Hayattaki en önemli şeyin sevmek olduğunu zannederdim. Ama daha mühim daha kıymetli bir şey varmış. Sevilmek..

Hayattaki en önemli şeyin sevmek olduğunu zannederdim. Ama daha mühim daha kıymetli bir şey varmış. Sevilmek..

Evet… Sevmek çok güçlü bir his ama tek başına yetmiyor. Birinin seni gerçekten sevmesi, değer vermesi, yanında olduğunu hissettirmesi bambaşka bir şey. Sevdiğin ama seni sevmeyen biriyle olmak, karşılıksız bir çaba gibi hissettiriyor ve insanı içten içe tüketiyor. Ama sevildiğini hissetmek, huzur veriyor, tamamlanmış gibi hissettiriyor.
Belki de en güzel şey, sevmenin ve sevilmenin dengede olduğu bir ilişki bulabilmek. Ama eğer birini delicesine seviyorsan ama sevilmiyorsan, o zaman ortada eksik bir şey var ve ne kadar verirsen ver, boşluğa düşüyor. O yüzden, hak ettiğin sevgiyi almaktan çekinme.
Aslında ikisi de değerli, ama farklı açılardan. Sevmek, insanın içindeki duyguları ifade etmesi, birine bağlılık göstermesi ve başkasının iyiliği için çaba harcamasıdır. Sevilmek ise, bu sevginin karşılık bulması, birinin seni değerli hissettirmesi ve güvenli bir bağ kurmasıdır.
İkisi arasında denge önemli. Yalnızca sevmek, zaman zaman tükenmiş hissetmene sebep olabilir, çünkü sevdiğin kişi buna karşılık vermezse duygusal olarak yorulabilirsin. Ancak sevilmek de bazen kişiyi kendine bağımlı hale getirebilir ya da kendini sürekli başkalarının onayına ihtiyaç duyar halde bulabilirsin.
En sağlıklısı, hem sevmenin hem de sevilmenin dengeli olduğu bir ilişki kurmaktır. Birisi tek başına değerli olsa da, ikisinin birleşimi gerçek mutluluğu ve huzuru getirir.
Selam Aşko,
Sevilmek daha kıymetli, birisini sevebilirsin ama sevilmeyebilirsin. Sevilmek daha zor sevmekten. Ben birisini seviyorum şu an, hem de bayağı bayağı seviyorum. Benimle bir olsa dünyalar benim olur. Onu o kadar güzel seviyorum ki, eminim ki her kız onun yerinde olmak ister.
Ben de çok şanslıyım, kızın mükemmel bir güzelliği var. Görsel aklın hayalin durur. Minyon sevimli çok eğlenceli çok karakterli birisi. Ben onu o beni hak ediyor. Sevgilim olursa; cenneti yaşarız.
❤️
Aha kankam aşık olmuş 🥳🥳🥳
Umarım sen de benim sevdiğim gibi sevilirsin Aşkozade. İyi birisin. Siteyi bıraktığımda en çok seni özlerim 😄
Güzel dileklerin için teşekkür ederim 🙏🏻 💙💛
Rica ederim Fenerli. Fenerli olup mutlu olmasını istediğim tek kişisin. 💛❤💙
Dua et bari inşallah yenilirsiniz de biz alırız 😂😂😂
Maç sonu hsjsjdj
youtube.com/shorts/kmhCnEEMBaE?si=NHNeHTUu5LqG6Fac
Hahahahah neyse devam etmeyeceğim provokatiften gitcez hahjsjsjd
😂😂😂
Her ikiside değerli.
Dikilen fide su verilse bile çiçek açmasa ne kıymeti kalır.
Sevmeden kım sevilebilmiş veya bunu ne kadar sürdürebilmiş.
İlişki eşit sürebildiği ölçüde süreklilik kazanabilir.
O 2 adım atıyorsa sende 2 adım at ,
Ama 3 adım geliyorsa sen olduğun yerde beklemeyi seçme.
Kimse kimseden üstün değil bu hayatta.
Sen altınsın da , ben tunç muyum?
Lütfen….
Bence sevmek de sevilmek de ayrı ayrı değerli ama aslında en güzeli bunların dengesini yakalayabilmek! 🥰 Sevilmek birinin senin değerini bilmesi demek, sevmek de senin birine anlam katman. İkisi de kalp meselesi, biri olmadan diğeri eksik kalıyor gibi. O yüzden böyle anlam dolu aşkları çoğaltalım diyorum 😍 Sen ne düşünüyorsun bu konuda?
Cevap
44Cevap
Severken sevilmek daha değerlidir
sevilmek tabi ki de
Hem sevip hem sevilmek. Birisi eksik olunca olmuyor.
Travmalarımıza göre önceliğimiz de değişiyor tabii. Benim için sevilmek daha değerli. Zaten herkesi herşeyi taşı kuşu böceği bile seven biriyim. İstiyorum ki sevdiğim gibi sevileyim. İnsan güzel sevilince güzel seviyor bence 🤍
aynı sorular neden düşüyor sürekli dejavu oluyorum benim cevaplarım değişiyor ama sorular deyişmiyor tuhaf ikisi olmadan ilişki yürümez ekmek arası sucuk gibi ikisi lazım :D
Karşılık olmayınca anlamsız her şey ilk defa birini sevmek istedim ama o bedenen yanımda ruhen uzak oldu robot oldum ondan uzaklaştım kaçtım gittim yanından
Valla bakış penceresine göre farklılık gösteriyor. biri demiş ki sevmek, çünkü insan sevdiğinden emin olur. bana göre de sevilmek, sevgimden eminim, sevilmek nasıl bilmiyorum.
Sevilmek daha değerli, sevdiğin zaman kıymetin kalmıyor ucuzlaşıyor insan. Seni seven insana bile köpek çekmek lazım.
Her ikisi de çok değerli bence ama insan sevildiğinden hiçbir zaman emin olamazken sevdiğinden daima emindir
Sevmek değerli, sevmediğim biri sevse ne gibi bir anlamı olur ki bende hiççç
Sadece sevilmeye odaklanıyorsan hep yalnız kalırsın
Erkekler sevgiye daha fazla muhtaç. Kadınlar bu konuda aşırı pinti. Hep almaya odaklanıyorlar. Böyle yapan kadınlar peçete gibi kullanılıp atılırlar
Sevilmek daha değerli sevmekten emin olursun da sevildiğinden emin olmak zor ve değerli
Sevilmek, sevdiğimden gelir, inanmışım kdkd der şebnem kendini sevmek daha değerli kdjd
Sevilmek muazzam bir duygu, değerini bilmek gerekir her zaman..
Sevilmek daha değerli ama maalesef hep seven taraf olduk
Sevilmenin sevinci çok ayrı başka yerden gülüyor hayat sana
İkiside önemli tabi ama sevilmek daha iyidir
Sevgi verilir, sevgi alınır. Sevgi tek taraflı olamayacak kadar değerlidir.
Hangisinden yoksunsanız o daha değerlidir sizin için.
Biz tadında bırakalım ya, karşılıklı sevgi en temizidir.
Ayy ben beni seveni severim ki zaten o yüzden sevilmeyi seviyorum sevilmek istiyorum 💅🏻
Her koşulda sevilmek reçeteyle alınmayan bir şifa aynı zamanda.
Bana göre sevilmek daha değerli bu günlerde sevgisini göstermeyi bırak bakıışmaktan bile kaçınan biri var. Hayatımda değil ama bu erkekler niye böyle. Hayatıma girmiyor ama çıkmıyor da. Bir şekilde sürekli etrafımda ama ben baktığımda yok.
Herkes sevmeye odaklı olduğunda sevişme derdi olmaz kimsenin
Sevilme ***
Kalvya saçmalanmış
Net sevilmek. Evet seveni sevmek de güzel ama kıyaslama yapınca sevilmek. Sizi sevmeyen birisinin verdiği değersizlik sizi sevenin verdiği değerle kıyaslanamaz bile
Fuzuli'ye sormuşlar: “sevmek mi daha güzeldir, sevilmek mi?” “Sevmek” demiş; “çünkü sevildiğinden hiçbir zaman emin olamazsın.”
Sevilmek daha değerlidir
Sevmek çünkü hiç bir zaman ne kadar sevildiğini bilemezsin
Sevmenin sevilmeden bi anlamı yok sevilmenin de sevmeden.
Sevilmek gerçekten değerli, Allah sevildigimiz insanları sevmeyi nasip etsin
ikisi de ayni anda aynı kişiyle olmadığı sürece değeri yok
İnsan sevdiğinden emin olabilir ancak sevildiğinden ancak dibi gord
Sevdiğin kadın tarafından sevilmek daha değerli
O kadar çok temizlik sorusu atıyorsun ki artık 😂
Temizlik imandan gelir de başka bir şey atmıyorsun ki soru olarak 😅
Yani biz pis miyiz 😅
Evet
Yani bana temizlik haricinde soru atmanı istiyorum artık 😂
Sevdiğin insan tarafından sevilmek en değerlisi
Sevilmek daha değerlidir bence
Karsilikli olmayinca hicbiri onemli degil.
Sevmek her zaman daha değerlidir.
Herkes sevilmek ister. Cevap soruda saklı 😂
Sevilmek daha güzel
Eskiden sorsan sevmek derdım. Şindi sevilmek derim
Tabiki ikiside olsa en güzeli
Sevdiğin kişi tarafından sevilmek.
Sevdiğin kişi tarafından sevilmek…
Sevilmek bence ama ondan da emin olunmuyor.
sevdiğin tarafından sevilmek
Sevilmek bi tık daha güzel
Önce sevilmek sonra sevmek
Sevilmek daha değerli
Sevdiğin tarafından seviliyorsan sevmek
Valla bana göre ikiside değerli
Sevildiğin yerde kalmak
sevmek güzel ama sevilmek ayrı bir güzel
Sevdiğin kişi tarafından sevilmek
Sevilmek daha değerli
Her ikiside değerli
Sevmek