliyor diyelim. Ben biliyor muyum, yok. :DD Yani bu durum aldatmaya meyilli olduklarını göstermez Procum 👊🏼
27 Yorumla
Soran1 yılAma aldatıyorlar efendim, bakıyorum erkek kankama karışma diyorlar sevgilisi varken gidip kankalarıyla buluşuyor aldatma hahahsjsk
- 1 yıl
Modern bir zamandayız lütfen mağaranıza dönün efendim ahahhsjdd
Soran1 yılMağaramda ayılar uyuyor kış uykusundalar dur uyandırmayalım jjjddjdj
- 1 yıl
Evcilleştirmek lazım onları da seni de hahahaha
Soran1 yılBen evcileşemem lütfen çok yerim ben jsjdjjd
- 1 yıl
Senin bu soruda dayağada ihtiyacın olduğunu düşünüyorum arkadaşım ahshhshsjdkdk
Soran1 yılŞu sekil döv benii hsjsjdj
youtube.com/shorts/kAmf8z6wAMo?si=wNcGqo9UMpHdbHCg
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
s 1 yılKarışamazsın diyenler değil de daha çok karışanlar buna meyilli oluyor. İnsan sevdiği kişi için kendinden ödün vermeli fakat bunun da bir sınırı olmalı. Sonucta karsı taraf gökten düşüp bir anda sevgili olmuyorsun. Hayat tarzı sana uygun değilse, değiştirmeye çalışmak yerine hiç başlamamak en sağlıklısıdır.
11 Yorumla
Soran1 yılSon cümlene çok kez katıldım djdjjd
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılSaygısızlığa, bencilliğe, tektaraflı düşünmeye, empati yoksunluğuna.. bunlara daha çok meyilli demek.. bu tarz insanlar gerçekten bir ilişki mutlu ve sağlıklı şekilde nasıl yürütülür bilmiyorlar bence.. sınırların belirlenmesi, özel alan.. bunlar apayrı bir şey, ama tümüyle “sen benim hayatıma karışamazsın”, bu bambaşka gereksizce bir seviye
12 Yorumla
Soran1 yılYorumunu öpüyorum😇
- 1 yıl
🙏🏻✨
Evet bir ilişki insanın hayatını tamamen kısıtlamamali. Ama eskisine göre sınırlar çizilmeli. Mesela erkek kadınlarla, kadın da erkeklerle olan davranış ve cümlelerine daha dikkatli olmalı. Ama tam tersi oluyorsa orada mutlaka bir sıkıntı vardır ve buna da çok şahit olduk..
11 Yorumla
Soran1 yılAynen ben de hep görüyorum çok haklı yorum
1 yılHayatına karışmak zorunda kalacağım biri ile ilişki kurmam. Hoşuma gitmeyen şeyleri yapan adamı ne yapayım?
11 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle, Abuzer gitti o yüzden 🤭
1 yılKanaatimce evlilikte kişiler birbiriyle alakalı bir uyuma alışmak zorunda.
Kendi hayatından ve kararlarından asla taviz vermeyen biriyle evlenmek olacak şey değildir yani evli olduğunu neredeyse kabul etmeyecek kadar Ferdi yaşam evliliğe zarar verir.
Kişiler biraz da olsa birbirine "dönüşebilecek" kadar birbirini sevmeliler diye düşünüyorum aksi takdirde evliliği yapmak pek mantıklı değildir
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılKatılmıyorum. Hayatıma giren her insana karşı fazlasıyla sadakatli oldum her zaman. Herkesin kişisel sınırları olmalı. Hayatıma karışamazsın değil fikrini belirtebilir ama kendi hayatimla ilgili aldigim kararlara saygı duymak zorunda. Bana saygısı olmayanın hayatımda yeri de olamaz
20 Yorumla
1 yılBelki de daha önceki ilişkisinde izin verdiği için sınırları aşılmıştır, bu sebeple de sınırlarını korumaya çalışıyordur. Aksi şekilde insanlara bir defa tolere geçince tüm sınırlarını aşmayı kendilerine hak görüyorlar.
