2 hafta oldu boşanma dilekçesini vereli birkaç aya da duruşma var. Bugün ilk defa whatsaptan durum atmış en iyi öğretici yaşanılan en acı olaydır vs. Ben bu erkekleri anlamıyorum. Karısına şempanze deyip sürekli yerimde otursam bile evimde utanman sıkılman yok mu şunu yapmiyorsun -yapiyorsun yok göbeğinden bilmem çok önde gidiyor vs. Bir insan ancak bu kadar bedeninden falan vurulur. Kendisi mağara adami olmasa dediklerini anlayacağım. Neyse şimdi de WhatsApp durumu atıyor ınstagram'dan onu cikardim instagramimi sildim zaten fake hesapti Ben sosyal medya kullanmıyorum. Kendisi de instagramdaki ikili fotoğraflarımızı silmiş. Ee kardeş insana demezler mi son pişmanlık fayda etmez.
Eğer eşiniz depresyona girmiş ve kişisel temizliğine önem gostermiyorsa demek istediğim duş temiz kokmak değil kuaför ihtiyacı gibi en ufak yuruem mesafesinde bile evden cikamiyorsa hemen bunu yüzüne vuracak bir insansanız evlenmeyin. Kadınlar hamile olduğunda acıdan dolayı kendi yapamayacakları temizliğine yardım edemeyecekseniz maymun gibi killariniz olduğunu ayda yılda bir dişinizi fircaladaginizi eşiniz olmasa boxerinizi bile yıkayıp katlamaktan bir haber olduğunuzu hatırlatmak isterim. Ayrıca sürekli sigara çay kahve içen insanlar da ağzıniz lagam gibi kokuyor biz bir şey diyor muyuz. Neyse lafım yapmayanlara değil.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer