Sürekli bahaneler üretiyorsa: Bir şeyleri değiştirmek yerine hep dış etkenleri suçluyorsa yok meşgulüm yok ben böyleyim gibi gibi... Bu adamdan olmaz çiçeklerim😌

Sürekli bahaneler üretiyorsa: Bir şeyleri değiştirmek yerine hep dış etkenleri suçluyorsa yok meşgulüm yok ben böyleyim gibi gibi... Bu adamdan olmaz çiçeklerim😌

Araba kullanırken trafikdeee dellenmesi. Düşüncesiz hareketler sergilemesi, çocuk çocuk tavırlardan vazgeçmemesi. Kavurmalı pilavı sevmemesi. Sürekli ama sürekli gereksiz yere para harcaması. Merhametsiz olması. Çöppünü yere atması. (şunu yapanı görünce dilimden kurtulamadığı için pişman olup lanet olsun dedirte dedirte çöpünü geri aldırıyom 🤣🤣) Edepsizce konuşması. Kendini sevmemesi. Sağlam bi duruşu olmaması. Karakterine eğitim vermemiş olması. Arkadaş konusunda seçici olmaması. Haksızlığa dur diyebilmesi. Kanatları da olursa tamamdır. O bir melek oluyo. Ondan istiyom.
Ortamda para ile övünüyorsa, öz saygısı yoksa, tarzı kötüyse, kızlarla çok el kol şakası yapıp yakınlaşıyorsa, eski sevgilisi ile arkadaşsa, kendini mahallenin abisi sanıp havalanıyorsa, diğer insanları küçümseyerek insanların gülmesini sağlıyorsa bu insandan olmaz
Sadece cinsellik yaşamak için, bir insana seviyormuş gibi davranıyorsa, sürekli kendini haklı görüyorsa, ayrılık kelimesini çok dillendiriyorsa, saygısız ve ilgisizse o adamdan olmaz...
Kadınların "bu adamdan olmaz" dediği anlar genellikle güven eksikliği, dürüst olmamak ya da aşırı ego sahipliği gibi durumlarda olabilir. Bir ilişkide, kendini geliştirmeyen ya da sürekli başkalarını suçlayan biri, kesinlikle güven ve saygıdan uzak olur. Eğer bir adam, duygusal olarak olgunlaşmamışsa ya da empati kurmakta zorlanıyorsa, kadınlar bunu fark edip, ilişkiyi sorgulamaya başlarlar. Yani, duygusal olgunluk ve güven, bu tür anların önüne geçebilecek en önemli faktörlerdir.
Cevap
26Cevap
eğer eskileri unutmuyorsa. ya da sürekli cinsellik düşünüyorsa.
Cimrilik yapıyorsa ve nerde ne konuşacağını bilmiyorsa
Kesinlikle öyle hep meşgulüm diyorsa "o adamdan olmaz"
Prenses erkekten olmaz, sahiplenmeyen erkekten olmaz. Trip atan erkekten olmaz, net olmayan hiçbir insandan olmaz. Bahaneler üreten insandan olmaz. Neyse
Yalanları bitmiyorsa
Her koşulda kendini haklı görüyorsa
Sevgisini saygısını göstermiyorsa olmaz bu cinsiyet farketmeden kimsenin yapmaması gereken davranislardan
Eril enerjisi düşük, yalan söyleyen , sahiplenmeyi bilmeyen ve bahane üretmekte uzman olan adamdan olmaz.
Ooooy oy :))
:)
Konu sadece cinellik üzerinden dönüyorsa, manipulatif şeyler yapıyorsa ki çok iyi anlarım ben ve daha beterini yaparım, gec yazıyorsa
Umursamaz davranışları "bu adamdan olmaz" dedirtir. Sonra yaparız, sonra gideriz, bir ara hallederiz.. bu lafların samimiyetsizliğinden sıkıldım iyice.
Yılışık davranıyorsa, benimle konuştuğu halde hala arayıştaysa, taktik kovalayıp geç cevaplar veriyorsa bundan olmaz diyorum
Cimri
Boş konuşan
Saygısız
Kasi gozu ayrı oynayan
bahane değil de ben davet eden taraf olmuyorum. davet gelince geçiştiriyorum. bazen olabilir diyorum. cok istekliyse tabi olabilir diyorum. dış etkeni suçlama yok. meşgulumde yok.
Kadınlar dile getirmese de bir erkeğin muhtaç görünmesi ve o kadını hayatının merkezine koyması da ""Bu adamdan olmaz"" buna örnektir.
Az önce sahiplenmeyen adamdan olmaz yazanı gördüm, kadınlar da ne istediğini bilmiyor ki
@fewobligation Sahiplenme konusu ayrı. Ve de sadece kadınlar olarak genellemesi yanlış, insan psikolojisidir bu. Bir kişinin sözüne bakılmaz, davranışına bakılır. En çok da siyasetçilerin..
O da doğru...
Gerçekten iyi bir baba olacak, gerçekten kaliteli sevecek, gerçekten sizi el üstünde tutacak olan bir erkeğe, bu kadınlar, Bu adamdan olmaz diyorlar. Nerede p. c varsa peşinden giderler. 2x2=4 eder bu bir gerçek. Hep öyledir hiç değişmedi.
O yüzden yalnızım ya. Hiçbirinin peşine düşmedim, benim peşime de düşen olmadı zaten.
Kardeş bu işler böyledir. Sonra da çıkıp erkekler kötü diyorlar. Kendi seçimleri artık ne diyim. Bizler seçemiyoruz ki.
