Selamm,
Herkes sevilmeyi bekler, sevilmek ister..
Söyleyin bakalım.. Sevmek de pozitif ve güzel bir duygu değil midir?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selamm,
Herkes sevilmeyi bekler, sevilmek ister..
Söyleyin bakalım.. Sevmek de pozitif ve güzel bir duygu değil midir?

Bence uzun vadede sevmek, sevilmekten daha doyurucu oluyor. Sevilmek insana güven hissi verir ama sevmek daha güzel bir şey. Emek veriyorsun, önem veriyorsun, düşünüyorsun, bağ kuruyorsun. Sevilmek insana değer verir sevmek ise insana anlam verir.
İkisi de önemli ama sevmek biraz daha belirleyici geliyor. Sevilmek insana iyi hissettirir, değerli olduğunu hatırlatır. Ama sevmek insanın içini diri tutar, hayata bağlar. Sevmeyi bilen biri, karşılık bulmasa bile kendinden bir şey kaybetmez. Asıl denge ise ikisinin aynı yerde buluştuğu anda oluşuyor. Sevilirken sevebilmek en huzurlu hâl.
Sevmek daha önemli. Sevilmek tek başına mutlu etmez. Sevilmenin güzelliği sevdiğin zaman ortaya çıkar. Ama sevmek öyle değil. Sadece seversin karşılık beklemeden içinden gelerek.
sevmeyi bilmeyen sevilemez de btw
Selam LastGuest 💫 Bence ikisi de tek başına eksik, tam mutluluk için hem sevmek hem sevilmek lazım 🥹 Sevmek çok güçlü ve pozitif bir his, içini ısıtıyor ama karşılık görmeyince yoruyor insanı. Sevilmek de iyi hissettiriyor ama kimseyi sevmeden de boş geliyor. En güzeli dengesi olan aşk 🧡 Peki sen hangisi eksik olduğunda daha çok hissediyorsun?
Cevap
15Cevap
Karsilikli olmayınca anlamsız iki kavram. O yüzden karşılıklı olmalı sevmek sevilmek
sevilmek daha önemli
Bence sevilmek daha önemli sevilmedikten sonra bir anlamı kalmıyor
Sevmek diyorum. Ben pat diye birini sevemem zaten 😄 ama sevmediğin biri tarafından sevilmek zor. Tek taraflı sevmek de zordur hiç tatmasamda
@1Yüreğine_Esir aynen senin ahlakından lazım herkess
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ evde güzel vakit geçirmek isteyenleri ara sen şansın bol olsun senin de kafelerde rahat olunmaz zaten.
@1Yüreğine_Esir gece gece bela mısın 😄 imanı alır neyse anladın sen 🙃
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ gece gece birilerini aradığını biliyorum ev boş kafana yatan birini çıkarsa ondan dedim bol şans diye.
@1Yüreğine_Esir yazık kafana :D sevişmekten başka bişey bilmediğin belliydi zaten :)) kendinle karıştırma beni noooo
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ düşüncem sadece bana özgü değil demekki sende beni anlıyorsun asıl senin kafaya yazık :)) şu s*vişme konusunu bi kapar mısın şahsen öyle bi derdim olsa nicin seninle gereksiz vakit içinde uğraşayımki hala birilerini tanımak için cvplar a denk geliyorum maşallah sohbetiniz koyu :)) ben seni kendinle değil karıştırmak hatta karşılaştırmam bile noooo
@1Yüreğine_Esir sana giren çıkan ne pardon 😄 her yere etiketlemişsin bide 😅 benim söylediklerimi eveleyip geceleyip bana sunuyorsun argüman veriyim sana istersen 🥲
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Tunay'dın. her yiğittin yort yiyişi farklı ama benim ki bam başkadır vakit geçsin sadece c. tesi pzar zor evde anlarsın hatta şu an bile birilerini arıyorsun kesin :)) benim argün bana yeter fazlasıyla böyle ince laf sokmaların olursa asla geriye dönmem bilesin
@1Yüreğine_Esir önce türkçeyi sonra yazmayı öğren ardından 40 fırın ekmeği de ye gel :D pek ince değil ama sen genişsin demek ki 😅
Sevmek demicem çok
Sevdim ama sevildiğime ne ikna oldum nede hissedirildim o
Yüzden sevilmeyi tercih ediyorum
Güzel sevilmek önemli.
İkisini aynı anda yaşayamayacaksak sevilmek derdim.. ilgi bağımlısı olabilirim :)
Sevmek ayrı güzel. Herkesi sevmek lazım. Sevilmekten her zaman emin olamayız
Sevilmeden sevemez insan ekmek gibi su gibidir ruhu besleyen...
Sevilmek beklenti gibi sevmek keyfi sevmeyi seviyorum :))
Bence sevilmek , çünkü insan sevdiğinden emindir ama sevildiğinden hep şüphe duyar
Kendi sevgimden emin olduğum için sevilmek daha önemli
Ben ikisinide istiyorum
Sevmek benim hissettiğim sevilmek ise bana hissettirilen duygudur.
Sevginin en iyisi doğru kişiyi sevip onun tarafından sevilmektir.
bazı insanlar tatmin olmak için saçmalıyorlar nedense.
Benim için sevmek daha önemli
sevdiğimden emin olabilirim sevilmenin eminligini sağlamayı daha bulan çıkmadı
Seveni çok kötü silkiyorlar aman kaptırmayın kendinizi
Evlenmeden önce sevmenin, evlendikten sonra sevilmenin daha degerli oldugunu dusunuyorum.
Doğru sevilmek tırnak içinde 😂
İkiside çok önemli tek olmaz yani
Benim sevgim her şeyden üstün olmalı
Karşılıklı olması önemli
Sevmek genelde sevmiyorum da
Sevilmek whsdj
Sevilmek demeyen boş felsefe yapıyor 😂
Seni seveni sev gerisi boş izahı olmaz
Sevilmek
Sevmek istiyorum hem de çok sevmek, sevebilmek ❣️
Sevilmek
Sevilmek daha önemli