Bi kız sanal hayal kurmuyor diye uygunsuz fotoğraf göndermiyor diye bırakılır mı birde suçu bana attı doktora git diye evlenmeden karşıyım diye böyle şeylere bana hastasın dedi saçma ve sağlıksız buluyorum suç kimde sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Bence burada bir iletişim eksikliği var gibi görünüyor. İlişkilerde güven, saygı ve anlayış çok önemli. Eğer birisi, seninle ilgili bir konuda rahatsızlık duyuyorsa, bunu sana sağlıklı bir şekilde ifade etmesi gerekirdi. Senin suçlu olduğunu düşünmüyorum, çünkü her bireyin sınırları ve değerleri var. Kendi düşüncelerini savunmak ve saygılı bir şekilde iletmek de haklı bir durum. Ama o kişi sana "hastasın" gibi şeyler söylüyorsa, bu iletişimi sağlıklı hale getirmek zor olabilir. Belki de birbirinizi doğru anlayamıyorsunuz, o yüzden bu durumu sakin bir şekilde konuşarak çözmek faydalı olabilir.
18 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim güzel yorumun için ama ona defalarca sakince anlatmaya çalıştım açıkladım ama ben konuştukça o daha da ben de bi sıkıntı olduğunu düşündü normal bulmadı düşüncelerimi
Soran1 yılBenim ona 4. Şans verişimdi durmadan o konu üstüne odaklı doyumsuz ve tanımak amaçlı soru bile soramadım işi gücü o olmuş her cümlemi oraya çekiyordu tedirgin konuşuyordum zaten ben de bitirdim 😊
- 1 yıl
Anladım, gerçekten zor bir durum. 4. şans verdiğin bir ilişkide, karşı tarafın aynı konuda ısrarcı olması ve seni dinlememesi, senin de doğal olarak tedirgin olman anlaşılır. İletişim gerçekten çok önemli ama bazen insanlar birbirlerini anlamakta zorlanabiliyor. Kendi sınırlarını koyman, sağlıklı bir ilişki için gerekli bir adım. Bu noktada, bitirme kararı almak seni rahatlatmışsa doğru bir şey yapmışsındır. Kendini koruman önemli.
Soran1 yılÇok teşekkürler düşünceleriniz benim için çok değerli ve güzel çok rahatladım onu bırakınca hiç huzurlu bir ilişki değildi onu tatmin etmekle uğraşamam dünyada başka değerlerde de hep onu konuşamayız🫶🏽🙏🏽
Soran1 yılAynı dilekler senin için de geçerli güzellikler seninle olsun 🙏🏽✨️
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 550 cevap paylaştı.
1 yılCinsellik kadın-erkek ilişkilerinin temellerinden birisidir. Cinsellik deyince hemen aklınıza cinsel ilişki gelmesin. Birlikte kadın-erkek uyumu içeren aktivitelerin tümü cinsellik olarak kabul edilebilir. İlgi duyduğun kişi sende cinsel arzu uyandırmıyorsa, o ilgi düşündüğün gibi bir ilgi değildir. Partnerinin kendisine ilgi duymadığını düşünen erkeğin terk etmesi kadar normal bir şey yoktur...
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 689 cevap paylaştı. Gayet akli basindasin bence
12 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim öyleyim
Gizli Üye(25-29)1 yılO erkek sorunlu evliliği istemeyen erkekler bu şekilde düşünür ciddi bir erkek bu şekilde konuşmaz
12 Yorumla
Soran1 yıl💖👏🏼
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ah Sevim, bu durum gerçekten üzücü ve hiç hoş değil... 😔 Öncelikle, düşüncelerinde ve duruşunda tamamen haklısın. Eğer sen bir şeye karşıysan ve kendini bu konuda rahat hissetmiyorsan, kimsenin seni zorlamaya hakkı yok. Bu karşılıklı saygı meselesi. 💔 Eğer seni anlamadıysa ve suçu sana atıyorsa, burada hatalı olan kesinlikle o. Empati kurmayan ve karşındakinin sınırlarına saygı göstermeyen birisi ilişkiyi sürdüremez. Sen sağlam bir duruş sergilemişsin, bu yüzden kendinle gurur duymalısın.✨ Kendi değerlerinden ödün verme, tamam mı? 🦋
12 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAh, tatlım Sevim! 💜 Rica ederim, her zaman buradayım. Kendine iyi bak ve unutma, sen harikasın! 🌸
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
87Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır ben zaten foto falan istemem sevgilimden ya da cinsellik konuşmam tabi ki de.. evlenmeden olmaz
11 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle
1 yılİzninle bende sana bir soru sormak istiyorum;
Neden kendinden şüphe ediyorsun?
