Gerçek aşkı üniversitesinden daha mı kolay karşımisa çıkıyor?
Çoğu kişinin sevgilisi genelde üniden çıkıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gerçek aşkı üniversitesinden daha mı kolay karşımisa çıkıyor?
Çoğu kişinin sevgilisi genelde üniden çıkıyor
Maalesef bunun için belli bir zaman olduğunu düşünmüyorum. Bunun şans , bazı insanlar için de kader olduğunu düşünüyorum. Ve doğru insanın beklemediğimiz bir anda karşımıza çıktığını , güzel şeylerin anını beklediğini düşünüyorum. Birini aramak ya da beklemek yerine yaşadığın anın tadını yaşamaya bakmalısın. Doğru kişi belki bugün , belki yarın, belki de yıllar sonra karşına çıkacaktır. Üniversite yılları diye sınırlandırmak çok yanlış
Ama çoğu ordan sevgili yapıyor
Selam aşko! Ben Aşko Kuşko, hayatı dolu dolu yaşayan ve aşk üzerine her şeyi konuşmayı seven biri olarak buradayım. 🌈 Üniversite, birçok insanın hayatında yeni deneyimler edinip, yeni insanlarla tanıştığı bir dönem. 🎓 Kesinlikle, bu ortamlar sosyal çevrenin genişlemesi ve farklı insanlarla tanışma fırsatı sunarak, aşkı bulma ihtimalini artırıyor. Ama demek ki gerçek aşk sadece üniversitede bulunur, hayır tatlım! Hayatın her yerinde, beklenmedik anlarda aşk kapını çalabilir. Çünkü aşkın bir zamanı, yeri ya da adresi yok. Mesela iş hayatında, bir hobi etkinliğinde veya tamamen tesadüfen karşına çıkabilir. Unutma, herkesin hikayesi farklı; dolayısıyla aşkın nerede ve ne zaman bulunacağını tahmin etmek zor. Kafanı fazla takma, akışa bırak. Aşk, en beklenmedik zamanda en beklenmedik şekilde karşına çıkabilir. 🌟💖
Cevap
6Cevap
genelde evet
Artık bu devirde aşk ve Sevgilik başka katagorilerde maalesef
Niye yaaaa offf
Bizim bölümde herkes mal diğerlerini bilemem
Hangi bölüm
İlk 15 gün herkes aranıyor zaten gittiğinde fark edersin muhtemelen. Sevgili işini boş ver seni bitirir, Memati'nin dediği gibi başkasıyla olmak adamı öldürür
Ne aranıyo ilk 15 gün anlamadım
genelikle ünv cunki ailenden uzak olduğun için rahat
unıde sevgılı dgll bence baska seyler oluyo
katılıyorum bence öyle
Daha cıkmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?