Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Bence bu tamamen kişisel bir tercih meselesi. Ben de bazen daha olgun yaşlardaki insanlarla daha iyi anlaşıyorum. Çünkü yaşla birlikte hayat deneyimi, olgunluk ve farklı bakış açıları gelişiyor. Genç yaşlardaki bazı insanlar hâlâ olgunlaşma sürecinde olabiliyor, ama 35 yaş ve üzeri erkekler genellikle daha dengeli, sorumluluk sahibi ve daha az dramayla ilişkiler kurabiliyorlar.
01 Yorumla
Soran1 yılDogru
En İyi Cevaplar
1 yıl35 yaş üstü erkeklerle anlaşmanın normal olup olmadığı, kişinin kendi tercihleri, hayat tecrübesi ve beklentileri ile ilgilidir. Birçok insan yaş farkı olmasına rağmen başarılı ilişkiler yaşar.
Bu yaş grubundaki erkeklerin kadınlara göre daha olgun, istikrarlı ve tecrübeli olma eğilimleri olabilir. Bu da bazı kadınlar için çekici bir özellik olabilir. Ancak, her insanın farklı olduğunu unutmamak önemlidir.
Bir ilişki düşünüyorsanız, yaş farkından ziyade, o kişiyle olan uyumunuz ve iletişiminiz daha önemlidir.015 Yorumla
Soran1 yılEvet benim için çekici
- 1 yıl
Erkekler kadınlara göre daha geç olgunlaşır gizli üye hanım, Kadınların erkekte aradığı özelliklerden biri de olgunluk olduğundan dolayı size çekici gelmesi gayet normal.. Geçmişte 35 yaş üzeri bir erkek ile mutlu bir birlikteliğiniz olduysa eğer bunun da etkisi olabilir.. Böyle bir tecrübeniz oldu mu bilmiyorum tabii
Soran1 yılYok küçük sanıp bakmıyorlar
- 1 yıl
Belki de bu kadın genç bana bakmaz diye de düşünüyorlardır :) 35 Yaş üstü bir erkek olarak ben bu ihtimali daha mümkün görüyorum
Soran1 yılBilmem minyon falanım ya belki de çocuk san yolar
- 1 yıl
Bana kalırsa sorun karşı tarafta sizde değil.. Belki biraz özel olacak ama, amacınız vakit geçirmek mi yoksa ciddi bir yola girmek mi? 35 yaş üstü erkeklerden bahsediyorum
Soran1 yılEvlenmek 6 bebek yapmak
- 1 yıl
Umarım geleceğiniz istediğiniz gibi olur.. Bu arada neden 6 :)
Soran1 yılAdamın beni aldatmaya fırsatı olmaz 6 çocuk ömrünün geri kalanını yer ondan
- 1 yıl
Olgun bir erkek, beğendiği ve kendisinden daha genç eşini neden aldatsın.. Unutmadan değil 6, 66 tane de çocugu olsa, aldatmak isteyen aldatır bunu engelleyemezsiniz
Soran1 yılİroni yaptım tek çocuklu ailede büyüddüm kalabalık olsun istiyorum ailem
- 1 yıl
Siz de bendensiniz demek :) Neşeli Günler filmindeki gibi cıvıl cıvıl olsun ev istiyorsunuz :) Hangi Şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama umarım geleceğiniz hayal ettiğiniz gibi olur.. Sohbet için teşekkür ederim gizli hanımefendi
Soran1 yılTek çocuk olmak zor dmi ama düşünsene abin ablan kardeşin olunca daha güçlü hisederdin bnce yani
- 1 yıl
Evet biraz zor ama iyi yönleri de yok değil :) Sizin çocuklarınız şanslı olacak, bir çok kardeşi olacak..
Soran1 yılİnşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 679 cevap paylaştı.
