Ermeniler kendilerini anlatabilir mi, hoşlandıgım çocuk ermenide <3 ?
Cevabın nedir?
+1 yılAnnem ermeni benim
Musluman degiller falan bunlara takilma sen , muslumanlik hosgoru dini degilmi? Ama musluman olmayani lafta sozde hep kafasi kesiliyor ! Bir insanin dininden cok irkindan cok icindeki tasidigi kalp onemli.
Ben bu topraklarda dogum buyumusum yok vatan haini falan kime ne zarim hainligim olmus? Su turkiyede icersinde vergisini , eleltirigini , suyunu odemeyen kacak kullanan , askerligini para odeyeip yapan kopekler ne oluyor?
Tutturmuslar bir soykirim. ! Kim ne b*k yiyor ediyor beni zerre germiyor ! Benim kimligimde turk vatansi yaziyormu yaziyor gerisini irkcilik yapip ulkeyi karistiranlar dusunsun.
Sende sevgilim ermeni ne yapmaliyim falan doye soruyorsun.
Bak kizim su turk milletindede orou cocugu cok. Ermeni milletindede cok fransizlardada cok yani serefsizlik irk ayrimi yapmior , kan ayrimi yapmiyr.33 Yorumla
Soran+1 yılben o manada sormadım laflar gitti, ben bosnagım mesela aile gelenek gorenek nasıl diye soruyorum ermenilerde farklıdır, ailesi nasıl bakar vs, yoksa ırkçılıkla uzaktan alakm olsa o mallar gibi konusur ovmem burada , mühim olanainsanlık kalp , ki şansa tanıdıklarım hep kişilkli insan gibi insanlar
- +1 yıl
Bkma sen bu irkcilara yukarda bir uyeninde dedigi gibi bizde askerden kacip parayla gidenler vrken adamlar sorunsz gidip geliyorlar.
Tutturmuslar bir soykirim, turk dusmanlari evet ck var icinde hepsi oyle degil
Soran+1 yılaynen oyle bedelliyi bunlar yapar anca , fogru bir kısım yüzünden herkes kotu olsaydı oohoo
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbicim insanız işte kapan diye baskı da kurmayız genelimiz kolejlerde büyür istanbuldaysak floryada yaşıyor olma ihtimalimiz %98 böyle baharatlı hoş yemeklerimiz vardır ve hepimiz paskalyaya bayılmayız hatta bazen üşenip kumaş boyalı suya atarım yumurtaları öylece boyanırlar mis gibi paskalya çöreğini de hiç sevmem ama tavşan şekilli çikolatalar favorim ve norl babanın noelle alakası yoktur yani dinle alakası yoktur o sadece insanlara hediye dağıtan bir azizdir insanız işte
113 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVe de ailemin ırkçı olduğunu söyleyemem her türlü müslüman bayramını babamın tarafıyla kutlarız hristiyan bayramlarını annem tarafıyla kutlarız mutlu karma bir hayatım var işte saygılılar eğitimliler yani ben sana müslümanlar nasıl olur anlat desem anlatabilir misin sanmıyorum…
Soran+1 yılkızar gibi anlatmasydın keske , teşkkür ederim
Cevap sahibi+1 yılOradaki sitem sana değildi alındıysan özür dilerim oradaki sitem bu konuya tek bir ermeni tanıyarak kendine genelleme yapma hakkını vermiş bütün görüş bildirenlereydi cidden sana kızmış gibi göründüysem özür dilerim
Soran+1 yılben din olarak demiştim he evet anlatamam zaten, herkes malum piyasadaki dini kullananları gordugunden edepsiz gorunuyoruz malesef, ben kendim inanıyorum şükrediyorum dua ediyyorum ornek degilim ibadetlerim fazla yok , ama herkes boyle kotu de degildir. neyse bu arada baban müslüman mı? oyleyse ozel degilse 2 din garip olmuyormu evde, ya da zorlukları varmı? ** gerçekten samimiyetimle soylüyorum çevreme bir bakıyorum düzgün kişilik kim varsa ermeni, he bu 2inci ermeni sevdigim bu arada o derece anlatabildimmi bilmiyorum ama, bide ermeniler müslüman gelin istemezler muhabbeti dogrumu? sizde din sorun oluyırmu?
