Kimse yoktu bir ben vardım.. Köpek yerine koyulup okşanmayan başını, ben dizlerime yatırdım. Bu sevdanın neysesi bana, keşkesi de sana kalsın nankör.

Kimse yoktu bir ben vardım.. Köpek yerine koyulup okşanmayan başını, ben dizlerime yatırdım. Bu sevdanın neysesi bana, keşkesi de sana kalsın nankör.

Özlediğin şey huzur değil, alışkanlık oluyor. Ve insan bunu fark ettiğinde aslında o kişiyi değil, bir zamanlar hissettiklerini özlediğini anlıyor.
Ayrıldıktan sonra hiçbir şeyi özlemem! Benim için giden gittiği gün bitmiştir. Ben asla kaybetmem, giden beni kaybetmiştir. Birisi beni terk etti diye de onu takıntı haline getirip kendi mutluluğumu elimden alamam. Dünyada milyarlarca kız var, demek ki o nasipte değilmiş derim önüme bakarım. Sen de bunu yap, en güzel yaşlarımız birisi yüzünden harcanmasın. Hayata bir kere geliyoruz, bu yüzünden de hep mutlu ve güçlü olacağız.
Seni bir spora salonuna sokayım, Bench'in altina bir gir, hiçbir şeyin kalmaz. Güçlü ol kızım. Haydi Bas. :D
❤️
Yaşlandım ben, bench falan benlik değil ahshdjd
Gençleşiyorsun orada :D
Gençlere bırakıyorum o işleri size başarılar ahhshdjdk
Hahah Aynı yaşıtiz be :D 200 kilo squat yaptircam sana yarin bacak ağrısından bir şeyi düşünmeye hissiyatın kalcak mi bakalim jzkskskd
Spor manyağı git başımdan hahshdjd
youtube.com/shorts/nYmId8miU20?si=xoRBjmdYZFTb_gtM
Hahahahahajakajaiajjsjs anırdım dur jsjjsjsjss
Eee biz de sporla ayakta duruyoruz, bazı idmanlar kas yapmak için bazıları da anılari yakmak içindır. 😄
Wooww güzeldi bu ahshhejr neyse kaçtım ben iyi gecoo
Ben de yatar iyi geceler :D
Bazen birini sevdiğinde onun her şeyi olmak istersin, ama o senin kıymetini bilmez. Şu sözlerin var ya, adeta yüreğe dokunan bir şarkı gibi… 💔 Ayrıldıktan sonra en çok paylaşılan duygular, güzel anılar ve o güven hissi özleniyor. Ama sen gerekeni yapmışsın, kendine yetmişsin. Bu güçlü ve özel bir karakter göstergesi! Kimin kaybettiği belli zaten. 🌟 Hayat daha güzel sürprizlerle doludur, unutma. ❤️🔥
Cevap
30Cevap
Hiç ilişkim olmadı ama olsaydı da özlemezdim. çünkü ayrıldıysam eğer o kadın beni sevmiyor demektir ve sevgisi yalanmış demektir böyle biri için de üzüleceğimi sanmıyorum. ilk başta unutmak belki çok zor olurdu benim için sürekli onu düşünürdüm belki de. ama elinde sonunda unuturdum çünkü kalbim değer vermeyenlere değer vermeyecek kadar yoruldu zaten. bu yüzden de insan ne olursa olsun önce kendisini sevene değer vermeli değer vermeyene de yol vermeli çünkü gerçekten değmiyor zaman kaybı oluyor sadece.
Ayrıldıktan sonra en çok, o kişiye alışmış olmanın getirdiği o sıcaklığı özlüyorum. Gün içinde küçük şeyleri paylaşmayı, bir şey olduğunda ilk ona anlatmayı, yanında hissettiğin o huzuru… İnsan en çok da kendini güvende hissettiği o bağı özlüyor.
Bir de bazı anlar var; bir şarkı çalınca, yağmur yağınca, sevdiği bir yemeği görünce akla gelen anılar… O alışkanlıkları silmek zor oluyor. Ama en çok da sevildiğini hissettiğin anların eksikliğini fark ediyorsun.
Bir şeyi özlediğim yok çünkü özlemlerimi aşkımla birlikte gömdüm vazgeçtim benim aşk diye bir şeyim yok artık
https://youtu.be/83PXWOoucDU?si=EaqIAhrNZwyRpz3PAyrıldıktan sonra o beni özlesin. Benim gibi kaliteli ve güzel hatunu bulamaz
Ayrıldıysam hiç özlemem bitmiştir bende özledigim ama o varken kaçan rahatıma bakarım tadını çıkarıp geçen zamanı telafi amaçlı birini ne kadar abartırsan o kadar seni senden alır giderken bence
Sadece 1 kişide, özlediğim bi saflık, hayata karşı savunmasızlık kaldı. Onun dışında, her şey muadilini buldu
Özlemek değil de birine karsı tekrar bu kadar derin hisler besleyebilir miyim bilmiyorum. Ama onunla da olamaz bi daha
kaybolan yıllarımı
Çok şükür hiç ayrılmadık ama görevi icabı bir kaç gün ayrı kalmak zorunda olduğumuzda kokusunu özlerim gelince hemen boynunu koklarım ♥️
Her fırsattta buluşup dışarı cıkabilmeyi
canım şakalara gülebilmeyi
Herşeyini anlatabileceğinn biriinnin olmasını
İnsanın ve insanların gerçek anlamda düşüncelerini ve bana olan ufakda olsa iyi niyetini görmek
hiç sevgilim olmadığından dolayı hiç de ayrılmadım e ondan dolayı da hiçbir şeyi özlemedim
Sanırım beni özlerdim hisleri o anlık tatlı anlar olabilirdi kf özlem sadece bunlara duyulur
Hiçbir şeyi özlemiyorum ya bitmiş gitmiş, önüme bakıyorum 🧚🏻♀️
Neyi özlıcem ayrıldık bitti sevseydi zaten ayrılmazdı
Sohbetimizi, sesini, kokusunu her şeyini özledim 🫠
İlk zamanlari son zamanlar da aklıma geldikçe nefretim depleşiyordu
Bu son olaydan sonra aklım gerçek anlamda başıma geldi bırak özlemeyi düşündükçe iğreniyorum kurtulduğuma şükrediyorum ☺️
Vallahi çok merak ediyorum ehline denk gelebilen var mı?
Amin🙏
Sesini özlüyorum, sesinin verdiği huzuru. Ondan sonra kalbimi kapattim ama. Aci cekmeye takati kalmadi artik.
Sevmeyi sevilmeyi
Hiç bir şeyi.. neyini özleyecem ki
Bana olan ilgisini
Varlığı komple olabilir
Çocukça davranışlarımı 🥺
Özlediğim bir şey yok
Zamanla adını bile unutuyorsun
Verdiğim değere üzüldüm
Özlemem biten bir şey de hayata bakarım
Özleyecek olsak ayrılmazdık diye düşünüyorum 🤔
Güzel geçen bir anım yokmuş..
özlemiyorum