Önceliği erkek arkadaşlarıysa. Hesap ödememek ıcın bin kere kıvırıyorsa yani ödeyemıceksen söyle herkes kendınınkını öder😄 her kıza yazıyorsa
İlk günlerden karışmaya çalışması sahiplenici tavırlar, yerli yersiz iltifatlar, sevgi sözcüklerine boğması hızlı ilerlemesi soğutur beni.
Ay ne olursa olsun bahanelere sığınan adamdan olmaz. Bu kadar net!
Böyle asla güven vermeyen her lafına bir bahanesi olan ilgi istediğinde saçma sapan yorumlar yapıp ilgi vermemek için kendini yırtan adamdan olmaz
Kadınlar ota boka bahane edip dünya iyisi adamları yarı yolda bırakıyorlar. Aslında ne hak ediyorlarsa onu yaşıyorlar.
Bi tane ucube flörtüm vardı ben kadınlara vakit ayırmam işte bana aşk olma diye fazla ilgi göstermiyorum demişti vgnvbvbbb
hedef gibi hissettim bir an kendimi :)
hemen like hemen acımayın vurun :D
bahane uyduruyosa, bana cok vakit ayiramazsa , yapmaciksa, egoluysa, sacma sapan seyleriyle kendini havali falan saniyosa, kiz cevresi coksa yalanciysa, olgun degilse, prenses gibiyse cimriyse, ailesine insanlara karsi saygisizsa , kavga wttigimizde yuzlesmek yerine gitmeyi seciyosa bide benim icin temizligine dikkat etmiyosa falan olmaz iste
Kaçan erkekten olmaz sorunu çözmek yüzleşmek yerine çekip giden erkekten olmaz kd
Boş yapıyorsa, ön saygısı yoksa, empati yeteneği yoksa. Gözlemlediğim kadarıyla bunlar.
Yalan söylüyorsa , vakit ayırmıyorsa , karşısındakine üslubu kabaysa , merhameti yoksa , bencilse
kişiye ve ilişkiye gereken saygıyı duymayışı sorumsuz oluşu
Devamlı meşgul olan, kaba, hakaret eden, sorumluluk almayan, ilgisiz, yalancı, sadık olmayan vs
Çapkınlık ve gözü dişardalık devreye girince bu adamdan olmaz diyoruz
Sevgisinden dem vurup sevgisi için çaba sarf etmiyorsa🙂
Sigara içiyorsa ve işsiz güçsüz se o adamla olmaz
Beyinsiz ve omurgasız olduğunu anladığım saniye puf ahsh
Git biraz uyu yarın ofise geleceğim bu meseleyi detaylıca konuşuruz
Karşımdaki kadınnın bana karşı boş olmadığını anladığım an ben olmaz diyip, kestirip atıyorum.
Bana özel ve hassas davranmadığı her an bana ilgisi olmadığını düşünürüm ve olmaz dediğim anlar başlar
Sorumluluk almıyorsa değer bilmiyorsa vurdumduymaz ise liste uzar gider kısaca sana nasıl hissettirdiği ile anlaşılıyot erkekler çok sevdiğinde bebeği gibi ilgilenir hiçbir bahanesi olmaz
Sevince olur der insan sevmeyince ne yapsam olmaz derr
sorumluluklarının farkında olmayan, cimri ve ana kuzusu olduğunu anladıkları andır. bir de kendisine o erkek yüzünden ne kadar saygısızlık yaptığını anladığı andır
Boyun ve Tipin yoksa ve Kötü Çocuk değilsen ya da Araban falan yoksa onların gözünde düşersin…
yorumlarda yazılan özelliklere sahip bir erkekseniz mutlaka vazgeçilmez bir sevgili adayı olursunuz. malum kızların teoride anlattığı erkekle pratikte tercih ettiği erkek farklı oluyor.
garsona bagırması teelfondakı skretere bagırması kucuk gormesı parasıyla ortamda hava atması annesıne bagırması onemsememesı cocuklardan nefret etmesı hayvanlardan nefret etmesi...
Kadınlar aslında kendilerini dövebilecek erkekleri seviyorlar
Kadina saygı duymayan, Allah'a saygısı olmayan, çocuklara kötü davranan, başka kadınlara samimi size gelince yakın olmayan
Trip yaptığı anlar hesap ödemeye gelince laf yapan , korkak , beyinsiz olan
İlişkinin başlarında çok fazla gereksiz temas
Direkt hiç bir erkekten olmaz denendi onaylandı
Korkak erkekse, ve sorumsuzsa
Cimri bencil sapık narsist para gözlü hırslı aile sevgisi olmayan işsiz
Fakir ve tipsiz erkekler için geneli bundan olmaz diye düşünür
hiç sevgilisi olmamış bir erkek karsılarına cıkınca direk topuk atıyorlar :D
güven ve sadakat için beklentiye girer. insan ister istemez
Patavatsızlık ve cimrilik net olmazlardan
Alıngan ve sürekli söylenen adamdan aslaaa olmaz.
Tutarsızlığı yakaladığınız an prrrrrrrr
gelgit hareketler yani hem hayatına girmeyip hem de hayatından cikmiyor olusu
Prenses gibi davranıyorsa asla olmaz
Çapkın olduğunu anlaması
Fakir erkekler
Neyse ki öyle değilim. 😂😂
Kız için ise geçmişi kötüyse direkt elenir
Escları takip ediyorsa.
benim birçok kriterime uymuyorsa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?