Soran+1 yılyok bir an noluyor falan dedim ama sorun yok haklısın, ben bile kızıyorum haklısın sende, sıg beyinlilik tanımadan etmeden yoz yoz konusuyorlar, haddime degil ama tanıdıgım hepsi 10nr 5 * insanlar şükür :)
Cevap sahibi+1 yılBizde din sorunu çok olmuyor tabii biri ortaya çıkıp laf atmaya başlarsa ortalık savaş alanına döner ayrı konu o müslüman gelin meselesi biraz aileye göre değişse de sen saygılı olduğun sürece veya ailenin oğulları için uygun gördüğü bir ermeni kız olmadığı sürece sorun olmaz hem de çocuklar açısında biraz sorun olabilir yani hangi dine mensup olacakları konusunda benim ailem nüfusa etrafta çok baskı olduğu için bilirsin ya ermenilere ayrı bir ırkçılık yapılıyor müslüman diye kayıt ettirdi ama ibadet ya da inanç konusunda hiç baskı yapmıyor ilkokulum da floryadaydı ermeniler ve müslümanların beraber hiç sorun yaşamadığı çok hoş bir kolejdi küçük çocuklar ırkçılığı bilerek doğmaz onları böyle yabancılarla yaşamayı öğreten bir okula gönderince büyüdüklerinde de ırkçılık yapmıyorlar
Cevap sahibi+1 yılBir de çoğunluk ciddi şekilde genelleme gibi görünse de bu bir gerçek kuyumcu ya da gümüşçüdür nedenini bilmiyorum ama öyleler ve bunu söylemeyi pek sevmesem de onların da bir cemaat gibi grubumsu yapıları vardır yani çoğu ermeni birbirini tanır ben şimdi çıkıyorum dönünce cevap veririm
Soran+1 yılteşkkürler bekliyorum :)
Soran+1 yılaynen sonradan ogretiliyor ırkcılık, bide o birlikleri de çok kuyumculuk vs herkes birbirini tanıyor, ailesine tabi saygı gosteririm yeterki banada gostersinler, çocukalr için zordur ya , bide ailesi birii onermezse demişsiz oyle bir durum mu var :( ?
Cevap sahibi+1 yılElbette böyle herkes içli dışlı olunca çoğu ailede olmuyor ama olan da var herkes birbirini tanıyınca genelde kuzen gibi gezerler hemen hemen herkesi tanırlar bazen de aileler uzun zamandır tanıyorlar ailesini de tanıyoruz gibi bir düşünce ile evlendiriyorlar ama bence çocukluğundan beri tanıdığın biri ile evlenme düşüncesi pek hoş değil zaten çoğu ailede de yok ama dediğin gibi çocuk meselesi biraz karıştırıcak ortalığı
Soran+1 yılyanlıs anlama * kotu ya adam istedigiyle evlenemicekmi modern gorucu usulu :( haklısın çocuk sıkıntıda zorunluluktan evlenmek de kotu hayır diyemiyorlarmu? biraz da aileye baglılar galiba anlaadıgım hayır onu istemiyorum benim sevgilim var demek zor geliyor sanki onlara? :(
Cevap sahibi+1 yılYoo yani kabul etmeyen çok aileler çok ısrarcı olmuyorlar genelde ama tabii kırılabiliyorlar bir de yeni gelinlerine tavır alabilirler tabii ama kabul etmeme olasılıkları genelde yüksek oluyor
Soran+1 yılhadi ya:( oglanda tabi ailesini kıramaz ben o arada kalsın istemem derken bitti mi
2 asker arkadaşım oldu Ermeni kökenli Türk vatandaşı. Ari ve Aret. İkisi de süper çocuklardı. İşlerini tam anlamı ile yerine getiriyorlardı. Paskalya'da çörek getirmişti Ari bize. Nutella sokmuştu bir de içeriye, tıkınıyorduk arada. Milliyetçilerdi çok, bazı vatansızlarla kavgalarına şahit olmuşluğum var. Dini Bayramımı kutladığını falan hatırlarım Ari'nin. İnancı farklı olmasına rağmen saygısı takdire şayandı. Türk sevgilisi vardı Ari'nin. şu an durumu ne bilmiyorum ama ben iyi/kötü olanın insanların milliyetine göre değil direk insanlara göre olduğuna inanan birisiyim. Hakkınızda hayırlısı olsun.
58 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim bende insanlıga bakıyorum da herkes aynı düşünse, bu arada sevgilisyle arası nasıldı sorun oluyormuydu müslüman hristiyan?
- +1 yıl
Hayır, ailesi ile de tanışıyordu kızın. Araları da çok iyiydi. Annesi falan oğlu gibi görüyordu. Çocuk iyi birisiydi zaten. şu an cidden çok farklı bir ortamda yaşıyoruz. Kızlar ve aileleri evi var mı, arabası var mı, ne iş yapıyor, kaç para kazanıyor, nereli, babası ne iş yapıyor... gibi uzun ama saçma bir listeyi sorguluyor ama esas sorgulanması gereken şeyi bu önemsiz şeyleri sorgulamaktan es geçiyorlar?
Nasıl bir insan? İyi birisi mi? Bunun cevabı evet ise diğer soruların cevabı önemsiz. Birlikte her şeyi yapar iki insan, bir çok imkana da kavuşabilir ama kötü birisini iyi yapamazsın. Şiddet, geçimsizlik, sadakatsizlik vs. olursa o saçma sorulara verdikleri cevapların hiç bir önemi yok.
