Son zamanlarda ortaya çıkan istese de sevgili yapamayan sosyal olarak tuhaf erkeklere incel tabirini kullanıyorlar. Bu tip erkeklerden birisi ile az evvel KS üzerinden tartışırken belirli bir yaşın üzerinde olan erkekleri kötüleme eğilimi olduğunu fark ettim. Büyük ihtimalle kendisi de yalnız ve bu sebeple olgun, hali vakti yerinde, sevdiğine çiçek gibi davranan erkeklere bir garezi var. Ve onları kötülemeye çalışıyor, aynı zamanda kadınlarının da gizli gizli çıtır beylerle flört ettiğini ima ediyor. Kadının kadına kötülüğüne alışmıştık ama durumun erkeklere de yansıdığını görünce şaşırdım açıkcası. Siz ne diyorsunuz bu duruma?
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar bi zahmet şu tipi şikayet edin ya @cemcanli
Yalnız ve incel erkeklerin, sevgilisi/eşi olan erkekleri çekememesi gibi bir durum var mı?
inceller den bir kisim sevgilisi olan erkekler, iyi fizikli zengin erkekler vs den nefret ediyo. ama incellerin bircogunun fizikseli maddiyati da benzer. kendilerinde sorun aramayi kabul etmek zor oluyo. her yalnız erkek incel olmuyo. hic iliskisi olmamis iliski isteyen erkeklere deniyor. önceden sevgilisi olmus erkekler incel tanımına girmiyor. twitter feminist tayfa her erkegi incel yapti. 4wcilik yapmiyoz diye onlara ters bir sey söyleyince incel ilan ediyorlar. sevgilisinden ayrilmis yalniz erkeklere gelirsek onlar daha cok sevgililik kurumunu özlüyor. en azindan ben ozluyorum ama ayrılıktan sonra flort vs kadınlardan da uzaklastim. hic hevesim olmuyor birilerine yuruyeyim onlari tanimaya calisayim falan. hem hayata hem iliskilere karsi bir yorgunluk var. alti ustu 8 aylik iliskin 6 ay once bitti. sanirim evlilik vs dusunup gelecek dusunmeye baslayinca ayrilik biraz sert carpiyormus
İncel olmaktan çok yalnızlığı tercih eden biriyim şimdilik çünkü geçmişte zaten 4 sevgilim olmuştu ve bu durumda olan biri olarak söylüyorum ki bende çekememezlik yok. Sadece "Keşke bize de nasip olsa..." diye bazen iç geçirdiğim oluyor. Yoksa bunu yapan şahsiyetlerle alıp veremediğim yok. Mutlu olurlar inşallah.
İnşallah. Şu aralar hoşlandığım biri var ama o bile ilgi belirtisi gösterip kendini sürekli geri çekiyor. 2 aydır haftada bir ya da 2 kez ona mesaj atmaktan ya da adım atacak bir eylem yapmaktan artık yoruldum açıkçası. Resmen peşinden koştum kızın ama yeter bu kadar. Hele hele son mesajıma görüldü atmasından sonra. Artık bana somut bir adımla gelmediği sürece kendimi ben de geri çekicem. Bir gelişme yaşansın istemiyorsa da sağlık olsun. Kızın ben hala iyi kalpli biri olduğunu düşünüyorum. Ona olan karşılıksız sevgimin kıymetini bilir inşallah.
Nedenini biliyorum. Yaptığı tüm hareketler eski benliğimi hatırlatıyor. Geçtiği yollardan ben de geçtim ve kızı çok iyi anlıyorum. İyi gelmek istiyorum aslında ona ama o buna izin vermedikçe benim yapabileceğim bir şey yok.
Bu konuda gerçekten ilginç bir detay var. Bahsettiğin "incel" durumları, ne yazık ki bazı erkeklerin hayata ve ilişkilere negatif ve önyargılı bir şekilde bakmasına neden olabiliyor. Kendi yaşadığı yalnızlığı başkalarına yüklemesi ve onların mutluluğunu küçümsemesi, kendi içinde bir kendini kandırma mekanizması gibi geliyor.
Ama aslında bu, onların içindeki eksikliği ya da acıyı dışa vurma çabası. Sevgi gören, bu sevgiye sahip çıkan erkekleri suçlamaktansa, kendilerine dürüst olup eksik yönlerini yapıcı bir şekilde geliştirebilmeleri çok daha yapıcı olurdu. 🫶
Sana bir şey söyleyeyim mi? Hayat, başkasını çekememekle harcanamayacak kadar güzel! 🦋 Sevgi ve anlayış her zaman kazanır! 💜
G. otunuzden kelime uydurum, bunu sosyal medyaya mal ediyorsunuz. Benim TDK da olmayan bir kelimeyle, erkekleri ya da kadinlari asagilayan yaklasimlarla isim olmaz.