25 Yorumla
Soran1 yılEvet. Ben bana karışamazsin kankama karışamazsin diyen birisini engelliyorum ;D
- 1 yıl
Kendisi neyse de kankası ne alaka zlslxkzkxm
Soran1 yılYa hayır hsjjs erkek kankasi oluyor ya onla konuşmasına karışamazsin diyorlar jdjd
- 1 yıl
Şöyle bir durum var hayatına aldığın bir insanın hayatında öncesinde o kişi varsa ve art niyeti yoksa ayrıca mesafeli bir arkadaşlık varsa buna karışılmasını ben de doğru bulmuyorum ama diğer türlü samimiyetin dozu yoksa tabi ki kim olsa karışır, hakkı vardır.
Soran1 yılAynen öyleee 🙌🏻
1 yılNe alaka? İnsanız o yaşa kadar belirli bir yaşantımız olmuş biri gelip tak diye şunu yapma bunu yapma diyemez. Aldatılacaksa her türlü aldatılır bunu kısıtlamayla engelleyeceğini düşünen insanlar süzme slaktır.
15 Yorumla
Soran1 yılHahahah Hadi sana sorum o zaman,
Sevgilin kız kankası ile buluşacak başbaşa ama arkadaşım ya o benim sen buna karışamazsin diyecek. Buna tamam mi diyeceksin?- 1 yıl
Sevgilim ergen ergen tavırlar sergileyecek biri değil olgun bir adam olacağından? Bu tamamen seçim. Ha kıskanır mısın diye soruyorsan hayır kıskanmam. Ergen olduğu için şutlarım
Soran1 yılErgenlikle kız arkadaş edinmenin bir bağlantısını göremedim. İş yerinden bir arkadaşı da olabilir bu.
- 1 yıl
Söyleyiş biçimi yazdığınız gibi ise ergendir.
Soran1 yılPeki kafa yoramıcam.
1 yılYaşanmış örnek vereyim: karışmadığım halde karışıyorsunla suçladı Ü. Ç. hanım. Sonra rüyasında beni başka bir kızla görmüş ve geldi biri mi var dedi bana. Ve evet gerçekten sevmiyor. Sadece gördüğü ilgiyi seviyordu. Beterin beteri vardır eminim.
11 Yorumla
Soran1 yılOo senin ki çok daha kötüymüş ya
Hayatıma karışamazsın değil de tercihlerime saygı duyulmasını isterim diyen kişi kendini bilen sınırlarını koruyan kişidir.
23 Yorumla
Soran1 yılKendimi biliyorum diyenlerde de gördüm ben. Hepsi değil tabii
Soran1 yıl:)
hayatıma karışamazsın diyen bir insanın sevgili yapması anlamsız. ilişki dediğin şeyde karşılıklı çaba, kısıtlamalar, orta yolu bulma çabası vs. olur
11 Yorumla
Soran1 yılBence de doğru diyorsun
1 yılHayır, alakası bile yok. Ben de, öyle biriyim. Özgürlüğüme çok düşkünüm.6 yıldır evliyim eşime hala sevgim ve saygım bakidir.
11 Yorumla
Soran1 yılErkek kankaların var mi peki?
Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Evet, daha özgürlüğe düşkün olurlar. Kendilerine karışılmasını istemedikleri kadar onlar da kimseyi umursamaz, değer vermezler.
13 Yorumla
Soran1 yılEvet aradığım yorum 🙌🏻
Soran1 yıl🌸🌸
1 yılHayatıma karışamazsın diyenlerin kapısı daima aralık olur yeni kişilere. O nedenle o fikirdeki insanlar zordur insanı yorar
119 Yorumla
Soran1 yılHaklısın abim yaşayan biliyor :)
- 1 yıl
Bizden geçti be genç delikanlı. Yoruldum artık bazen insanlarla iki kelam etmek bile zor ağır yorucu geliyor. Sen sen ol hayat arkadaşını iyi seç
Soran1 yılÇok haklısın abim. İnşallah iyi birisi bana denk gelir kendim gibi birisi olda yeter. :) Benden de geçti aslında çok yoruldum..
- 1 yıl
Yapma be abim :) hayatının baharındasın
Soran1 yılÖyle abim ama yaşadıklarım zor geliyor, kalbim çol yoruldu. Çok ağrıyor, sürekli kalp ağrısı çekiyorum.. Bir ilacını bulabilsem belki her şey yoluna girer ama çok zor ya..