Soran+1 yılmalesef oyle hemen illk soru din bide :(ailesi bişey dememiş he vay sasırdım
Soran+1 yılhaklısın oyle ama olmuyor herzaman aileside kızın biraz rahatmıs galiba yanlıs anlamada
Soran+1 yılanladım sağolasın
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılAman dikkat et bir gün sana gelip kalbime soykırım yaptın demesin aniden. :):
https://i.hizliresim.com/bgE4JZ.gif91 Yorumla
Soran+1 yılhaha güldüm güzeldi bu , sa ne demek kalbime soykırım?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
40Cevap
+1 yılosmanlı devletinin parlak dönemlerinde ermenilere milleti sadıka derlerdi çok sadık millet anlamında devlet kademesinde bir çok kademelerde bulunmuşlar vezirliğe hatta sadrazamlığa kadar yükselmişlerdir aralarında müslüman olanlar var ve zamanla türkleşmişlerdir topluma iyi derecede entegre olmuşlardır esnaflıkta zanaatkarlıkta ticarette başı çekerler özellikle kuyumculuk başlıca ticaret alanları idi devletin son dönemlerinde özellikle milliyetçilik akımın yayılması ile ve rusların diğer güçlerin doldurmaları ile isyan etmişler hatta bulundukları bölgede inanılmaz derecede katlim yapmışlardr cihan harbinde devleti zor durumda bıraktıkları için bölgeden sürgün edilmişlerdir türk toplumu içinde kapanmayan derin yaralar açmışlar ve hala bunun etkileri sürmektedir insanlar bir hakaret cümlesi olarak 'ermeni tohumu' lafını çok kullanırlar bir antipati oluşmuş ve devam eder bu sebebi ise bir asır evvel akıllara ziyan katliamlar yapmışlardır anlatmaya lüzum yok 'ben konuya objektif baktım'
70 YorumlaSınıf arkadaşlarımdan 2'si ermeni çalışkan oluyorlar ve iş ahlakı hat safhada , bir milliyetçilik yanı görmedim türklere karşı bir karşı tutumları yok. Bence bu tamamen kişinin ahlakı ve görüşüyle ilgili , ermeni olsun yahudi olsun türk olsun kürt olsun çerkez olsun farketmez önce insan olmalı karşımızdaki insan. Umarım dilediğin gibi mutlu olursun
45 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim:) aynen insanlık mühim şey ya keske herkes anlayabilse, ve cidden asırı çalıskanlar
Soran+1 yılnasıl haylazlar? egitimleri iyi baya
Soran+1 yıleğlenceliler ya, teşkkürler
+1 yılÇok disiplinli ve yaptığı her işi hakkıyla yapan insanlardır. Eğlencelidirler de. Ya tabii genelleme yapmak tabii ki yanlış ama tanıdıklarımdan yola çıkarak soyluyorum. Şimdiden mutluluklar dilerim canım benim
31 Yorumla
Soran+1 yılteşşekkür ederim:)) çok insan calıskan ve kafalr ya eveett
+1 yılTürk düşmanı diyen andavallara bakma. Yakın ermeni dostlarımın çoğu bu andavallar askerden kaçarken zamanında gitti.
417 Yorumla
Soran+1 yıliyi insanlar ya valla bende tanıyorum 10 tane dalan kıyaslamam bunların çoguyla
- +1 yıl
Ben de ermeni asıllıyım zaten.
Soran+1 yılhihi kendini ovmusun biraz ama oyle cidden canı gonulden tebrikler insansınız cidden!!
- +1 yıl
Egodan değil. Ben daha askere gitmedim ama yakın çevremden örnek verdim.
Soran+1 yılanladım anladım saka yapıyordum , kişisini bulmusken sorayım sen nasıl bakarsın müslüman bir kıza, olmaz diyip bırakırmısın denermisin?
Soran+1 yılbide bişey sorcam yanlıs anlama meraktan tanıdıklarıma soramıyorumda, bunlar genelde hristiyan ama ateistiz diyolar benim tanıdıklarım yani ikisi aynı anda nasıl oluyor?
- +1 yıl
Benim ailemin hristiyanlıktan çıkışı 93 harbine kadar gidiyor. O yıllarda bilmediğim bir nedenden müslüman olup asimile olmuşlar. Ama benim ve çekirdek ailemin ateist oluşu 6-7 yıl öncesine kadar gidiyor.
Müslüman kıza insan diye bakarım ben ama görüşleri de önemli. Yoz insansa zaten muhabbet bile etmem.
Soran+1 yılmisal yoz olsam niye hris seviyim dimi oyle düşünmezmi?
Soran+1 yılateist olamak cidden bişeye inanmamak mıdır, dedigim gibi soramıyorsun herkese merak etmişimdir?
- +1 yıl
Evet inanmıyorum hiçbirşeye.