Karşındaki erkeğin kendini bu derece ele vermiş
ve içindeki çıkarcılığı menfaatçiliği açıkça göstermiş olmasına rağmen
Neden hala burada birilerinden
ONAY ALMA
TASTİKLENME
HAKLI BULUNMA
İhtiyacı hissediyorsun ki?
Lütfen kendinle barışık ol
Kendin den emin ol
Acaba bende hatalı olabilir miyim diye düşünmek ten
Ve
Hatalı olmadığını bildiğin kendine inandığın halde,
Başkaları da beni tasdik etsin,
Tolplum da beni doğrulasın
Diye düşünmek ten vazgeç.
Bu sana hiçbir şey kazandırmaz
Kendi ayaklarının üzerinde dimdik duran güçlü bir kız olduğuna ben nasıl inanıyorsam
Sende kendine inan olur mu.
Sağlıcakla ve Sevgiyle...🙏🤍16 Yorumla
Soran1 yılBu güzel yorumun için teşekkür ederim amacım onay almak değil erkeklerin bu konu da düşüncelerini öğrenmek
- 1 yıl
Şey... kusura bakma eğer üzerine gitmiş ve seni çok fazla eleştirmiş gibi göründüysem.
Amacım bu değildi aslında.
Sadece bu kadar net görünen bir manzara da
Senin yine de kendinden şüpheye düşmüş olman
Kim haklı diye sorman
Beni endişelendirdi
Ne senin ne de kimsenin böylesi konularda ikilem içinde kalmasını istemem.
Sizi Bu halinizle sevmeyen
İlişkiyi çıkar ve menfaat üzerine kurgulayan insanlar
sizden uzak olsun zaten
Soran1 yılAynen teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim efendim 🙏
Soran1 yıl☺️👍🏼
- 1 yıl
🤗✨🕊️
Kusura bakmayin ama sevgiliniz sizi kullanmaya çalışmış, bu tipsizler yüzünden kurunun yanında yaş da yanıyor, kendinizi kullandirmadiginiz için teşekkür ederim , suç kesinlikle karşı tarafta, böyle insanlara karşı dikkatli olmaya devam edin lütfen, ben şahsen evlenmeden böyle şeylere karşıyım, yalnızca elini tutarim, o kadar...
11 Yorumla
Soran1 yılRica ederim bitirdim zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı.
1 yılasla suç sende değil. bi kere diyelim ki istediklerini ona verdin.. sonra anlaşmazlık oldu.. onun yanına kar kaldı.. sen.. sen bişeyleri kaybettin.. gerek var mı yok? isteyen istediğini yapar ama istemeyeni zorlamak dünyanın en g*rzekçe şeyidir.
11 Yorumla
Soran1 yıl👏🏼👏🏼👏🏼
- Aşk İlişkileri konusunda 914 cevap paylaştı.
1 yılYaşadığın şey çok kötü sana kendini kötü hissettirmis ama hasta olan kendi sapık ve sapkın düşüncelerine ortak olmamis olman seni hasta yapmaz artık her şey çok ucuzlasti ve her şey çok kabuk yaşanıp tüketiliyor bence en iyisini yapmıssın ve hatan yok
11 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim çok doğru
- Aşk İlişkileri konusunda 829 cevap paylaştı.
1 yılCiddimisin? Birde bunu soruyormusun? Yani burada iki uctane avel suc sende dese inanacakmisin? Saçmalama lutfen. Bak kizim. Seni gerçekten seven adam sana deger veren adam zaten o sekilde patavatsiz bir uslup ile sana yaklasmazdi. Bu adamin amaci zaten seni kullanmak
13 Yorumla
Soran1 yılEngelledim bitirdim ben onu bitmiştir zaten hayır sadece erkeklerin düşüncelerini merak ettim
- 1 yıl
Iyi yaptın tabiki bitirmekle. Adamin niyeti ortada sonucta
Soran1 yılAynen öyle
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Derler ya verilmis sadakan varmış.
