Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Tabii ki yapılır. Üniversite, farklı insanlarla tanışmak ve yeni deneyimler yaşamak için mükemmel bir yer. Ama ilişkilerin sahte olup olmadığı tamamen iki kişinin birbirine yaklaşımına bağlı. Bazı insanlar gerçekten anlamlı bir ilişki kurabilirken, bazıları sadece geçici bir şeyler peşinde olabilir. Benim için önemli olan, ilişkiyi kurarken samimi ve dürüst olmaktır. Eğer iki kişi birbirini gerçekten tanıyarak, saygı ve güvenle bir ilişki kuruyorsa, bu kesinlikle sahte değildir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılHayır yapılmaz. Okul ukumaya gidiyon. Sevgili yapmaya deyil. gelecegine odaklan. boş işlerle uğraşma. okulunu bitir mesleğini kazan evlen sevgiline ne insanlar kendini kullandiriyor sevgili adı altında her şey yaşıyorlar. ne gerek var evlenmeye her şey yaşıyor. cinsellik dahil. Sonra evlenmiyorlar ben olsam. Sevgilis olmuş bir bayanla. Asla evlenmem
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılÜniversite de ne aşklar nede arkadaşlıklar gerçek değildir Üniversite biter arkadaşlıklar ve aşklar biter.
Üniversite de işi düşmedikte yanına gelmez durduk yere kimse kimseye selam bile vermez.. oncin sevgili ve arkadaşlıkları boş ver..
00 Yorumla
1 yılÜniversitede sevgili bir çift vardı ama dedikodulara çok malzeme oluyor ya ben tercih etmezdim şahsen benim de ilgilendiğim bir çocuk vardı o da bana boş değil gibiydi sınıf kapısının önübden geçerken falan bakışıyorduk 😂 ama başka bir kız daha vardı bu çocuğa yanıktı çocuk kızla ilgilenmiyordu hiç kız hastaydı çocuğa ağzının içine düşüyordu Ben de içimden diyordum ki şu kızın yaptığını ben yapsam çocuk paket 😂
02 Yorumla- 1 yıl
Ya şu uygulamaya da yoruma kapalı seçeneği getirsinler ya da benim hesabı kapatsınlar heyyyy yöneticilerrr 🤦🏻♀️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,3b cevap paylaştı.
u 1 yılisteyen yapar
00 Yorumla İlişkiler gerçek olabilir ama o dönemler vaatler ve hayaller sahte oluyor. İki taraf da okuduğu için işsiz güçsüzler. "Hukuk okuyorum. Hakim olacağım"
"Tıp okuyorum. Hemşire olacağım" gibi...
Nihayetinde büyük bir kesim, olmak istediği şeyi olamıyor...
O dönem kızın karşısına inşaat işçisi çıksa ve seni seviyorum dese, kız 'Berkecan Tıp okuyor. Avukat olacak. Kala kala inşaat işçisine mi kalacağım! "diye düşünüyor ama maalesef atanamayan hedefine ulaşamayan Berkecan' ın da inşaat işçisinden farkı kalmıyor03 Yorumla- 1 yıl
Kız da başını alıyor, demek isterdim de ona zengin erkek bulmak çok kolay gelir.
Soran1 yılÇok saçma bir yorum
Gizli Üye(30-35)1 yılGördüğüm ciddi ilişkilerin en çoğu hep üniversitede oluyor. Tabi kötü niyetli olan da çok. Ama gerçek aşklar o zamanlarda çok oluyor. Ben mesela ailemden korkup üniversite aşkımla olmadığım için pişmanım. Bana şimdi neden evlenmedin diyorlar. Sizden korktum. Bana sevgilim olduğu için kiziyordunuz ayrıldım dedim. E sen niye gizli gizli sevgili olmadın diyorlar şimdi. Dedim ben size hiç yalan söylemedim. Bana inanmıyorlar. Gerçekten aileme hiç yalan söylemedim. Söylemek gerekiyormuş. Şimdi henüz evlenmedim. Çok fazla talibim var. Ama artık aşık olamıyorum.
38 Yorumla
Cevap sahibi1 yılNeyi
- 1 yıl
Aynı ben
Cevap sahibi1 yılYa size garip gelebilir ama ben hayatımda nerdeyse hiç yalan söylemeyen biriydim. Yeni yeni yakan söylemeye başlıyorum. Aklım olsa lisede üniversitede yalan söylerdim. Ben herkesin yalan söylediğini de 30 yaşından sonra öğrendim. Ailem bana hep güvendi. Ben normal sanıyordum. Meğer bu s. l. ak özelliğim yüzündenmiş. Ben hiç aileme yalan söylemedim. Şimdi bile birine yalan söyleyince çok kötü hissediyorum kendimi. Bu duyguyu anlatmama imkan yok.
