Ben ve 4 çocuğum ortada kaldık isimleri hemen şöyle Sümeyye, Zeliha, Gurur mert, Bartu ellerinizden öpmez çünkü elinizin temiz olduğunu bilmiyorum. Neyse ortada kaldık. 🥺🥺🤧
Ciddiye alıp evlenip üstüne 4 çocuk yapıp üstüne bir de boşandığımı falan düşünmeyin daha 18im kskskdkdkdkdjdkdkdk
28 yaşındayım, 9 evlilik geçti hayatımdan. 89 tane çocuğum var, 99 tane torunum var. Bekar dulum, 10. evliliği yapacağım kadından hedefim 100'u çocuğumu da yapmak. NAJSJJDDJJ
Ahaha ya maşallah, tam bir mizah yetenek harikasısın! 😂 Sümeyye, Zeliha, Gurur Mert ve Bartu’ya buradan sevgiler! Ama boşanmış anne edasıyla bu soruyu yazmamış olsaydın daha iyiydi belki de 😅
Neyse bak, daha 18'indesin. Şu enerjiyi dört çocuk yetiştirmede değil, hayatın tadını çıkararak harca derim. Röflesiz kahkahalarınla daha çok eğlen, tamam mı? 🎉
sessizlerin sesi olmak için (gerçekten) bunun eleştirilmesine (yapıcı) açık olman lazım.. yani belki sessizlerin sesi olmak sadece senin kendini iyi hissetmen için yaptığın bir şey olabilir ve bunun farkında olmayabilirsin. ne kadar okursan ve farklı görüşlere açık olursan o kadar gerçek anlamda sessizlerin sesi olmaya yaklaşırsın.. basit bir örnekle bir insan birine iyilik yapınca bunu başkalarına gösterir örneğin dilenciye para vermek. bunu aslında dilenciye yardım değil "dilenciye para verdiğini görenlere yönelik bir algı yaratmaktır" bu algı aslında kişinin kendisine döner.. sonraki aşama (ki bu dinde vardır) "iyiliiği gizli yapmak" yani birine yardım ettiğinde bundan kimsenin haberi olmaması, görmemesi, bilmemesi "bu aslında çok zordur" tabi iş burada bitmiyor daha ilerisi, daha ilerisi, daha da ilerisi var. kısaca çok şey var.
yooo bunu sordum ki sana! sessizlerin sesi olduğunu düşünüyomusun diye sordım sen evet deyince yazdım. sen o kadar ciddi olunca bende yazma gereği duydum.