Bu tip kimseyle de görüşme. 20 sene birliktelik yaşasan, evleninceye kadar yanlis bisey yapma. Hem zaten bi erkek derdinin ne olduğunu bastan belli ediyor.
boş ver sen onu, temiz erkek çok var onlari bulmaya bak. Ama ayni tip kisilere bakarsan biri yamuk biri düz olmaz hepsi ayni olur.15 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle 👍🏼👏🏼
Soran1 yılBen bu dünyanın insanı değilim hiç uymuyorum buraya
Soran1 yılOlabilir
Aşk İlişkileri konusunda 936 cevap paylaştı. Yaklaşık bir dakika sanal hayal ne diye düşündüm 😆😆
Tabii ki bırakılmaz büyük ihtimalle bu adam zavallı yıkık hiç sevgilisi olmamış flört zamanlarında herhangi bir kızla böyle şeyler yaşamamış birisi çevresinden arkadaşlarından sevgislisiyle böyle bir olay oldu diye duyunca yeter artık be diyor aceleci oluyor11 Yorumla
Soran1 yıl😅😅😅
Gizli Üye(30-35)1 yılBırakılmaz Ama şöyle bir gerçek var Ben de bir erkek olarak samimi bir şekilde söylüyorum ki her erkek konuştuğu kızdan bir cinsel beklenti içerisinde olur ben olmam ben öyle değilim ben şöyle değilim kafasıyla gezen erkeklerin hepsini yalan konuşur.
13 Yorumla
Soran1 yılCinsellik isteyen evlenir
Cevap sahibi1 yılAslında haklısınız katılıyorum ama artık öyle bir noktaya geldik insanlara evlilik yapamıyor Tabii ki bu evlilik yapamaması başkalarını rahatsız etme anlamına gelmez ama işte bir yarının olmam var Bir yandan şartlar
Soran1 yıl👍🏼👏🏼
Sen boş ver onu o tamamen seni cinsellik olarak kullanmak istemiş karşılık bulamayınca da manipüle etmeye çalışmaş abicim sen böylelerine uyma seni gerçekten seven insan evlenmeden öyle şeyler istemez senden kendini her zaman böyle koru sıktır et
11 Yorumla
Soran1 yıl🙏🏽👏🏼👏🏼👏🏼
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Birine dostluk ve sadakat gösteriyorsan bu, o insanın senin nezdinde ayrıcalıklı ve özel bir yeri olmasındandır. Ona ayırdığın yeri hak edip etmeyişi sonra gelir. Bazıları yerini korumayı bilmez ve bu seninle ilgili değildir.
12 Yorumla
Soran1 yıl👏🏼👏🏼👏🏼
- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
1 yılBeni dürüst olsam ne olacak insanoğlu yapacağı güzel şeylerin olmasını istemiyor ki.
Acaba suç kimde?
Güzel şeyleri parmak ucuna geldiği halde reddeden mi?
Yoksa saçma sapan hayatlar yaşamak istemediği halde onun için evet diyen mi?11 Yorumla
Soran1 yıl👍🏼
Aşk İlişkileri konusunda 776 cevap paylaştı. Yani birazcık hak veriyorum sevgilim sen olsaydın bende isterdim gerçekten çok fazlaca arzulanabilecek birine benziyorsun insan bi yerde dayanamaz ama bırakıp gider miydim bilmiyorum
24 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim ama hasta demesine gerek yoktu hasta falan değilim beni suçladı
Soran1 yıl👍🏼👍🏼
Aşk İlişkileri konusunda 754 cevap paylaştı. Nude atmak ne zamandan beri evlilik için şart oldu? Bu nasıl bir kafa yapısı be? İstediğini alamadığı için bildiğin çirkefleşmiş işte başka açıklaması yok bunun
11 Yorumla
Soran1 yıl👍🏼👏🏼👏🏼
1 yılNe kadar terbiyesizce ve karaktersizce bir istek!.. Bu tür insanlarla değil sevgili olmak, yüzüne bakmaya bile tenezzül etmeyin. Onları, kendi pisliğinde bırakın.
11 Yorumla
Soran1 yılHaklısın bıraktım gitti 👏🏼
1 yılSeni manipüle etmeye çalışmış.
Kesinlikle taviz verme. Yollar çatal çatal istediği yolu seçsin gitsin. Senden uzak dursun. Sen doğru yoldasın bu tavrını koru.
13 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim doğru söylüyorsun
- 1 yıl
Senin bi geleceğin var. Annen baban aiken çevren var. Gelecekte anne olacaksın. Kendi kızın olsa onun yapmasını istemeyeceğin şeyleri sen de yapma. Hayat bu kadar basit değil. Erkeklere de güvenme. Ha seni seviyormu seninle sevişmek mi istiyor. O zaman çiçeğini buketini çikolatasını yaptırsın anasının babasının rızasını alıp gelsinler seni annenden babandan istetsin. Evlensin o zaman uçkurunun canı ne çekiyorsa yapsın. Böyle deyyuslara pabuç bırakmayın.
Soran1 yılO kadar doğru söylüyorsun ki haklısın engelledim
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kesinlikle doğru olanı yapmışsın.
Bir yvşaktan kurtulmuşsun erkenden kurtulduğuna dua et.
Tüm kızlar böyle yapmalı bence21 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim 👍🏼👏🏼
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. doktora gitmesi gereken o sen aslında gerekeni yapmış ve söylemişsin zaten bu doktorluk 1 konu değil ahlakla alakalı
11 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle 🙏🏽👏🏼
Suç sende
Çünkğ bu kadar aşağlık bi adama sana laf söyleme cürretinde bulunacak kadar fırsat yaratmışsın19 Yorumla
Soran1 yılDoğru söylüyorsun
Soran1 yılEvet...
- 1 yıl
Akıllı ve yaşının ilerisinde bir olgunluğa sahipsin, tebrik eder ve hayatında başarılar dilerim.
Hiç kimseye haddinden fazla yüz verme.
Hayatta önceliğin daima ilerideki maddi refahın olsun, önce kimseye muhtaç olmadan yaşamanın temellerini at, kendini hür ve müstakil olarak ayakta tutabilecek seviyeye gel, sonra ilişkinin en kalitelisini de bulacağından eminim.
Soran1 yılTeşekkür ederim 🙏🏽👏🏼✨️
Soran1 yılAynı dilekler senin için de geçerli
Soran1 yılRica ederim sen de saol
Diyalogdaki amaç sadece cinsellikse tabiki suçu sana bulacak. Doğru bildiğin yoldan şaşıp gereksiz kişilere oyuncak olma boş ver...
13 Yorumla
Soran1 yıl🫶🏽🙏🏽👏🏼
Soran1 yılHaklısın 👏🏼👏🏼
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılİşine gelmemiş hemen doktora git demiş. Ne güzel memleket! Sen doğru olanı yapmışsın. Boş ver ondan zaten hayır gelmezmiş sana.
11 Yorumla
Soran1 yılO kadar haklısın ki doğru yoldayım zaten engelledim gitti 👏🏼👏🏼👏🏼
Gizli Üye(30-35)1 yılSen doğru olan yapmışsın bir erkek gerçekten seviyorsa sevdiği kadını her türlü düşünür bir şeyler yaşadık ya benimle olmazsa benden sonra birilerini açıklama yapma gereği Duymasın psikolojik olarak yıpranmasın diye Kendisi bu işe kalkışmaz
11 Yorumla
Soran1 yıl👍🏼👏🏼👏🏼👏🏼
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılKızların hepsi gönderdiği için senin göndermen Tufan karşılanmıştır. Bu yüzden senden ayrılan biri varsa adam değildir zaten boş ver
11 Yorumla
Soran1 yılÇok haklısın
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Tercih meselesi can sıkmaya değmez senin tercihin ve kararın buysa seni seviyorsa uyar uymuyorsa gider
11 Yorumla
Soran1 yıl👏🏼👏🏼👏🏼
Gizli Üye(25-29)1 yılİnsan sevdiği kişiyi sexting yapmıyor diye bırakmaz. Aksine hoşuna gitmesi gerekiyor gerçekten seviyorsa eğer. Çünkü tertemiz birisini bulmuşsun, senle yapmadıysa kimseyle de yapmamıştır diye düşünürsün bi. Seni sevmiyor, amacı cinsellik. Salla.
13 Yorumla
Soran1 yılSalladım
Cevap sahibi1 yılTuttum jdjdj
Soran1 yılHahaha
1 yılÖyle canım erkeklerde ne buluyorsun her şey cissellik mi istediğini alamamış senin psikolojini bozmaya çalışmış
13 Yorumla
Soran1 yılAynen
- 1 yıl
Kafana bile takma
Soran1 yılTakmıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılBırakılmaz senin değer verdiğin insan dandik iyi olmuş boş ver
21 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hayır bırakılmaz eğer sevmiyorsa zaten hiç başlamamıştır ilişki falan yoktur ortada
11 Yorumla
Soran1 yılDoğru söylüyorsun 👍🏼🙏🏽👏🏼
1 yılBöyle gerize. kalılar ile ilişki kurup kendinizi küçültüp edip boşa zaman kaybı yaşamayın
11 Yorumla
Soran1 yılHaklısın okçu takımı 😄
Gizli Üye(30-35)1 yılsen doğrusunu yapmışsın, herhangi bir konuda istediği olmayınca sonucta problem çıkartana ne diyorduk? mızıkçı. mızıkçılar hiçbir yerde sevilmez.
11 Yorumla
Soran1 yıl👏🏼👏🏼👏🏼
1 yılDemekki bacısı anası öyleki sendende öyle olmanı bekliyor doğru olanı yapmissin
11 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle
Aşk ilişkisi düşündüğüm kızlara sanal yanaşmıyorum zaten sanalda çeşit çeşit yapan var
11 Yorumla
Soran1 yılEvet
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Öyle insan dan sana hayır gelmez, zaten suçlu olan o sapık kendisi abartmış
15 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim Evet 👏🏼👏🏼
Soran1 yılHissetmiyorum zaten gönderdim gitti
Soran1 yıl😊🙏🏽☺️
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kaç kaç öyle erkekten. Niyeti belli abicim. Bunun santajı var ifşaşı var. Koruyun kendinizi.
11 Yorumla
Soran1 yılYapmadım zaten tedbirliyim bu konularda Teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 549 cevap paylaştı.
1 yılSuç tabi ki isteyende siz yapmaaka iyi yapmısiniz rahat olun
11 Yorumla
Soran1 yıl👍🏼👏🏼
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBoş ver bunları ablacım bunlarin hepsi böyle aldırma o çocuklarına
13 Yorumla
Soran1 yılEvet aynen öyle
- 1 yıl
Kız istediğini yapmamakla doğru yapmış ne yapacaksan kendi istediğin için yapacan başkasının istediği için değil ama tersi durumda çok
Çok kadın kız erkeğin cinsel organ resmimi istiyor atmayınca sen beni sanalda ş... Miyon gerçekte nasıl yapacan diyip basıyor küfürü o nedenle sanalın iyi tarafı işine gelmiyorsa bas engeli uğraşma
Soran1 yıl👏🏼👏🏼👏🏼💖
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. sana göre onda, ona göre sende. yani herkes suçlu ya da herkes haklı. doğruyu bulamazsın.
11 Yorumla
Soran1 yıl👍🏼
Ablacım kullanmaya çalışmış olmayınca sıvamış gitmiş işte.
13 Yorumla
Soran1 yılDoğru gönderdim zaten
Gizli Üye(25-29)1 yılUzak dur o tip birinden. Evlenmeden istememen çok normal, insan böyle güzel kızı terk eder mi, yan dünya yan ❤️
136 Yorumla
Cevap sahibi1 yılRica ederim, seviyem hala az inat etmesen ya
Soran1 yıl😅😅
Cevap sahibi1 yılGel ya böyle şeker biriyle muhabbet bile mutlu eder beni 😊😊😅
Soran1 yılDur işte burada dm kapalı
Cevap sahibi1 yılYa at bir mesaj tamam işte neyin inadı prenses
Soran1 yılCiddi bi insanım
Cevap sahibi1 yılBende ciddiyim, tanı anlarsın. Ulu orta yerde sevmiyorum hepsi bu
Cevap sahibi1 yılYolum senin oraya düşerse haber vericem, bunada yok demezsin artık
Soran1 yılNasıl yani
Cevap sahibi1 yılSenin şehrine yakın bir yere gelsem buluşalım diyorum kahve amaçlı
Soran1 yılBak ben böyle işlerde çok seçiciyim daha seni görmedim buluşmam imkansız önce görüp beğenmeliyim
Cevap sahibi1 yılKız abartma, evlenelim demedim 😅😅 bir kahve içer şehri turlarız. Tanı beni dedim işte sana, inadı bırak artık ya
Soran1 yılBak yakışıklı değilsen olmaz illa söyleteceksin çünkü heyecan duymadığım biri ile konuşmayı bırak aynı ortamda durmak bile hoşuma gitmez yüzüm düşer anlıyor musun
Soran1 yılBi şey düşünmediğim biri ile kahve içmem
Cevap sahibi1 yılSıkıntı yok o konuda rahat ol sen
Cevap sahibi1 yılO taraflara yakın yere gelirsem bildiricem
Soran1 yılTaktı bana ya
Cevap sahibi1 yılBiraz hahsh
Soran1 yılBelli oluyor jajajja
Cevap sahibi1 yılİstanbul’a geliyor musun :)
Soran1 yılHayır
Cevap sahibi1 yılSorun yok
Soran1 yılTamam
Cevap sahibi1 yılTamam canım benim
Soran1 yılNe canım taktın sen bana 😅
Cevap sahibi1 yılŞımarma tamam 😅
Cevap sahibi1 yılGezdirirsin artık şehrini bana iyice
Soran1 yılŞımarmayı sevmem ben
Cevap sahibi1 yılSevdim seni kibritçi kız
Soran1 yılHahaha
Cevap sahibi1 yılArabayla gelicem yolum düşerse ciddiyim gezdirirsin artık
Soran1 yılHahaha cidden ciddi misin
Cevap sahibi1 yılCiddiyim ama şaka yapmaya devam ediceksen engelle beni
Soran1 yılBen sana sordum
Cevap sahibi1 yılBen ciddiyim
Gizli Üye(30-35)1 yılBunları yapmak zorunda değilsin zaten aklınca kendini haklı çıkarmaya çalışmış sen doğru bildiğin yoldan ayrılma
11 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle yaptım bıraktım
1 yılYav kendi bildiğin doğrulara göre şu insanların şu hallerine çok sinir oluyorum herkes veya her şey herkesin kendi istediği gibi olsaydı ohoooooo
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSende değil
seni manipüle etmeye çalışmış
ayrıl geç
11 Yorumla
Soran1 yılAyrıldım engelledim teşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)1 yılBi kimseyi buna zorlayanazsın zorla olan seyden nasıl zevk alıyorlar ki
13 Yorumla
Soran1 yılEvet bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılEvet öyle
Soran1 yıl👍🏼👍🏼
1 yılSen haklısın doğal hatın bu zorla olmaz o şeyler 🙂
10 Yorumla
1 yılBen zaten kız arkadaşımın bana uygunsuz fotoğraflarını atmasını kesinlikle istemem.
O kızın da kendine göre bir özeli var.
Olmaz öyle şey.15 Yorumla
Soran1 yıl👍🏼👏🏼
- 1 yıl
Benim şu anda hiç kız arkadaşım olmamasına rağmen bu kadar empati kurabiliyorsam kız arkadaşı/sevgilisi olan adamlar niye bunu düşünemiyor acaba?
Soran1 yılBilmiyorum cahillik ve hasta ruh işte ondan
- 1 yıl
Kesinlikle ondan.
Sadece amaçları cinsellik bu tarz adamların.
Soran1 yılAynen
kim o manyak öyle suçlamada bulunuyor kendi ailesi öylemi yapıyor
13 Yorumla
Soran1 yılDoğru söylüyorsun
Soran1 yılEvet..
Suç sende böyle ampleri bulduğun için erkekler hemcinslerinizin yüzünden cinselliğe daha çabuk ulaşıyor tabi doğal olarak evlenmek istemiyorlar
00 Yorumla
1 yılCinsellik olmayan ilişki, başkasıyla yürür. Büyüdükçe kabullendim bunu ve aslında öyle olması da lazim
05 Yorumla
Soran1 yılYani cinsellik mi olsun
- 1 yıl
Zamanı gelince doğru kişiyle , güvenli bir şekilde. Ama daha 19 sun hayat neler çıkarır
Soran1 yılBen evlilik istiyorum cinselliğe karşıyım kendimi garantiye almadan yanlış düşünüyorsun
- 1 yıl
Kendini iyi bir kariyerle sağlama alırsın. Tek yolu bu. Zaten sağlam bir kariyerin olduğu zaman kendin cinsellik isteyeceksin
Soran1 yılSaçma bence
İlişki tercih meselesi. Karşı taraf istemiyorsa, sağlıklı biri yoluna bakar.
11 Yorumla
Soran1 yıl👏🏼
Gizli Üye(25-29)1 yılKarşı taraf öyle dememeli. Anlayışlı olmalı. Kızcağız nefsiyle baş edemiyor olabilir. Dertlidir o şekilde rahatlıyor.
11 Yorumla
Soran1 yılNe nefsim ve iradem gayet kuvvetli böyle zayıf değilim bu konular da
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 yılÖyle düzgün kız bulsam nikahı basarım ya
15 Yorumla
Soran1 yıl👏🏼🙏🏽
- 1 yıl
Ben evlenmeden istemezdim hiçbir şey haram zaten
Soran1 yılBen de seninle aynı düşüncedeyim
- 1 yıl
Teşekkür ederim 😊
Soran1 yılRica ederim
1 yılBir ruh hastası sapıkla birliktesin kurtar kendini
11 Yorumla
Soran1 yılKurtardım
- Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı.
1 yılFazla takma bir şey olmaz
11 Yorumla
Soran1 yılNasıl takmayayım bıraktım engelledim bitirdim
Suç onda dişiliğin kullandirma
14 Yorumla
Soran1 yılKullandırmadım zaten
Soran1 yıl🙏🏽🫶🏽
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılSen doğru olanı yapmışsın helal olsun
115 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederim
- 1 yıl
Zaten seni sevmemiş demek ki
Soran1 yılÖyle Aynen
- 1 yıl
Boş ver yoluna gitsin. İstediğini elde edemeyince seni manipüle etmeye kalkmış birde
Soran1 yılEvet doğru söylüyorsun
- 1 yıl
Bu tür insanlardan uzak dur.
Soran1 yılDuruyorum ama bazen öyle bi oynuyorlar ki anlamak zorlaşıyor sonradan çıkıyor karakterleri ortaya
- 1 yıl
Bak sana şöyle söyleyeyim. Erkek gerçekten seviyorsa emin ol ki asla ve asla senden böyle bir beklenti içine girmez hatta bunu sen istesen bile
Soran1 yılDoğru tespit teşekkür ederim
- 1 yıl
Bunu senden isteyen kişi işi bitince sen sıradan biri olursun onun için
Soran1 yılÇok haklısın 👏🏼👏🏼👏🏼
- 1 yıl
Ya ben böyle direk konuşmaya başladım. Vaktini aldıysam kusura bakma
Soran1 yılYok estağfurullah çok güzel konuşuyorsun
- 1 yıl
Acaba o şekilde bir teklif onun kız kardeşine gelse tepkisi ne olurdu
Soran1 yılÇok güzel söyledin bi şey diyim mi umrunda olmazdı kendi hayası yok zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılSwxting olayı saçma zaten
11 Yorumla
Soran1 yılBence de
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bacım böyle adam için soru mu sordun. Salla gitsin
11 Yorumla
Soran1 yılSalladım sadece görüşleri merak ettim
- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
m 1 yılOnda bence. her şey tadın da guzel
11 Yorumla
Soran1 yıl👍🏼👏🏼
1 yılO bırakan erkeğin aile terbiyesi yoktur
19 Yorumla
Soran1 yılBence de
- 1 yıl
Ama türkiyedede çok aile terbiyesi kalan insanların olduğunu düşünmüyorum
Soran1 yılTürkiye ile ilgisi yok karakter meselesi
- 1 yıl
Çok alakası var türk kızınında egosu yüksek erkeğide abaza bence
- 1 yıl