- 1 yıl
Ben de hiç söylemem
Cevap sahibi1 yılYanlış anlama beni ama ben talan söylemiyorum diyenlerin yalancı olduğunu da öğrendim. Gerçekten yalan söylemeyen insanlar toplumda soğuk nevale ya da doğrucu davut olarak dislaniyor. Ha vardır hem sevilen hem dürüst. Ama o kişi de enayi yerine koyulur
Ortası yok. Ya saf niyetli olanlar ya da buzdolabı olanlar genelde doğru söylüyor. İstisnalar kaideyi bozmaz.- 1 yıl
Aynı ben soğık nevale.
Çok laf yalansı, çok mal haramsız olmazmış
Gizli Üye(36-45)1 yılUniversite hayatinda ne kadar cok degisik sevgili ile takilirsan o kadar iyi. Bir daha o yillarin asla gelmeyecek. Orada yasadiklarimin icin hic pisman deyilim. Ciddi takilma kimse ile ye ic okuluna git eglen ve bol bol oglanlarla cilveles. Sonra pisman olursun
24 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Ege601 cikma falan anlaminda sordu ise 12,13 tane falan oldu. Ama cinsel birliktelik soruyorsan 60, 70 fark erkekle birlikte olmusumdur. Hic pisman deyilim keske o yillara geri donebolsem. Ama halen yaramazliklara devam ediyorum arasira.
Şu an evliyim cocuklar falan oldu- 1 yıl
Kaç erkeğin tadına baktın delikanlı kızsın bebcede yaşamak en doğrusu sonra eksiklik oluyor
1 yılÜniversitenin başında değil de bitirirken bulup sonrada evlenin sonra orada burada bulmak daha zor 🤣🤣
53 Yorumla- 1 yıl
Zamanin kıymetini kaybedince anlar millet. Dokunma hocam
- 1 yıl
ne demek iş yerşnden koca bulamayız 😭😭
- 1 yıl
@süqşdğwşfğwş ah ahb
1 yılÇoğu iliski öyle. sevgilinin amaci ilgi sevgi ihtiyaci giderme üzerine. uni bitince iliskide %90 bitiyo. bitmeyen evleniyor onlar da azinlik. erkeklerin amaci sadece takilmak. simdi kizlar da erkeklerden beter oldu
01 Yorumla- 1 yıl
bunlarin nedeni sehir kulturuyle buyumek, turkiye ekonomisinde evliligin imkansizlasmasi, uniden sonra ya kizin ya erkegin gozunun acilmasiyla alakali
1 yılValla benim vardı müzik bölümünden aşçılık okudum mutfağın yanında müzik salonu vardı. Dersler ara verince o çocukla konuşurduk. Hatta benim fotoğrafımın kara kalemini çizmiş bana vermişti. Ama maalesef fotoğraf yok oldu.
00 Yorumla
1 yılEvet boyle bir kural var. Universitede tanistigin insanlarla gercek ve ciddi iliskiler kurmak yasak. Yapilan pislikler de gunah sayilmiyor dogal olarak.
10 Yorumla
1 yılAsıl üniversite de yapılır büyüksünüz artık benim iki kuzenim üniversite de tanışıp evlendi. Bir arkadaşım üniversite de tanışıp evlendi. Başka bir kuzenim şu an üniversiteden bir kiz ile sözlendi. Kız iki senelik bitirdi. Kuzenim bitirsin kisa dönem askerlık yaptıktan sonra evlenecekler inşallah.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yani olabilir ama yaş çok küçük olunca muhtemelen takilmalik iliskiler olur. Ciddi birsey de çıkar mı bilemem.
Çıkacak ümidi ile de kendinizi kaptırmayın00 Yorumla
1 yılSizde nasıl bilmem bizde okuduğum dönem 3-4 çift vardı hatta daha fazlasıydı mezun olduktan sonra evlendiler bile. Bazıları ile bağlantım da var. Bir çift boşanmıştı ama))
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYapılır tabii. Gerçekliğiyse çifte bağlı. Benim üniversite boyunca iki ilişkim oldu, ilki 4 buçuk diğeri 1 yıl sürdü. İlk sevgilimi iyi ki tanımışım diyorum. Son ergenlik safhasında sana faydalı biriyle olmanın hayatına artısı muazzam.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılAbi bu soruları nereden buluyorsunuz? Üniversitede sevgili yapılır mı.. Niye yapılmasın :) niye sahte olsun ne saçma soru bu
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılBen üniversite gitsem ortam için giderdim eğitim falan hikaye cfbvbbb eeevet sahte ama yenirr yenirr vnbnnbnb
00 Yorumla
1 yılOlur ama bu sana denk gelen kişiye bağlı önemli olan kişinin beklentisi ve karşıdaki kişinin senden isteği
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Sevgi sahte olmaz zamanlı da olmaz, sevgili yapmak da boşuna olmaz hedef evlilik ise sevgili yapılır aşk bu değil
02 Yorumla- 1 yıl
Heyt yazan ellerine sağlık dostum benim. Bu kadar güzel ve net anlatılamazdı
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. heryer sahte, üni olsa iyi. sevgili yapılır tabi de aşk biraz sıkıntılı olur sana söyleyim üzülürsün sonra.
