Flörtüm (artık eski) kız fotoğrafları beğenmeye başladı?

(Lütfen üşenmeden dikkatlice okuyun:)) Konuştuğum çocukla geçmişe dayanan baya uzun süreli bi tanışıklığımız var ben onun çocukluğunu bilirim o da benimkini bilir. Biz bununla yıllar sonra flörtöz bi şekilde konuşmaya başladık bu da yarım yamalak bi küs bi barış 3 yıla kadar dayanıyor. Her neyse konuşmayı keseli 5 gün oldu biz bununla sürekli her gece sabaha kadar PUBG oynuyorduk bu işte bana ‘kimseye yapmadığım şeyleri sana yapıyorum’ falan işte ben oyunda ölüyordum peşime ölüyo falan trip atıyorum o da ‘ben sana naptım düşmanın gibi davranıyorsun’ demeler sürekli benimle uğraşmalar hesap sormalar çoklu takıma girmiyordu benimle erkek denk gelir de bana asılır diye bi keresinde olmuştu çünkü, hani ben biliyordum çocuğun benden hoşlandığını. neyse konuşmayı kestikten sonra zaten ekli olan bi kızın her attığı fotoyu yarım saat içinde beğenmeye falan başladı. oyuna benimle konuşmadığı günden beri hiç girmedi kız da eklemedi snape de çok nadir girdiğini görüyorum Wp de aynı şekilde nadir girdiğini görüyorum. Kafam o kadar karışık ki ne yaptığını anlamaya çalışıyorum ama ona asla belli de etmiyorum gönderme vs asla atmıyorum atmam da. Sizce ne yapmaya çalışıyor?
Güncellemeler
1 yıl
Rüyasında görür ne yalvarması o karı kız fotosu beğenicek saniyesinde hatta belki de konuşuyordur çünkü kız da onun attığını beğenmiş bi de yalvariyim heee hayattaa
Güncellemeler
1 yıl
bir şey diyim mi kurtarmak isteyen insan öyle davranırdı gidip de kendinle aynı şehirde bile olmayan kızların fotolarını beğenmek yerine beni tekrar kazanmak için çabalardı yalanmı
Flörtüm (artık eski) kız fotoğrafları beğenmeye başladı?