Ben kendime sert değilim ailem her gün evde dana gibi yatıyorsun diyor bel fitigim olduğunu bilmelerine rağmen inatla tekstil işi bakıyorlar bana haberim olmadan tabi gel de kendine değer ver böyle bir ortamda
Diyarbakır, ne bilim buralarda en çok tekstil işi var, elime bı ara güzel bir fırsat geçti kozmetik mağazasında gitmedigim için çok pişmanım şimdi sen Diyarbakır dedim diye bunlari çok normal karsilayacaksin ama buralar bildiğiniz gibi değil herkes cok özgür sadece benim annemin kafası 1900 lerde kalmış gidip gelip bizi rezil etmeyin diyor benimde tepem atiyor ise gitsem de paramı elimden alıp mutfak eşyalarına harcar babamda ben 10 kişiye tek başıma bakamam diyor e hakli adamcagiz
Yok kizmazlar çok mutlu olurlar sadece evde boş durdugum için çalışmamı istiyorlardı çok baskı kuruyorlardi. Ama bugün evde ders çalışıp tyt ye baslayacagimi söyledim destek ciktilar. Ben erken sinirleniyorum o kadar😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
sabahlarım
Uykum yok hep böyleyim 3 gibi yatarım asosyalim ot gibiyim yakında yaşamıma son vermei düşünüyorum başka soru
Yahu sakin bu kadar abartmasan mı
Öyle dayı yapacak bisey yok
Günaydın yeni uyandım sen neden uyaniktin
Melatonin içmedim beni o uyutuyordu. Günaydınnnnn
Senin niye yok
Var aslında da duştan yeni çıktım
İç huzur yokken uyunmuyo ya uf
Hayırdır
Tutmuyo
Sen azmissin ondandir
?
İşimiz gereği
Sağlıkçı mısın
@alperdemir1995 kamu
Kamu geniş bir kavram
Senin için yeterli
Hahah görende istihbaratçı zannedecek havalara bak😄
Uzatma
İkile
Çok özür dilerim.
İnsana benzettim sizi
Önce üslubuna bak nasıl davranırsan sana öyle davranılır
Çok afedersin
Ben seni insan sanıyordum.
Büyük hata yaptım
Hep ters cevap verip kibar cevap mı bekliyordun
Haklısınız.
Bende sizden özür diledim.
Tekrar özür dilerim. Hata yaptım ve sana insan gibi davrandım.
İlginç bir insansın
Gece düşünmekten uyuyamıyorum
neyi
Hayatın gidişatı
Aşksan problemler mi
Keşke aşk olsa ama değil başka dertler
İnşallah dermansız şeyler değildir
Orasını bilemiyorum
Uykum yok
İş veya okul yoksa sıkıntı yok tabi
İşsizim okumuyorum 20 yaşındayım vasıfsız bir boşgezenim
Daha çok gençsin yahu kendine bu kadar sert olma
Ben kendime sert değilim ailem her gün evde dana gibi yatıyorsun diyor bel fitigim olduğunu bilmelerine rağmen inatla tekstil işi bakıyorlar bana haberim olmadan tabi gel de kendine değer ver böyle bir ortamda
Hangi şehir neden illaki tekstil
Diyarbakır, ne bilim buralarda en çok tekstil işi var, elime bı ara güzel bir fırsat geçti kozmetik mağazasında gitmedigim için çok pişmanım şimdi sen Diyarbakır dedim diye bunlari çok normal karsilayacaksin ama buralar bildiğiniz gibi değil herkes cok özgür sadece benim annemin kafası 1900 lerde kalmış gidip gelip bizi rezil etmeyin diyor benimde tepem atiyor ise gitsem de paramı elimden alıp mutfak eşyalarına harcar babamda ben 10 kişiye tek başıma bakamam diyor e hakli adamcagiz
Diyarbakıra neden önyargılı olayım devasa bir şehir. Bir sürü iş alanı vardır ama ailenin alışkanlıkları var belliki.
Kader inşallah benim de yüzüme güler de kendi paramı istediğim şekilde kazanıp harcamayı nasip eder inşallah Allah'ım
İnşallah Allah hakkında en güzelini versin. Girsen istediğin işe kızarlar mı çok
Yok kizmazlar çok mutlu olurlar sadece evde boş durdugum için çalışmamı istiyorlardı çok baskı kuruyorlardi. Ama bugün evde ders çalışıp tyt ye baslayacagimi söyledim destek ciktilar. Ben erken sinirleniyorum o kadar😂