Soran+1 yılee siz dua etmezmisiniz, şu soyle olsun boyle olsa ailemden kimse olmese vs kime edersiniz?
- +1 yıl
Dua yok bizde. Hristiyan olanlar ediyordur. Ateistim neye dua edeyim?
Soran+1 yılbilmiyorum diye sordum diyorum ya normal insana tanıdıgına soramıyorsun, ondan sana sordum
- +1 yıl
Sorun yok. O kültür içinde büyümedim zaten.
Soran+1 yılhangi kültür? cidden meraktan sordum bbu konular hassas malum inanç farklı olabilir
- +1 yıl
Sen hangi kültürle büyüdüysen ben de aynısıyla büyüdüm. Bir fark yoktu.
Soran+1 yılanladım
Eski düşmanlıklar var ama bu demek olmuyorki oda kötü biri çocuğu tanımıyorum ama ermeni türk arap felan diye ayrım yapılmasına karşıyım bende türküm belki bir ermeni kızından hoşlanacağım napim sırf öyle diye sevmicekmiyim isteyenler eksileyebilir.
10 YorumlaCanım bence boş ver sen o çocuğu dünyada adam mı kalmadı ki gittin bir ermeniye tutuldun. Git fransıza, rusa, almana filan aşık ol niye illa ermeni :/ hadi ermeniyi filan geçtim niye hristiyan birisi?
Ayrıca aşağıda ki bir yorumda bahsetmişsin ben de Türk değilim Boşnak'ım diye de. A be canım ne farkı var Türkle Boşnak'ın? İkiside Müslüman, en azından şu anda çoğumuz aynı dili konuşuyoruz, kltürlerimiz bile benzemiş birbirine ikisi bir olmuş artık :D10 YorumlaBir değil,10dan fazla ermeni tanıdım ve nefret ediyorum onlardan. onlar da türklerden nefret ediyorlar bundan emin ol
410 Yorumla
Soran+1 yılnerden emin oldun?
Soran+1 yılsakıncası yoksa detay isteseem
Soran+1 yılnefretlik dedigin tüm yanları mesela
- +1 yıl
bildigin turk dusmani iste. her konuda, arkadas gibi gorunurler ama aslinda degildirler her firsatta yilan gibi ignelerler dilleriyle. mesela 2 hafta filan once bir rus askeri bir ermeni ailesini oldurmus 6 kisiyi , bunlar da hepsi kesin turklerle azerilerin isidir rusyayla aramizi acmak istiyorlar diyorlar iste boyle pislik bir millettir. cok uzaga gitme ulkende teror estiren kurtler de ermeni kokenliler. anlayacagin dunyada en pislik milletidiк му seni dislarlar emin ol
Soran+1 yılanladım sağol canım
Soran+1 yılneye +1
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Turk dusmani onlar.. seni kullanip atacak.. cevremde de hep boyle oldu.. cok iyi gorunurler basta.. nasilsaailen reddedecek seni sorun yok yani :) ..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Emin ol türkiye ermenisiyse karşılaşabileceğin erkeklerin %90 ından çok daha kaliteli ve eğitimli biridir. Ermenistan ermenilerini pek tanıma şansım olmadı.
33 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle kesinliklee... bu soz çok dogru
Soran+1 yılaynen oyle bilmemekten gozu kapalılıktan uzar gider
+1 yılKişilik özelliklerinin ırkla alakası yok ama benim tanıdıklarımın çoğu çok iyi ve tatlı insanlardı, bazıları doğal olarak ırkçı oluyor ama onun dışında gerçekten iyi anlaşılacak tipler.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnlara güvenmiyorum sevmiyorum çünkü ne kadar Ermeni arkadaşım varsa beni sırtımdan bıçakladı. Ayrıca Hocalı katliamıni duymuşsundur. Veya Ruhi Çenetin Ermenistana gittiği videoyu izle o zaman anlarsın ne demek istediğimi. Ayrıca sana şunu söyleyim o seni gerçekten sevmiyordur zannetmem sevdiğini. Sen eğer Türksen bence ondan uzak dur. Ermeniler genel olarak beni korkutuyorlar. Ama yine de sana kalmış.
01 Yorumla- +1 yıl
ruhi cenetmis orada yasayan turk arkadasin videolari boy boy var hicbir problem yasamadi ama o nasil oluyor
+1 yılErmenistan ermenisiyse tanıdıgım cok var uzaklaş kızım hemen! Ama türkiye ermenisiyse bak tadına. Ama evlenme işini unut hristiyan cünkü hepsi. Ama diosan iyi mikiyor beni pompişi iyi devam et ama evlenmeyi unut
314 Yorumla
Soran+1 yıltovbe ya, bişey yapmıyor da evlenmek cidden sıkıntı, onların ailesi istemzmi bu arada? trkiye ermenisi evet onnumara insan ya off vazgeçme ihtimalı koyuyor
- +1 yıl
Bak ben beyazıttayım burada ermeni cok. En az 10 tane kliseleri var 500 metre capımda. Onlar tutucular. Azınlık oldukları için seni isticeklerini sanmam ama yinede ailesini ii tanımak lazm kesin bişi konuşamam. Ama bu sitede bndn fazla ermeni tanıyan oldugunu sanmam :)
- +1 yıl
He bide şu an uaşıyan ermenilerin dedeler namaz kılan tipler. Şuankilerde kalmamış pek. İi insanlar ama işte ewlenme işine glnce sakatlardasın arkadaşm
Soran+1 yılailesi istemezmi ki hadi bizde damat olmaz hris onlarda gelin mi olmuyor?
- +1 yıl
Bak ole değil . Azınlıklar o yüzden melez bir torun değil , safkan bir ermeni isterler soylarını devam ettirmk için. Ama yinede ailesini tanıman lazm. Cocuga sor direk yalan sölemezse gercegi sana söler. Belki ılımlıdırlar her insan bir olmaz.
Soran+1 yılhaklısın sormak lazım sağol , bende zamanında oyleydim bosnaklıgımı bozmam da bozmam ama gonul
- +1 yıl
Dinen bilmiorum. Netten bak. Grogoryan oluo meshepleri genelde. 100 de 99 u. Kız alıolarmı dışardan yaz bak
- +1 yıl
Bende esmerim esmerliğimi bozmak istemiyorum. İnş bnde esmer bir bombayla ömrümü devam ettrrrim amin :)
Soran+1 yılişte burdan cevp bekliyorum alamadım daha, sağolasın
- +1 yıl
Dur bnde mrk ettim. Bkle arıycam bir ermeni abimizi 5 dk bkle
Soran+1 yılhaha seninki farkılı kolay bulursun umarım
Soran+1 yılhadi ya sağolasın valla :)
- +1 yıl
Telefondan resim yüklenmiomu ya direk msjı atıcaktım resmini cektim ama daha ii anla die
- +1 yıl
Facebooktan ekle bni avci nidalee oku hepsini hatta onu ekle konuş. Ewli o sıcak kanlıdır. Bakırkoyde ayakkabı magzası var gdp konuşablrsn. Cok tatlı bir abimizdir.
+1 yılErmenilerin iyiside var diyen gerzek hamdiler asıl andaval sizlersiniz. Ermeniler dünyanın en kalleş insanlarıdır. Ve sen küçük hanım kafir olmak hoşuna gidiyorsa git bilmem ne ol ona.
56 Yorumla
Soran+1 yılniye bu kadar saydırdın arkadas? neyini gordun geçmişe gitme buugnden hayatından ornek ver lütfen , gerçekçi olsun
- +1 yıl
Diyelimki iyi biri dünyanın en iyi insanı. Sen gayri müslim biriyle nasıl birlikte olursun.
- +1 yıl
1500 yıllık zihniyet yine kendisini gösterdi.
Soran+1 yılanlamadım?
- +1 yıl
1500 zihniyet senin o sıçan beynin almaz mal adam. Kâfirle birlikte olunmaz yani hanım efendi.
Soran+1 yılİsslamiyetin gelmesinden mi bahsediyorsun , insanlara saygılı olsan keske
+1 yılYorumlarda yazmışsın Ananda Hıristiyanmış, inşallah ermeni ole evlenip ermenistana yerleşin ananıda al ama, bu millet sizin gibilerden kurtulsun, hee gitmez isenizde ekmeğini yeyip suyunu içtiğiniz milletten elbet kurşunuda yersiniz.
00 YorumlaSana acıyorum hoslandin ama burada gelip millete ermenileri bana anlatin diyosun zihniyetine aciyorum madem hoslandin asik oldun asktan bahset bir adam su irk diye diger baska bir irkindan biriyle ayni olacak degil
01 Yorumla
Soran+1 yıltabiki ama genel ozellikler olarak misal ben bosnagım bizde kültür yapı farklı türklerde vfarklı lazlarda kürtlerde vs farklı o misal
Gizli Üye(30-35)+1 yılne sacma sapan yorumlar l*n bunlar ya beyninize sokayım bu ermeniler hocalıda hamile kadınlara tecavüz etmedi mi synı sekilde karnını deşip cocukları cıkartmadı mı? cocugunun gözü önünde annesine tecavüz edip gögüslerini cocugun agzına sokmadı mı? sonra o cocugunda derisini yüzmedi mi canlı canlı ulan bir uyanın be geçmiş gitmiş demeyin ben eminim ki yine fırsatını bulsunlar daha beterini yaparlar ins o cocukta sana geçmişin intikamı diye alacagını alır tekmeyi atar.
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılnoldu utandın mı? öve öve bitiremedigin insanlar daha neler neler yaptı git bir araştır.
+1 yılIrkçılıktan nefret ederim, ermenilerden dahada nefret ederim. :)
elimde değil napıyım65 Yorumla
Soran+1 yılbak ne yasadın bilmiyorum ama bir tane bile remeni tanımadıysan boyle on yargılı olma, senin için ufkunu ac sen kimsin diyosundur ama sorgulayın azıcık, ben müslümanım insna oldugu için bile severim
- +1 yıl
Ben zamanında yaptıkları katliamlardan söz ediyorum. Yakın zamanda üstelik. Sadece Azerilere yaptıkları Hocalı katliamını araştırsan yeter. Türklerede yaptı şerefsizler. Tüm ev erkekleri savaşmaya gitmişken kadınları, çocukları, yaşlıları doğradı o... çocukları. Sonra sürgüne gönderildiler Suriyeye. Giderlerken yolda hastalıktan vs öldüler. Tabii katliamı duyan birçok erkekte kervanlara saldırdı. Düşünsene sen savaştayken çoluğunu çocuğunu işkenceyle öldürüyorlar. Bunları da ermeni katliamı diye yutturmaya çalışıyor şerefsizler. Tek bir iyi hareketlerini görmedim.
Neyini seveyim?
Soran+1 yılo mevzuları biliyorum o mevzular eski ve derin ona lafım yok ama şu an beraber yasadıgımz insanları atarlarına bakarak degrelendirmek yanlıs bence
- +1 yıl
Yanlış olsun olmasın öyle bir algı oluştu bir kere bende... Kurtulmak çok zor bundan.
Soran+1 yılsenin gorusun ben burada onları ovup sev diyemem, haddime değil, dogru hepsi melek degil , ama türklerin vs d hepsi melek degil ne biliyim daha objektif bak onlarda emin ol üzülür herkesin onlara boyle davranmasına hiç bir sucu yokken bide , yani alakası olmayan 1915 mevzularıyle vs
Aşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı. Ermeniler geneli dort bacakli iki kafali elleri uzerinde yürüyen canlilardir etcil ve otcul olanlari vardi... arkadaşım hala ayrim yapan ilkel beyninizden bir kurtulun yaaa onsaniz ve her insanin kendine ait özellikleri vardir tum olay bu
05 Yorumla
Soran+1 yılo manda değil insanları ayıran tip olsam surdaki saf ırkcılar gibi konusurum dimi! genell olarak yasam tarsları hayatları kültürleri vs merak ettim
Soran+1 yıltürkçe meali desem:(
Soran+1 yılhe anladım gibi berber ne alak o karıstı :P
- Aşk İlişkileri konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılİnsandır en nihayetinde, her milletin iyiside var kötüsüde.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYıllar önce maraş olaylarında marasin en guzel evleri konaklari kendilerinin oldugu halde daha fazlasi icin fransizlarla is birligi yapan hic sadik olmayan adi insanlardir
20 Yorumla
+1 yılErmeniler, savaştan dolayı yaptıkları göç esnasında milislerimizi öldüren, karşılık alıp geberdiklerinde ise bunu soykırım diye nitelendiren bir devlet. her ermeni aynı diyemem bu ırkçılık olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyazıklar olsun bide Türk kızlarına laf atılınca savunmaya geçiyorsunuz Türk kızlarını namussuz yabancı meraklısı vatan haini durumuna düşüren asıl sizlersiniz
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılcevap ver Türk erkeklerini beğenemedin mi
Soran+1 yılsansıma oyle denk geldi, sınıfımda 50 erkek varsa 1 yahudi 1 hris , hris olan yani ermeni farklı , insan ya tarif edemiyorum onu sevdim belki, farka ragmen insan , yamyam bakmaya karsıyım burdaki arkadaslar gibi
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa nasıl müslümansınız cidden merak ediyorum. Onca Türk evladı varken hemde.
27 Yorumla
Soran+1 yılilla türkle evlenmeli diye bişey yok bence, evet bende isterdim müslüman olsun ama ırk ayırmam
Cevap sahibi+1 yılYa ne ırkı ayırmam? sen aptal mısın? Senin inancına da milletine de düşmanlık etmiş bir millet onlar. Sırf Karabağ'da olanlar yüzünden bile insan aklını başına alır.
Ayrıca kendine evet ben müslümanım diyorsan, dinine aykırı başka inançtan biriyle evlenmen. Ergenlik hıormonlarınız yüzünden hem bu dünyanızı hem ahiretinizi yakıcaksınız haberiniz yok.
Soran+1 yılorası dogru din kısmı malesef bile bile yeri gelip duamda namazımın sonunda ağlıyan bir insanım, benim peygamberi mi tanımıyor Allahımı o kadar sevmiyor ama Allahtan onu istiyorum paradoks mıu neyse, zor durum duygularımı tarif edemem ama haklısın obur konuya katılmıyorum bende müslümanım ama bosnagım
Cevap sahibi+1 yılBende boşnağım, ne yaptık biz? Sırplarla evlendik Yugoslavya dönemi ama iç savaşta ne oldu kardeşiz dediğimiz insanlar katletti bizi. Senin bunu çok iyi bilmen gerekli. Biz inancımız için Türk topraklarına kaçtık. Gelip burada ortadokslarla evlenmek için değil.