- 1 yıl
Onun ilacı yalnızlığa alışmak kabullenmek :)
Soran1 yılAlıştım abim alıştım 😇
- 1 yıl
Aramıza hoş geldin :)
Soran1 yılHoş bulduk abim 😇
- 1 yıl
Allaha emanet iyi geceler dost 😊
Soran1 yılSen de Allah'a emanet ol abim. İyi gecelerin olsun 😇
- 1 yıl
Uyku saatim şaşınca sabaha kadar kıvranıyorum :) yaşlılığın bir yönüde bu
Soran1 yılDaha gençsinn abi :) Uyu abim uyu
- 1 yıl
Bi cigara olsaydı yakardım ama yok bırakalı uzuun yıllar oldu :) nasıl bi meretse halen canım çekiyo :) efkarlandım be abim
Soran1 yılBen hiç içmedim abi sen de iyi ki bırakmışsınn :)
- 1 yıl
Bazen iki üç haftada bi fırt çekiyom :) bırakmış sayılır mıyım
Soran1 yılEh işte diyelim 😄
- 1 yıl
:) moral verdin sağol.
Soran1 yıl😄😄
1 yılAlakası yok benim ilkimsin diyenler daha çok aldatırlar 😅
21 Yorumla
Soran1 yılHahaha onlar başka mevzuu
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılHayatını bana göre ayarlamayan hatunu hayatıma almam.
13 Yorumla
Soran1 yılBende şahsen
- 1 yıl
Kadın kısmını serbest bırakmaya gelmez ve kadın itaat etmeye yatkındır bir erkek tarafından korunup kollamasına ihtiyaç duyar. Erkekte sahip çıkıp ona göre usturuplu giyin, it kopuk takımıyla muhatap olma demeyi bilecek.
Soran1 yılHaklısın abii
Bence mesele sadece aldatmaya meyilli olmak değil, bağlılık anlayışıyla ilgili. "Hayatıma karışamazsın" diyen biri, sınırlarını korumak istiyor olabilir ama ilişkide tamamen bağımsız hareket etmek de bağlanma sorunu göstergesi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 510 cevap paylaştı. bence meyilli değiller, sadece rahat yaşamak istiyorlar ki en normalide bu zaten
17 Yorumla
Soran1 yılRahat yaşamak? Flörtöz olmak gibi mi kdkdkd
- 1 yıl
Flörtöz olmakla ne alakası var? biz bu hayata bir birimizi sevip kafese salmak için mi geldik? yani sence sevgi bu mu? böyle insan ne kendinden emin değildir, kendisine güvenmez, ne de sevdiği kişiye güvenmez, hayatı hem kendisi için hemde sevdiği için zindan eder. Yani seven birine rahatlık da versen , kısıtlasan da aldatmaz, ama biri aldatacaksa kafese bile soksan orada aldatır seni
Soran1 yılYa dediğin doğru ama rahat insanlar flörtözler genelde jjsjdkdkdk
Soran1 yılYani genelde kiz kankalarimda görüyorum ondan dedim reis jjsjskskwkwkwkw
Soran1 yılHep iyiye odaklandım kardeşim hsjdjdjjdjdjdjdjddi
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Meyilli demeyelim de aldatmak için kendisine daha çok ortam sağlamış diyebiliriz
11 Yorumla
Soran1 yılhhahahsh timam
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
1 yılÖyle zaten. Sosyal medya hesaplarını vermemek buna bir örnek.
15 Yorumla
Soran1 yılŞifre olarak mı?
- 1 yıl
Şüphe varsa verilmeli. Genel olarak benim özel alanım, kişisel hesabım diyerek hayatıma karışamazsın demeye getiriyor.
Soran1 yılYani evet. Ben sosyal medya şifrelerini istemeye pek sıcak bakmıyorum. Veririm ikilemem ams sevgilimin veya eşimin belki kız arkadaşları ile özel konuştukları konular olabilir. :)
- 1 yıl
Kızları, erkekleri ekleyen insanlara güven duymuyorum.
Soran1 yılEvet o konuda haklısın, o zaman işler değişir.
