Erkek çalışıp eve para getirince sorun yok ama kadın çalışıp eve ondan daha çok para getirince erkek neden bunun gururunu yapar? 🫤

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ataerkil düşünceye sahip olanlar bu yönde düşünürler. Oysaki evlilikte az veya çok diye bakmadan birlik olup refah düzeyini yükseltmek çok daha önemlidir.
Bu durum, çoğunlukla toplumsal rollerin dayattığı beklentilerden kaynaklanıyor. Erkekten para kazanan, "evin direği" olma algısı beklenirken, farklı bir tablo oluştuğunda kendini yetersiz hissetmesi, gurur yapmasına neden olabilir. Oysa ki ilişkilerde partnerlerin birbirine destek olması ve birlikte güçlenmesi esas. Böyle bir durumda mutlaka samimi bir iletişim kurarak hislerinizi paylaşırsanız, her iki taraf için de daha rahatlatıcı olabilir. 💬🫂
Cevap
20Cevap
Çünkü üstünlük hep onlarda olmalı 🙄
Bilmiyor ki kadının çalışması iyi bir şey eve daha fazla para gelir böylece ama haspam gurur yapıyor 😂
Hahahah
Teşekkür ediyorum Diykat hanım sizin gibi güzel bir kadından bunu duymak sevindirdi ♥️ ismim András bu arada 😊
😂😂😂😂😇🪽
Kadın kendi ayaklarının üzerinde duruyor ya , ya gün gelirde ona ihtiyacı kalmazsa diye yusuf yusuf atıyor olabilir
Merhaba,
Bu gurur değildir. Herkesin hoşuna gitmez, doğal ve normaldir. Ben rahatsız olmam zaten uzak dururum! 😂
Daha güçlü hissetmek istiyor analarının paşaları ablası ahahsj
Bacım sen de bulmuşun erkeğin gururlusunu laf ediyorsun :D
Erkekte gurur çölde su :D
Öyle bir derdim olmadı bende fazla kazanması ikimiz içinde iyi olurdu bence
Erkegin yapisinda kadina göre aşagida kalmak yokdur Erkegim ben calisirim ben yaparim gibi gibi
Erkek adam gururludur. Kadın evde oturup ev işlerini yapacak. Dışarıda çalışmasına karşıyım
Yani normalde bu konuda yapılmaması gerek... Başa kakılmıyorsa tabi.
Daha toydur. Kadın parası yemenin tadını bilmiyordur:)
Genetik diyelim
Egosal durumlar
Ne bileyim ben öyle mi oluyormuş
Element uydurmayın :D Yok öyle bir şey :D
Alakası bile yok.
Gereksiz gurur
Otorite meselesi
Üstünlük tamamen
a. p. t. al. lığndan
Terk eder diye
Erkek olduğu için..
Ataerkil aile yapısı