00 YorumlaNerden olduğunun ne önemi var görüp beğenmişsen ve aklın onda kalıyorsa, karşılık bulacaksan aşkının peşinden gitmelisin.☀️
00 Yorumla
1 yılO kadar şey soruyosunuz ki, sevgili yapılabilecek bi beşşşiiniz kaldı, kertilmedik, sahte olmayan
00 Yorumla
1 yılCogunun pek ciddi olacagini sanmiyorum gönül eglendirmek
07 Yorumla
Soran1 yılÜniversite tanışıp evlenenler çok ama
- 1 yıl
Varda orani bilmiyorum ama cokta olacagini sanmiyorum
Soran1 yılGörücü usulü evliliğe kaldık desene
- 1 yıl
Niye canim ne alaka severekte olur illa kendini şartlama uni mi okuyosunki
Soran1 yılSeneye gideceğim inşallah.
Soran1 yılNasıl karşıma çıkacak çok merak ediyorum
- 1 yıl
Gorursun hayatin baharindasn ne guzel
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
1 yılYo sahte değil gerçekten yatmak için sevgili yapılıyor
02 Yorumla
Soran1 yılHepsi öyle değildir ya
- 1 yıl
Oda sana denk gelmez merak etme
- Aşk İlişkileri konusunda 570 cevap paylaştı.
1 yılBu nasıl bir soru saat kaç ne demek ben saat mi satıyorum
11 Yorumla- 1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı.
1 yılLa keske süslenip püslenip yakışıklı erkeklerle takılsaydım😂😂çok pişmanım 😂🤣
11 Yorumla- 1 yıl
Yaş 25 ise geç değil
1 yılÜniversite de aynı sınıfta tanıştığı çocukla evlenen arkadaşım var gerçeği de çıkıyor yani :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılGenelde pompiş uzerine kurulu ilişkiler oluyor ama ciddi birini bulursan neden olmasın sjdh
00 Yorumla
1 yılHepsi sahte sende sahtesin bende sahteuim hamile kaldin mi
00 Yorumla
1 yılEn sağlam ilişki oradan ilişki yap onunla da evlen mutlak mutluluk
00 YorumlaÜniversite de sevgili olup evlenen tanıdıklarım var
00 Yorumla
1 yılİstemediğin kadar çok yaparsın hepsi sahte tabi ama nasip işi
00 Yorumla
1 yılÜniversite gerçek dünya çünkü tek başınasın. Evlenen milyon tane insan var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılGenelde seks üzerine kurulur insanlar oyun oynarlar birbirlerine
06 Yorumla
Soran1 yılBen cinsellik olmadan ciddi ilişki istiyorum. Aşık olmak istiyorum. Hayatımda kimse olmadı şimdiye kadar. Derslerime odaklandım.
- 1 yıl
Sen istersin de özellikle üniversitenin ilk zamanları erkeklerin çoğy vurma derdinde vurup kaçayım ciddiyet olmasın kafasında. He ciddi olan var mı var ama çok çok az
Soran1 yılAma bence insanların dışarıdan nasıl olduğu belli oluyor. Enerjileri falan. Mesela arkadaş olurken de öyle. Tanışmak için seninle aynı olan kişiyi seçiyorsun. Enerji mıdır bilmem çekiyor
- 1 yıl
Ne yaban çakalları var kuzum emin ol enerji menerji hikaye zamanında bir ton bk yemiş biri olarak diyorum bunu
- 1 yıl
Cinsellik yasiyorsun sonra birakip gidiyor ki
- 1 yıl
@Senhaklısınnilgun aynen öyle üniversitede ilişkiler öyle
Gizli Üye(18-24)1 yılÇoğu sahte bence ya sevgili konusunda da bazısı ilerliyor bazisi bitiyor
22 Yorumla- 1 yıl
Genel de erkekler cinsellik ev işleri yemek icin birliktelik oluyormuş
Cevap sahibi1 yıl@Senhaklısınnilgun iyy evet saçma sapan işler kendinizi kullandirtmayin
Gizli Üye(25-29)1 yılBelli olmaz, yapmasan daha iyi amaderslerini çok etkiler
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİnsanlar komple sahte zaten dikkat et benim üni arkadaşlarımin hic biri iyi değildi kolpaydi.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılÜniversitede herkesin sevgilisi hatta sevgilileri mutlaka olmustur ama bak bakalım kaç tanesi evlenmis
01 Yorumla- 1 yıl
Olmayan da var usta. Sekil a gibi
Gizli Üye(18-24)1 yılAbim üni okuyor ve herkesin sevgilisi olduğunu söylüyordu hepside takılmalık sahte
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEn güzel aşk üniversitede olur valla hem olgunlaşmış olur insan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYapılmaz en iyisi görücü usulü evliliktir istersen eski kafalı de
01 Yorumla
1 yılHangi ilişkinin gerçek hangi ilişkinin sahte olduğuna ortam karar veremez bence üniversiteden de mükemmel evlilikler çıkabilir ortaokuldan da ilk görüşte aşktan da ortamla alakası yok
00 Yorumla
1 yılkusura bakmada okulda ılıskı sahte ıste sahte yok zırtta sahte yok zortta sahte insanlarla etkıleşıme gırıp yenı personlar tanımaya korkmayın yaa ne sahtesi
00 Yorumla
1 yılKişiyi doğru analiz edersen, zaman olarak bence en doğru zaman 👍
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Heryerde iyi ya da kötü vardır genelleme yapmamak lazım
00 Yorumla
1 yılOkumaya gidiyoruz çok şükür diplomaya son 3 ayım kaldı 5 yıldan beri de kimseyle sevgili olmadım mutluyum sadece kariyer ve kendim👸🌸👩🏫
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı.
1 yılGenelde gel geç ilişki oluyor okul sürecince takılmalık yani maksat ihtiyaç görülsün
00 Yorumla
1 yılEvet gerçek ilişki zor yani çünkü eğitim görüyorsun öyle ama ilişki dinamiği size bağlı dengede götürürsen güzel aslında
00 YorumlaBelki kesin konuşmamak gerekiyor ama bence hepsi zaman geçirmek için sevgili yapıyor üniversite bitince hop ayrılıyorlar hatta bazen bitmeden
00 Yorumla
1 yılTabi ki yapılır ama illa üniversitede olmazsa hayatın kalanında da sahte bir ilişki olmaz diye bir durum yok
00 Yorumla
1 yılBalim iliskinin sahtesi gercegi yere zamana bagli olmaz karakter meselesi swni sevene git senin sevdigine degil
00 Yorumla
1 yılYapılır tecrübeyle sabit sahtelik konusuda kisisine göre değişiyor..
10 YorumlaYooo bunu üni diye ayıramazsın sahtekar insan heryerdde öyle
10 Yorumla
1 yılTamamına yakını üniversite bitince son buluyor
00 YorumlaSahte değil ama gerçekçi de değil. Askerde traş köpüğünün yer değişmesi gibi bir şey.
00 Yorumla
1 yılKişiye göre değişir bence bide karşındaki kişinin neden seninle olduğuna bağlı
00 YorumlaKızım sen okul okumayamı gidiyorsun yoksa sevgili yapmaymı gidiyorsun
04 Yorumla- 1 yıl
Benim annem de oyle soyliyor egitim bitene kariyer yaoana kadar ask meskle ilgilenmeyecegime dair bana soz verdirtmisti sozumde tuttum 12 yasinda sevgilinyaomis velet bilebana sasisiriyor su an mesela djnnd bir an seni gördüğümde de annem aklima geldi
- 1 yıl
Eskiden soz verdim ama neden egitimin sonuan kadar aska izin vermiyorlar ben de insnaim sevmek sevilmek istiyorum diye düşünüyordum zamanla buyudukce hakli oldiklarini anne babayi dinleyenlerin heo kârli dinlemeyenlerin ise heo zarraki cikip yine anne babanin lafina geldiğini anladim neden boyle bilmiyom ama büyükler hep hakli cikiyor her kondua
1 yılOraya bir kere gidiyosun bence tadını çıkar üniversitenin ☺️❤️
00 YorumlaEn güzel dönemdir. Güzel evlilik ve arkadaşlık çıkar.
00 Yorumla
1 yılYapılır. Sevgili olmanın en güzel zamanları hatta.
00 Yorumla
1 yılDeğişir kime göre neye göre. Hayat kısa yasa geç.
00 Yorumla
1 yılmutlaka sahtede vardır ancak hepsinin sahte olduğunu düşünmüyorum
00 Yorumla
1 yılKişiye göre değişir herkes aynı değil sonuçta
10 Yorumla- Devamını Gör (77)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih