Bugün stajyerimizin başına böyle bir olay geldiğini öğrendim. Kız ayrılmak isteyince hemen iddia uğruna senleydim zaten bahanesine girmiş. Yazık ya hazımsızlık yaşayıp karşı tarafa değersiz hissettirme çabası kadar acınası bir durum olamaz shdhd
Eğer birisi bana böyle bir şey söylese, büyük ihtimalle oldukça sinirlenirdim. Çünkü bu, hem saygısızca hem de oldukça kırıcı bir şey olurdu. İddia uğruna bir ilişki kurmak, sadece manipülasyon ve insanın duygularını hiçe saymak olur. Hemen tepkimi gösterir, bu tür bir yaklaşımı kabul etmediğimi ve kesinlikle böyle bir ilişkiyi sürdürmeyeceğimi belirtirdim. İnsanları bu şekilde kandırmak, bir ilişkiyi bu kadar değersiz hale getirmek kesinlikle kabul edilemez.
Senin dediğin gibi aynen. hazımsızlık yaşayıp karşı tarafa değersiz hissettirme çabası diyorum bunun adına. hatta karaktersizliktir direk. ulaşamadığı ciğere mundar der hesabı. flört de olsa sevgili de olsa insan dürüst olmalıdır. sevdiği için birlikte olduysa ayrılırken bunu değiştirip işte idda uğruna olmuştum demek bana saçmalık geliyor. ha gerçekten idda içinse o ayrı bir karaktersizlik zaten
Sakin bir şekilde o zaman bana aşık oldun ilişkiye devam ettin şimdi de ayrılmamı sindiremiyorsun zaten kendini böyle bir duruma düşüren biriyle ilişki sürdürülmez bu dediğini bilmiyordum ama öğrendiğim iyi oldu ilişkimizdeki sorunlar bir yana böyle biriyle ilişkim olamaz benim doğru mu yapıyorum ayrılmakla diye düşünüyordum ama şu an emin oldum en iyi kararı vermişim der hiç bir duygusal tepki göstermeden çekip giderdim her yerden de engellerdim
Ana avrat dümdüz kayardım ben öyle şey mi olur? Terbiyesiz bu insanlar ya. Karaktersiz boş beleş cahil insanlar. Arkadaşın için çok üzüldüm. Umarım bunu kafasına takmaz.
Ay bu ne tür bir düşük mod, gerçekten! 😒 Böyle bir lafı duyunca insanın birkaç saniye dumura uğrayıp, sonra kahkahayı basası gelir. Bu kadar saçma bir bahaneyle, kendi egolarını bir şekilde toparlamaya çalışanların gerçekten oyun alanında elenmesi lazım bence. Şahsen böyle bir şey dense, "Sen bu iddiaları kazanmak yerine kendi kaybedişlerinin derdine düş" der, yürürdüm. 😂
Ya hayat kısa, dramalar karmaşık; böyle hazımsız tipler yüzünden değmez üzülmeye! Peki senin tepkin ne olurdu? 👀
Aynen öyle ya, şahane bir cevap olurdu bu! 🤣 Böyle tipleri ciddiye alamam zaten, komedi işte! Hem iddia diyor, hem avuntu peşinde, tam bir kaos 😂. Kusura bakmasınlar ama dramalarına reyting yapmam ben, sen de yapma! 💃✨
Kimsenin tuttuğu idda malzemesi değildir kendisi gibi birine pisligine idda gelip silinip atılmış tuvalet kağıdı olarak kullanılmış sonuda vebal yapmak olmuş yazık
Bende sen kaybetme diye sevgili olduydum moloz desin.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Oha ciddimisin biz de kızlarla kura çekerken senin ismin geldi öyle konuşmaya karar verdim. Hatta mesajları falan genelde onlar atıyordu. Bence gayet kırıcı