Sevgilimi kendime nasil baglarim?

Sevgilimle internetten tanistik ve bir buçuk aydir bulusamadik. Cocuk boga burcu ve ozelliklerini tasiyo. Cinsellige duskun. Resim istiyo hep boydan bende atiyorum. Daha acik istiyo. Bulusmak istiyo bulusamiyorum. Firsatim olmuyo. Bana ilgisiz oldu son zamanlarda. Bir kizla fotosunu yakaladim sitede sildi. Bende ona beni aldatma dedim. O da biri olursa seversem birini derim merak etme dedi. Sonra sen benim kalbimi cal ben sana ölürüm dedi. Attigim fotolarim hep kapaliydi. Bugun biraz seksi pozlar attim. Daha acik olsun dedi. Olmaz dedim o kadar laf ettin nasil guvenim sana dedim. Sonra iyi o zaman yazma guvenmedigin birine dedi. Senin agzindan bana guven kelimesini duymak istiyorum dedim. O da bana guven dedi. Sonra uyuycam dedi. Yuzumu astim boyle yapma iste yaa dedi kizdi. Sonra ozluyorum napim dedim. Konusmayi kapadik. Benden baskalariylada konusuyo bence. Ama tek beni dusunsun istiyorum. Bana kalbimi cal dedi. Nasil yapcam onu akil verin kafayi yiycem. Vazgec demeyin onu istiyorum yaa normalde cok mutlu ediyoruz birbirimizi ama bu konu beni deli etti. Baska kizlardan vazgecmesi icin ne yapabilirim. Sevismem demistim o da sogutmus olabilir ama iste akil verin bana lutfen. Soguk davranma taktigide yaptim bu sefer daha kotu oldu. Baska kizlara yoneldi.
Güncellemeler
+1 yıl
Cevaplar icin tesekkurler. Fotolari acik atmadim zaten istedi acik ama o derece olmaz dedim. Bir hata yapmadan uzaklasmak en iyisi haklisiniz. Biraz intikam alim sonra yok olaym o zaman. Hataya dusmeden bir intikamim oluck. Kadinlar seytan degildir. O hale getiren erkekler seytandir. Tekrardan uyarilariniz icin tesekkurler. Arkadasi biraz ailesiyle yuz goz edim bari.
Sevgilimi kendime nasil baglarim?