1 yılBu durum normal, genellikle 30 yaş üstü insanlar bir noktada zamanın getirdikleri ile bir çok genç bireye oranla olgunlaşıyorlar. Özellikle yaşadıklarından ders alan insanlar, bu tarz kişiler ile iletişim kurmak kimi insanlar için daha sağlıklı oluyor.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 550 cevap paylaştı.
1 yılYaş, tek kriter olmasa da, olgunluğun en önemli kriterlerinden biridir. Eğer olgun erkekler dikkatinizi çekiyorsa, son derece normal bir durum...
01 Yorumla
Soran1 yılDogru
Yapay Zeka Cevapladı
Yani aşkın yaşı yok canım, kim kiminle uyum sağlıyorsa onunla birlikte olmalı bence. 35 yaş ve üzeri erkeklerle anlaşıyorsan bu tamamen senin karakterinle, olgunluğunla alakalı bir şey olabilir. Belki seninle aynı kafa yapısında olan insanlar onlardır ki bu gayet normal. Önemli olan ne hissediyorsun ve sana nasıl bir enerji katıyorlar, bu! Hayat kısa, mutluluğun peşinden gitmelisin. 🌸💕
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
141Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u 1 yılnormaldir bende olgun kadınlarla anlaşıyorum
01 Yorumla
Soran1 yılOnlar senle anlaşıyor mu
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. 35 yaş ve üzeri erkeklerle anlaşıp anlaşamama durumu tamamen senin tercihin ve ilişkinizin dinamiğine bağlı. Yaş farkı bazı avantajlar sunabilir (olgunluk deneyim) ancak ortak ilgi alanları ve değerler de önemlidir. Toplumsal yargılara takılmadan, partnerinle mutlu ve huzurluysan sorun yok. Herhangi bir sorun yaşarsan, bir ilişki uzmanından yardım alabilirsin.
25 Yorumla
Soran1 yılBu kızlar daha akıllı
- 1 yıl
Senin olgun sevdiğini bilmiyordum
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sosyal medyadan sevgilin varken yeni insanlarla, hiç tanışmadan takipleşmek, fotoğraflarını beğenmek bence “aldatma” kısmına girebilir. bunu “özgür alan” olarak nitelendiremeyiz. madem sevgilin var, başkasının ilgisini çekmeye dair talebin, uğraşın neden? belli ki ilgi arsızısın.
11 Yorumla
Soran1 yılNe diyon
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBence normal, çünkü onların konuştukları hoşuna gidiyor davranışları sana karşı hissiyatları hoşuna gidiyor.
Güven verirler ve küçümsemezler, tabi hepsi de böyle değildir, böyle olanlarda yok değil.
20 yaş küçük ile görüşüyoruz hemde çok uzun süredir, sorun olmuyor, zaten yaş dediğiniz rakamdır.11 Yorumla
Soran1 yılAferin
Neden bu yaştaki erkekler küçük olan kızları tercih ederler biliyor musun daha kolaylıkla manipülasyon etmek kolay olduğu için çabuk kivama geliyorlar gözleri açılmamış küçük şeylerde çabuk düşüyorlar saf oldukları için
120 Yorumla- 1 yıl
Tercubeye bak
- 1 yıl
Himmm dogrudur
- 1 yıl
Ne alakası var
- 1 yıl
Onlar isinii biliyolar
- 1 yıl
Ben genç taze oldukları için seçiyorum
- 1 yıl
Öyle deme
- 1 yıl
Zaten bazı şeylerin amacı belli sende biliyorsun sonra bile bile yapılıyor
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Abicim neyin kafasını yaşıyorsun? Konu açıyorsun bir kesimi itham edip , bebeler yazmasın diyorsun:)
Yedikleriniz ve içtiklerinizden sanırım. Yoksa anne babanızın bir suçu olduğunu düşünmüyorum.06 Yorumla
Soran1 yılNiye abi ya olgun hakkım
Soran1 yılOnları yaptık abiş sakin ol bu son çıkış
Soran1 yılSaol konuşmayı bilip cevap verince lakaid olyoz
- 1 yıl
Abiş kelimesi lakaid saygısız bir hitap bana göre. Ve öylesinde saygısızsın, ötesi ahlaksızsın. Utanmadan birde olgun erkek diye konu açıp , saçmalık diz boyu , ergenler yazmasın diyorsun. Terbiyesiz. Baksan iki satır kitap okumaz burada kendince haklı olur. Hadi abicim sinirlendirme beni.