Senin o içindeki his şeytan dürtmesi. Nefsin yani. Nefsine hakim ol, sonra çok pişman olursun. İnanç farkı hiç bir şeye benzemez. Bunu en iyi biz Balkan evlatları biliriz.
Cevap sahibi+1 yılAllah yardımcın olsun, inşallah hakkında hayırlı kararı verirsin.
Soran+1 yılbeni bazı konularda anlarsın haklısın hollandadan tut vs vs herkesin etkisi var o donemden, ama ben tüm sırpları bile nalet demem donem farlklı insan farklı keske olmasaydı diyen sırplar arada kaynıyor ama din konusu dogru olmmaalı
Soran+1 yıltürkiyeye gelmek de dini yasayabilmek zaten
Sevginin ayrımı olmaz
40 Yorumla
+1 yılErmeniler candır. Güzel millettir.
46 Yorumla
Soran+1 yılhaha bende katılıyorum da hayret ne bu ovme genel saydıda:/ sendemi brütüs:D
- +1 yıl
Ermeni öğrencilerim ve arkadaşlarım var. Ne kadar efendi öğrenci varsa ermeni. Ne kadar işe yaramaz varsa bizden. ;-)
Soran+1 yılçok dogru malesef türkler adına yani, cidden oyle, üniversitedeyim son sevdigim 2 erkek de ermeni daha nasıl anlatıyım iyiliklerini farklarını, sorsan insanlara gore safım ama?
- +1 yıl
Temiz insanlar. Elbette kötüsü de vardır ama azdır. Güvenilir insanlar.
Soran+1 yılsevgilim degillerdi seviyordum hayır tesaduf işin garibi de o geröekten davranısları insanlıklarıyla ornekler
Gizli Üye(36-45)+1 yılhadi hepsini bırak da birine edilebilecek en büyük hakaret ermeni tohumu demek.
10 Yorumla
+1 yılErmenilerin amina koyayim
102 Yorumla
Soran+1 yılne zararını gordun ya
Türk olmayan her erkeğe karşıyım
45 Yorumla
Soran+1 yılbende tğrk degilim niye karsısın ayrıca?
Soran+1 yılgorus tabi
Soran+1 yılhangisi?
+1 yılAlkolü severler yan komşumuz ermenide
20 Yorumla
+1 yılTürk düşmanları hala sen ne diyorsun ya
25 Yorumla
Soran+1 yılrica ediyorum boyle konusmasanız her milletin iyisi kotusu var kaldıki onu tanımadan oncede ermeni tanıdıklar vardı baya kişilikli insanlar, hiç ermeniyle denk gelmedin galiba!!
- +1 yıl
Benden demesi onlara guvenme
Soran+1 yılkızma da bugune kadar tanıdıgm tüm türk erkeklerinden daha olgunlar, düşünceliler , acı gerçek
- +1 yıl
Onlar sana gerçek acıyı yasattiklarinda gelip buraya ermeniler şöylemiş deme
Soran+1 yılne acısı?
+1 yılsenin dedelerine katil diyen insanlar
46 Yorumla- +1 yıl
Haklılık payları var.
- +1 yıl
@carpediemsenanla kimin haklilik payi var
- +1 yıl
Ermenilerin.
Soran+1 yılbende o konu derin iki taraf da haklı
- +1 yıl
Erkekleri askere gitmiş köylere kadınları, çocukları ve yaşlıları doğrayarak katliam yapan ermeniler sürüldü, sürülürken haberi alan köy erkekleri kervanları bastı.
Nerede haklılık payı var o... çocuklarının? - +1 yıl
soran ondan hoslaniyom diye hainlik yapma git tarihi oju hicbir hakliliklari yok hocali katliamini bir oku istersen kizlara tecavuzlerini derilerini soyduklarini vs
Hepsi * çocuğu dur hain köpekler
39 Yorumla
Soran+1 yılşu yasına kadar kaç ermeniyle karsılastın?
Soran+1 yılmerak ettim ozel degilse?
Soran+1 yıltamamda bir adam yüzünden hepsini harcamak niye?
Soran+1 yılneye dayanarak canım ya?
- +1 yıl
Biraz araştır bence kimin ne olduğunu gör bak mesela şöyle düşün ben lazım tamam mı lazlar laz ama TÜRK sonucta gakkoşlar da öyle zaza larda dadaş larda hepsi TÜRK ve buna kürt lerde dahil onlarda türk ama ırk olarak ayrım bunlar yani ama ermeniler yabancı ve kürtlerin aklınıda onlar çeliyor 5 dk ni ayır ve apo köpeğini biraz araştır yeticektir.
Soran+1 yılanladım sağol
+1 yılermeniler iyidir
35 Yorumla
Soran+1 yılhay şükür biliyorum iyide ozellükler vs
- +1 yıl
arabamı alıyorsun ne özelliği
Soran+1 yılya kültürdür vs gelenekleri ne nebiliyim hermilletin bir farkı var mesela
- +1 yıl
o kadar tanımıyorum
Benim sevgilim de ermeni
13 Yorumla
Soran+1 yılnasıl gidiyor, özel olmazsa sıkıntı oluyormu
Soran+1 yılaynen muhim olan insanlık ya
Ermenilerin aldatan bir özelligi var.
05 Yorumla
Soran+1 yılnasıl? nerden biliyorsun yasadın ysada duydun :(
- +1 yıl
Ona bakarsan ben de aldatan çok türk gördüm şimdi bir eniştene bakıp hepsi aldatır bunların diyemezsin özellikleri öyle diyemezsin ırkçılık genelleme nasıl doğuyor sonra…
Soran+1 yılaldatmısmı? hepsi oylemi ki adamın hereşyi mi kotuydu:(
Soran+1 yılaynen haklısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılmuaah soykırarak güldüm :D:D
32 Yorumla
Soran+1 yılniye niyee?
Cevap sahibi+1 yılErmeni denilince soykırım yalanı geliyor da aklıma gülüyorum :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılsünnetsizse nasıl verecen kız
05 Yorumla
Soran+1 yıltovbe tovbee , çıktık evlendik o kaldı , ayrıca sonradan müslüman olsa bile sünnet olmasa oluyormus galiba?
Cevap sahibi+1 yıldemek araştırmışsın işte. ne kızıyon ana ki
Soran+1 yılsence
Cevap sahibi+1 yılsence derken ne demek istedin
- +1 yıl
O müslüman olmazsa sen gavur olacaksın o halde.
+1 yıl%90 Türk düşmanı NET.
20 YorumlaKeşke soykırım yapsaymışız dediğim bir ırk
21 Yorumla- +1 yıl
gel yap bekliyorum, senin fesini sana monte edip atakopeginin yanina gomerim kedicik
Turk yok mu ermeni sevdin yavrum
11 Yorumla
Soran+1 yılşimdi saçma gelicek kızıyorsunuz da cevremde bulundugum ortamda daha olgunlar daha insanlar var bir şeytan tüyü bilemedim
ermeniler çok çakal ya hiç sevmem
17 Yorumla
Soran+1 yılne çakallıgını gordun ya
Soran+1 yılsoyle o zaman?
Soran+1 yıluyarıyorsan soyle de biliyim dimi ama?
Soran+1 yılolmaz ya nolcak soyle sorun degil
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlatir tabi iki gun sonra pisman olduğunda :)
11 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım?
Ermeniler zavalli olur
53 Yorumla
Soran+1 yılne manada?
- +1 yıl
turke isedim ohh afied
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yıltahrik edici soru...
11 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani?
Sünnetsiz siker seni
111 Yorumla
Soran+1 yıltovbe arkadas ya muhabet nereye gitti
Soran+1 yılhem ayrıca büyük yasta sünnet olmasalarda oluyormus galiba bilgi
Soran+1 yılzaten olmasada oluyormus diyorum ma sıkıntı din
Soran+1 yılniye yuh?
Soran+1 yılzaten oyle odlugundan galiba dün degiştirse sünnete gerek olmuyormus
Soran+1 yıldin
mutluluklar
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürlerr
Gizli Üye(30-35)+1 yıladam olmazlar.
37 Yorumla
Soran+1 yılniçin?
Cevap sahibi+1 yılTürk düşmanı hepsi. Misss gibi Türkler duruken neden ermeni?
Soran+1 yılşimdi bunu onu seviyorum diye dicek dinlemiceksiniz ama bulundugum ortamda onca türke vs ragmen bunlar insanlıık ve kişilkleriyle ornekler ki 8-10 ermeni arkadasm oldu tanımaz olaydım dedigim yok
Cevap sahibi+1 yıldenk gelmiş. hemde hiçbir insanın içini bilemezsin. kimseye güvenemezsin. görünüşe aldanmamak gerek. ben bunu çok iyi biliyorum.
Soran+1 yılbildigin bişey varsa doyle , orası dogru kimseye guvenilmiyor
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum işte. tek bildiğim hiçbir insanın içini bilemezsin. kimseye güvenemezsin. görünüşe aldanmamak gerektiği. sende bilemezsin. dikkatli ol derim.
ağzı varsa anlatır
00 Yorumlauzak dur derim
10 Yorumla
Devamını Gör(34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Ermeniler kendilerini anlatabilir mi, hoşlandıgım çocuk ermenide <3 ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler