Hayatınızda sevgiliniz veya sevdiğiniz insan varken ondan gizli veya haberi olarak eskortta gittinizmi?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
İlk önce hiç sevgilin oldu mu diye sorsana mk. Ayrıca eskort ne mk iğrençleri
Kesinlikle igrenç
Ben sevgilim olmasada gitmem Allah düşürmesin olsada gitmem Allah korusun
Amin aynen öyle hiç bi şekilde gitmemek gerekir kesinlikle tebrik ederim seni genelde erkeklerin çoğusu ilişkiye girmiştir diyolar
Hayır bu tamamen saçma erkekler Kızlara göre az ilişkiye girer toplumda ve ben libidom yüksek olsa bile gitmem evlenmeden önce de yapmam sevgilim olsada kafama sıkarım intihar ederim ginede yapmam
Vay be helal olsun bencede öyle olmalı kesinlikle demekki dayanabilecek bi şey yani abartıkları kadar yok
Evet abartılcak kadar yok ama en fazla insan 25 30 kadar dayanır onun için yanlış anlama erken evlenmek en iyisi 23 24 bence benim düşüncem bu
Ve benim yapmama nedenimden bir tanesi evleniceğim kişiyi bilmiyorum ama onun yüzüne vede çocuğum olur ise yüzüne bakmam zina yapar isem
Evet bakamazsın kesinlikle bu evlenince ilk yaşanılacak bi şey bencede 23 de evlenmezse heleki bi erkek garanti gider yani
Bi de benim şöle bi sorum var 23 yaşında diyelim ama daha önce bunu yapmamış genede bu kadar çok istermi genelde bu işi yapanlarda daha çok istek olur diyolar bide askerde
Yani 23 yaşında da olsa 16 yaşında da olsa aynı ister tabi 23 yaşında büyük olduğu için yapması daha kolay olduğu için daha cazip kolay gelir yapması ama ben ben giderim demiyorum yani 30 40 yaşına kadar evlenmesem bile gitmem ama bilmediğim için 25 ten sonra kararsizim ama ama bunu yapan kişiler böyle işlere bağımlı oluyor yani bir kere zina yaptı ki gerisi gelir bu benim içinde geçerli o kan kokusunu erkek almaması lazım askerde bence alakası yok çünkü ben askerlik yapmadım ama benzer bişey yaptım onun gibi hiç istek çok gelmedi normal geldi
Allah herkesi korusun kötü yola düşürmesin insan evleneceği kadını nasıl istiyorsa kendide öyle olmalı gidip yapıp da bakire kadın denk gelmez kuran da bile geçiyor bakire bir kadın ancak bakir bir erkekle evlenir diye
اَلْخَبٖيثَاتُ لِلْخَبٖيثٖينَ وَالْخَبٖيثُونَ لِلْخَبٖيثَاتِۚ وَالطَّيِّبَاتُ لِلطَّيِّبٖينَ وَالطَّيِّبُونَ لِلطَّيِّبَاتِۚ اُو۬لٰٓئِكَ مُبَرَّؤُ۫نَ مِمَّا يَقُولُونَؕ لَهُمْ مَغْفِرَةٌ وَرِزْقٌ كَرٖيمٌࣖ
﴿٢٦﴾
Kötü kadınlar kötü erkeklere, kötü erkekler de kötü kadınlara lâyıktır. Temiz kadınlar temiz erkeklere, temiz erkekler de temiz kadınlara yakışır. Onlar, iftiracıların kendileri hakkında söylediklerinden uzaktırlar; onlar için bir bağışlama, değerli bir nasip vardır.
Ben bunu bildiğim için zaten bu fikirdeyim 4 sene Kur 'an kursunda hafızlık yaptım
Aynen katılıyorum bende
Sağolun neyse başını ağrıttım bu kadar yeter ama yorumlarda gördüm sevgilim askerden sonra gidicem demiş öyle bir şey varsa hemen ayrıl çünkü illa yapar yazık etme kendine şimdi ayrıl yoksa ilerde dedi dersin
Giderse biter zaten blöf yapıyor olabilir o güne kadar bekliyecegim giderse bizi öldürür ama ben gidecegini düşünmüyorum
Ya gidenleri kötüleyen insandı gitmem ben diyen insandı ne olduysa askerdeki erkekler den dolayı etkilendi heralde
Ne diyim bu işin şakası olmaz gine sen bilirsin erkek olduğum için diyorum gine sen bilirsin
Giderse ayrılırım 50 gün var bekleyeceğim
Belkide gitmiştir Askerde giden çok var %99 askerde gider genelde dedi dersin
Ve gitse bile bilemezsin
Çarşı izni yok ve zaten benden izin alıyor çıkınca gideyimmi diye hiç gitmedi daha önce de
Bu kadar emin olma neyse istediğin gibi düşün
Hayır hayatımda hiç gitmedim sevgilim varkende yokkende
Vallahi helal olsun olması gerekende budur
Öyle gidenleride anlamiyorum
Senin sevgilin gidiyormu
Yok hiç gitmemiş ama şu an böyle bi sorununuz mevcut şu an askerde ve gelince gidecegini sölüyor yani gittiği gün beni öldürür zaten
Peki siz birlikte olmadınızmı hic sen varken niye baska kadınlara gidiyor
Hayır o böyle biri değil di hayır olmadık ama şu an askerde ilginç bir şekilde geleceğinde gidecegini sölüyor giderse ölürüm zaten beni öldürür
Ozaman gitmemesi için senin yapman lazım
Evlenmeden olmaz
Hic sevismediniz mi
Gitmedim ama bole devam ederse gidicem heralde
Neden
Libidom tavan yapti enerjik baya var biyere bosaltmak lazim
Dayanılmayacak bi şeymi gerçekten?
Bilmiom bazen kafana vuruo brlkide evliligi beklerim
Evliliği bekle eşin çocukların için bence kim evlendiği kişiyi başkasıyla birlikte olmuş isterki
Ole olcak heralde 31 le idare etcez artik
Belkide askerde yapamıyordur diye bu kadar kötüdür dimi askerliği bitince Eve gidince belki rahatlar
Bilmiyorum neden oluyor ama baya kotu oluyorum bazen gunde 10 tane mast yapiorumda olr rahatliyorum
Sen nekadarda bir mast yapiosun
İnş askerden dönünce eski haline döner inş askerde olan bir sorundur ben hiç yapmadım yapmıyorum yani
Hicmi nasil dayaniyosun baya sabirliymissin
Bu arada Şu an askerde deilim
Ya tabiki onunla sevdiğim adamla olmak isterim kim istemezki ama her şeyin bi zamanı var evlenince yani o askerde şu an 50 günü var
Hiç yapmadım mast normal degilmi bu anormal bi durummu ki
He bise kalmamis peki nasil idare ediyosun mast yapiyirmusun
Yani nr kadar kiz tanidiysam yapio
Ya erkekler yapıyorda kızları bilmiyorum hepsi yapmaz bence benim erkek arkadaşımda yapıyordu
Kendimi sorguladım bi bilmiyorum ben hiç yapmadım
Ozelden konusalimmi yorumda baya açık yaziozda
Sevgilim yoksa da gitmem
O kadar da değil
Peki diyelimki sevgilin yok gidermiydin?
Sevgilim zaten yok ve olmadı gitmem hijyenik değil duygu yok vs vs milyon tane neden var gitmemek için
Helal olsun aynen öyle kesinlikle
Neden gideyim, salakmiyim, ya da çok mu zenginim
Gitmedim
Aslaaa
Sahibe gittim