1 yılolgun kişilerle iletişim kurmak istemeniz tercihinizdir. doğaldır. bir çok genç kız olgun erkeklerle arkadaş olmak istiyor. kişiye birşeyler katması açısından önemli
01 Yorumla
Soran1 yılDogru
Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı. kadınlar kendilerinden yaşça büyük erkeklerle daha iyi anlaşır. çünkü zihinsel olarak erkeklerden daha olgundurlar kendi yaşıtları çocuk gibi gelir kadınlara
01 Yorumla
Soran1 yılAşırı doğru
1 yılbenden bir kaç yaş küçük biri olsun başı omuzumda öylece sahilde oturalım istiyorum ama ne gelen var ne giden
12 Yorumla
Soran1 yılOlur olur çok dua et
- 1 yıl
gel duam ol
Hello everyone :)) ingilizce yazan arkadaslar var mi? Bildiginiz birazda onlar Ile yazisayim :)
Degiskenleri ariyorum, int ,:) yas, Kiz , 35 anlasma :)
Ne aradigini biliyormusun , yoksa Dante gibi (35 Yas) yokum ortasinda misin :)))
00 YorumlaKadınlar sanırım kendilerini anlayan erkekleri sadece 30 yaş üstünde buluyor. Keşke ben de kendini anlayan kadınları 20 li yaşlarındayken görebilsem. (Hatunlar 30 olmadan)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı. yalnız değilsin inan ki. şuana kadar bana hep 30 ve 27 yaş arası kadınlar yazdı. hatta birine bağlandım be tutturdu ailem beni sana vermez yaş farkı var diye.😂😂😂
öyle bitti son ilişki
013 Yorumla- 1 yıl
niye vermesin ki 30yaşındayla aranızda 10var
- 1 yıl
@Bunalmaktanbunaldım bir de boşanmış olmamın sabıkası var😂
ama yaşı 30 değil 28 di - 1 yıl
boşanmısın ağır hasarlı olmaz😂
- 1 yıl
@Bunalmaktanbunaldım boşanmış kişilerin değeri bizim doğuda takla atmış arabadan bile daha fazla düşüyorrrr. şeytanla bile evli olsan devam etmelisin. başka şansın yok
- 1 yıl
bende doğuluyum erkeksen sorun yokta kızsan değerin düşüd
- 1 yıl
@Bunalmaktanbunaldım erkeksen de düşüyor değerin. kızlar daha şanslı inanki
- 1 yıl
hayır tam tersi
- 1 yıl
@Bunalmaktanbunaldım o zaman çok dikkatli ol ve sakın yaş tahtaya basma
- 1 yıl
evlenmeyi düşünmüom ki zaten
- 1 yıl
@Bunalmaktanbunaldım rahibe falan mı olacaksın
- 1 yıl
evett niye olmasın
- 1 yıl
@Bunalmaktanbunaldım ol ol. neden olmasın ki?
Allah hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin - 1 yıl
Allah razı olsun öyle gerçekten ölüp gitcez neticede bişey yaşasak ne yaşamasak ne 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılAh bu bebeler yok mu bebeler ağzı süt kokan bebeler emzikle dolanır bu bebeler önlerinde onluk ağlar bebeler
04 Yorumla
Soran1 yılSende bebesin
- 1 yıl
Evet ben de bebeyim 😂😂👶👶👶
Soran1 yılBebişim canım
- 1 yıl
Niye sövdün
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılOlgun ve yaşça büyük erkek daha kaliteli, bilgili, kariyer sahibidir genellikle. Bebelerle arasında çok fark vardır :)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
1 yılBizde bebe kriterine giriyoruz herhalde bu soruya göre 😂
06 Yorumla
Soran1 yılEvet bebim canım ya
- 1 yıl
Aga beee çok mutlu oldum bende yaşlandım diye üzülüyordum 😂
Soran1 yılAh canım üzüldükçe gl ben sana bebişim derim
- 1 yıl
Tamam sen haftada 1 bu yoruma uğra bana bebişim yaz git 😂
Soran1 yılTamam senin için geri dönecem küçük minik bebim
- 1 yıl
Teşekkürler canim 😘😘
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılBen yazabilir miyim yoksa bebe snıfına mı giriyorum
02 Yorumla
Soran1 yıl5 senen var bebiş
- 1 yıl
nooooooooooooooooooooooo 😭
- Aşk İlişkileri konusunda 545 cevap paylaştı.
1 yılKimileri linçler kimileri övgüler yağdırır Sonra kadınları neden anlamıyorsunuz 😀
03 Yorumla
Soran1 yılSende anlamıyorsun
- 1 yıl
Denemiyorum bile
Soran1 yılBravoo
1 yılKendi yaşıtların seni duygusal olarak tatmin etmiyor olabilir.
01 Yorumla
Soran1 yılDogru
Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. normaldir belli yaşın üstünde genelde kişiliği daha çok oturmuş aklı bir karış havada olmuyor insanlar
01 Yorumla
Soran1 yılAynen
1 yılYaş ilerledikçe bizden yaşça küçük kızlara prensesler gibi davranıyoruz, o yüzden iyi anlaşıyoruz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Olgun olabiliyorsa yaşında bir önemi yok bence
02 Yorumla
Soran1 yılAferin kemal
- Aşk İlişkileri konusunda 462 cevap paylaştı.
1 yıl29 yaşındayım 30-34 yaş arası erkekler ilgimi çekiyor. Yaş konusu tercih meselesi.
00 Yorumla
1 yılBende hic onlarla anlasamiyorum cinselikten baska muhabetleri yok.
00 Yorumla
1 yılÇünkü 30+ biraz daha olgun, oturaklı ve aklıbaşında oluyor genel itibariyle.
00 YorumlaEvet gayet guzel anlasirsin. Her dusuncene saygi duyarlar. Tabi karakteri duzgun olan yapar bunu.
01 Yorumla
Soran1 yılValla doğru
Gizli Üye(18-24)1 yılAyyy bende valla yaşitlarla hiç konuşasim gelmiyo mk hep olgun hep olgun
31 Yorumla- 1 yıl
En iyisi bence kim kiminle nasıl iyi olacksa mesele orada
Gizli Üye(36-45)1 yılHelal sana kız aynen öyle. burada öyle saçma sorular görüyorum ki erkeklere köle olmuş kızlar yazık cidden
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,8b cevap paylaştı.
1 yılÖnemli olan kafa yapısı
53 Yorumla
Soran1 yılYaşıtım kafa yapısı düzgün görmedim pek
- 1 yıl
Aynen
1 yılNeden 35 ? Maddiyat var ve erkegin istediği belli ve gerisini takmıyor 🤣
11 Yorumla
Soran1 yılVe dedi 26 🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
1 yılnormal daha anlayıslı oluyorlar yasanmıslıgın etkısıyle halden anlıyorlar
01 Yorumla
Soran1 yılDogru
- Aşk İlişkileri konusunda 29,1b cevap paylaştı.
1 yılnormal olgunlar daha sakin ergenler daha fırlama
00 Yorumla Bence gayet normal ben 50 yaşındayım ben de en az 15 20 yaş gençlerle daha iyi anlaşıyorum
01 Yorumla
Soran1 yılAbartma sende
Bende ataşlı olan kızlara bayılıyorum saatlarca sursun ıstıyorum
10 YorumlaBenim yaş 37 ergenler kıymet bilmez genelde
00 Yorumla
1 yılNormal kadınlar daha olgun hem yaş hem mental olarak erkek arıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 589 cevap paylaştı.
1 yılBen de kendimden küçük kızlarla çok iyi anlasiyorum
00 Yorumla
1 yıl38 benle anlaşabilirsin sanirim her konuda
12 Yorumla
Soran1 yılOlabilir
- 1 yıl
Burdan mi anlasacaz 😀
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılEn güzeli zaten olgun olanı makbuldür
21 Yorumla- 1 yıl
Deyilmi
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
1 yılEvet ama evli olabilir 😂
24 Yorumla- 1 yıl
Onu göze almışlardır bence
- 1 yıl
@Mehmetaktan hayır niye göze almış olsunlar. Evli insansan başka kadınlarla vs konuşma çaban olmayacak. Nokta.
- 1 yıl
Sizde haklısınız ama onu düşünen az kişi vardır ben düşünmeyen için diyorum
- 1 yıl
Elbette ikici bı hayat iyi deyildir katiliyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılBilmiyorum ki demek ki baba ariyorsun
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 863 cevap paylaştı.
1 yılNormal tabiki beybisi shshshs
02 Yorumla
Soran1 yılAferin bebim
- 1 yıl
🤍🫶
Sen kaç yaşındasın önemli olan bu
03 Yorumla
Soran1 yılAhaha beve
Soran1 yılBak işte olgun biri beynin yok demeden sessizce uzaklasır bebe
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılSen kaç yaşındasın ki
02 Yorumla
Soran1 yıl26 oldum
- 1 yıl
Hala çıtır sayılırsın demi
Kafan tam onlara göre demek ki kendini kutla.
02 Yorumla
Soran1 yılSen beni kutla
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılÇünki gerçek muhattab biziz 36dan selamlar
06 Yorumla
Soran1 yılSelam olgun
- 1 yıl
Merhaba küçükhanım
- 1 yıl
wayy
- 1 yıl
Kimler burdaymıs
- 1 yıl
kimlerrr kimlerr buralarda esercimm
- 1 yıl
Msjlarıma yanıtısz kalıyorsunn reyhancımm
1 yıl34 yaşındakilerin suçu ne gizli kız. 🤫
01 Yorumla
Soran1 yıl24 sün sus
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Normal zaten insanlar o yaşlarda olgun oluyorlar
01 Yorumla
Soran1 yılAynen
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Normal diğerleri çocuk gibi geliyordur sana
01 Yorumla
Soran1 yılAynen
1 yılOlgun erkek hastası 22’lik genç kız
01 Yorumla
Soran1 yıl26
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 yılBiri bana mı seslendi?
05 Yorumla
Soran1 yılEvet olgunmusun
- 1 yıl
Yeterince tabii ki
- 1 yıl
Olgunluğu anlamamın yolu kolay
Soran1 yılNeymiş
Soran1 yılOlmaz olgun talibim çook hepsine yazsam ohooo farkını göster
Bebeleri pistten alalım
04 Yorumla
Soran1 yılÖnce kendini lütfen
Soran1 yılSende kendi öyle avut
Olgun erkek seviyorum bende 💅🏻
11 Yorumla- 1 yıl
Hadi ya
baban ile arandaki iletişim sorunları yüzünden
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı.
1 yılBiri kızdırmış hatunu
00 Yorumla Benimle anlasma ihtimalin yokm 36 yim
00 Yorumla
1 yılYani olgun seviyorsun ne güzel
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı. Yani yaşına göre uygun sanırım.
00 Yorumla
1 yılBunu sadece sen değil herkes söylüyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılNeden peki ne var bizde olan sizin gördüğünüz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılNeden böyle oluyor sence
00 Yorumla - Devamını Gör (100)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne