Sevgilimi nasl ozlettirebilirim kendime?

selam arkadaşlar benik uzak mesafe iliskim var 7 ay oldu 8 ay olucak sevgilimle biz hep konusuruz bazen 3 gunde bir bazen 2 gunde bir genelde konustumuz zaman bazen 2 saat basen 3 saat felan bazende 1 saat şu son zamanlarda bi kackun konustumuz haric yani 1 aydır 3 saat konustumuz oldu neyse araya 7 gun girdi iste konusamadk hic musayit deildi evi gecede calışıyordu bi kacgun once zorla konustk hatta 7 gun girmeden araya o beni arardı ben desemde ısrar etmezdi neyse konustuk zar zor iste yarın daha detaylı konusuruz dedi ogun konuşamadık diger gun konusuruz dedi ogunde konusamadk ben uyaninca seni ararm dedi ama aramadı yarin mac var ama genede konusuruz dedi konusmadı bugunde simdi gene yarın diyor neden bilmiyorum aramız norm telefonda iken iyi sknti yok samimi davranıyor ama goruntulu konusmak istemiyor. ama biz oyunda sohbet odası var gunduz konusuyoruz gece nadir konusuyorz cunku yogun oluyor surekli sohbt odasında yan yanayız ayrılmıyoruz benden foto felanda istiyor dısari cıktnda şu sıralar biraz ilgisiz gibi neden konusmak istemiyosun diyorm beni sevmiomsn diyorm ne alaka diyor ama bazende çok sevgi gosterior ozledim diye arıyordu hatta biz musayit olamadı zamanda ablasna çıkında işte sevgilimle konuscam konusmadm diyordu ozledim diyordu sonradan noldu bilmiorm onu kendime ozletmek icin ne yapmam lazm biraz beni ozlesin degerimi anlasın

Sevgilimi nasl ozlettirebilirim kendime?