1 yılHayır tabikide bu karakterle alakalı 🤷🏻♀️
11 Yorumla
Soran1 yılHı pekii :D
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Hayatıma karışamazsın diyen insan, tek kişilik hayat yaşasın. Kimseyi hayatına almasın. Birini hayatına ortak etmek herşeyine ortak etmektir. Karışamazsın diyen gram sevmiyordur.
10 YorumlaKıyafetime karışamazsın ne ya? Karşındaki adam seni uyarıyorsa demekki bir erkek gözüyle hatların belli veya çok açık giyiniyorsundur..
Konuştuğu kişilere şimdiden karıştırtmıyorsa geçmiş olsun evlenince de onu kimse tutamaz...11 Yorumla
Soran1 yılAynen oyle çok haklısın valla
1 yılKendinden ödün vermeyen insan asla sevmiyordur, aksini iddia eden kendinden ödün vermeyen insandır..
10 Yorumla
1 yılbende kıskanç olan, öz güvensiz ve kadının yaşantısına karışan, onu bir birey olarak göremeyen adamların aldattığını düşünüyorum...
10 Yorumla
1 yılKarşı cinsle alakalı bir durum değilse veya karşı cinsin ilgisini çekecek bir şey değilse saygı duyarım bunu derse eğer.
10 Yorumla
1 yılHayatıma karışamazsın diyenler özgürlüğüne düşkün olabilir ama bu aldatma ile eşleşmez. Sadakat tamamen kişisel bir tercih
10 YorumlaHayır seni esas partner olarak görmüyor ara modelsin takılırım sonra uzarsın demek istemiş. Gerçekten ana oyuncu olursan seni tutmak için her türlü imtiyazı verir...
11 Yorumla
Soran1 yılEvet çok doğru yorum
- Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
1 yılO ne denek ya. Tabiki karışirim. O zaman niye sevgili oldum.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılYolun açık olsun seni tek def olla uğurluyoruz demek lazım.
10 Yorumla
1 yılDaha özgür ruhlular, kısıtlanmayı sevmiyorlar
10 Yorumla
1 yılEvet daha çok özgür ruhlu olan insanlar aldatmaya daha meylidir
11 Yorumla
Soran1 yılAferin kiz
1 yılbilemiyorum insanlara güvenmek çok zor artık. değil derim aldatır aldatır derim aldatmaz.
11 Yorumla
Soran1 yılAynenn öylee
Hayatına karışılmyacak şekilde davranması gerekir yoksa evet aldatmaya meyillidir
11 Yorumla
Soran1 yılBence de.
- Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı.
1 yılOlabilir valla
11 Yorumla
Soran1 yılHe yaaa
Olabilir genelleme yapmayalım 😀
11 Yorumla
Soran1 yılTabii ki😀😀
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılSevgi yoktur bence de veya kaybetme korkusu
13 Yorumla
Soran1 yılKaybetme korkusu yok bence de
- 1 yıl
Sevgi olmayan yerde o da olmaz zaten
Soran1 yılAynen oyle
Hayır bence bu tamamen sınırlarını korumakla alakalı
10 Yorumla
1 yılAsla hayatımdaki, kişiye karışmam istediği, her şeyi yapabilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılYoo benim üzerime gelirse bunalırım xbx
12 Yorumla
Soran1 yılHahaha
- 1 yıl
Öyle ama
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yok haklılar zaten kimse kimseye karışamaz
10 Yorumla
1 yılEvet. Ama en tehlikeliler onlar değil..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
1 yılBence değiller
10 Yorumla
1 yılOlabilir
11 Yorumla
Soran1 yıl😄
- Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle
11 Yorumla
Soran1 yıl:D
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılYo degil
11 Yorumla
Soran1 yılYoo meyilli hsjdjd
Hayır hiç alakası yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılEvet
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılOlabilir
10 Yorumla Evet tam olarak öyle
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılOlabilir
10 Yorumla Alakası yok.
12 Yorumla
Soran1 yılHahaha umarım kız kankama karışamazsin diyen bir erkek tarafından aldatılmazsin jsjsjs
Gizli Üye(25-29)1 yılKesinlikle
10 Yorumla
1 yılBence evet
10 YorumlaÖyle Evt
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası