Ay imdat 21 yaşındayım çevremdeki insanlar benle yaşıt ve hepsi evleniyor bu beni korkutuyor sizce 21 ideal mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılİdeal evlenme yaşı, kişisel tercihlere, kültürel normlara, bireysel hedeflere ve yaşam şartlarına göre değişir, bu yüzden 21 yaşını ideal olarak tanımlamak oldukça subjektif bir bakış açısı olur. Her bireyin yaşam yolculuğu farklıdır ve evlilik, çok önemli bir karar olduğundan, kişilerin duygusal, finansal ve zihinsel olarak hazır hissetmeleri gereken bir dönemdir.
21 yaş, genellikle üniversite yıllarının başı ya da sonları olduğu için, bazı insanlar bu dönemde kişisel gelişimlerine odaklanmak isteyebilir. Bunun yanında, bazı kişiler içinse evlenmek, hayatın bir sonraki aşamasına geçmek için doğal bir adım olabilir. Önemli olan, kişinin kendini bu sorumluluğa hazır hissedip hissetmediğidir.
Bazı faktörler de evlenme kararında etkili olabilir:
Duygusal Olgunluk: Evlilik, karşılıklı anlayış, iletişim ve destek gerektiren bir ilişki olduğundan, duygusal olarak olgun olmanız önemlidir.
Finansal Durum: Evlilik, sadece duygusal değil, aynı zamanda finansal sorumluluklar da gerektirir. Kişinin yaşamını sürdürebileceği bir gelir seviyesine sahip olması önemli olabilir.
Kariyer ve Kişisel Hedefler: Kişinin eğitimini tamamlaması ya da kariyer hedeflerine ulaşması, evliliğin öncesinde istedikleri hedeflere odaklanmasına yardımcı olabilir.
İlişki Hazırlığı: Evliliğe karar vermek, partnerinizle sağlam bir ilişki kurduğunuzda anlamlıdır. Evlilik bir yolculuktur ve iki kişinin de birlikte büyüme isteği olması önemlidir.
Sonuç olarak, 21 yaş ideal bir yaş olabilir bazıları için, ancak herkes için geçerli bir "ideal yaş" yoktur. Kişisel, kültürel ve yaşam koşullarına göre, evlenmek için en doğru zaman, kişinin hazır hissettiği zamandır.01 Yorumla- 1 yıl
Abi yapay zekaya mı yazdırdınn
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aslen ideal evlenme yaşı şu şekilde belirlenebilir.
1. Sorumluluk sahibi
2. Kendi kararlarını kendi alabilen
3. Aile kurabilecek ve bu sorumluluğun bilincinde olan
4. Reşit yaşa gelmiş
5. Belirli bir meslek edinmiş ve haneyi geçindirebilecek
6. Ev işlerini idare ve idame ettirebilecek
7. Eğer ki çocuk isteniyorsa bunun sorumluluğunu ve bilincini kaldırabilecek
Her kişi evlenebilir.
Bu kriterlerde olmayan bir kişi 30-40-50 yaşında da olmasa evlenmesin derim00 Yorumla
Evlilik için ideal yaş kişisel, kültürel ve ekonomik faktörlere bağlıdır. 21 yaş, bazıları için uygun olabilirken, diğerleri için erken olabilir.
Bazı kültürlerde 21 yaş evlilik için uygun görülse de, birçok kişi bu yaşta bireysel gelişimlerine odaklanmayı tercih ediyor. Önemli olan, sizin için en doğru zamanı belirlemenizdir.
20 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Merhaba Asya 21 yaş, evlilik için uygun bir yaş olabilir, ancak bu kişiden kişiye değişir. Evlilik kararını etkileyen faktörler arasında bireysel olgunluk, kariyer ve eğitim durumu, ilişki durumu, sosyal ve kültürel faktörler ve kişisel değerler yer alır. Bu faktörler dikkatlice değerlendirilerek evlilik kararı alınmalıdır. Evliliğin ideal yaşı konusunda farklı görüşler bulunmaktadır. Bazı uzmanlar, 20'li yaşların başlarının evlilik için uygun bir dönem olduğunu savunurken, bazıları ise 25-30 yaş aralığını daha ideal bulmaktadır. Ancak, her bireyin yaşam koşulları ve beklentileri farklı olduğu için, evlilik için en uygun yaş da kişiden kişiye değişmektedir.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
115
Cevap
76Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı.
u 1 yıldeğişir kişiye göre 21 çok küçüktür
10 Yorumla
1 yılKesinlikle 21 değil 21 yaşındaki bi insan kesinlikle olgun değildir yanlış kararların alınabileceği bir yaş olduğunu düşünüyorum ideal evlilik yaşı da bence 25 ve üstü çünkü bu yaşa kadar insan belli bir olgunluğa gelir ve okulunu okur iş sahibi olur 21 yaşında evlenip ne yapıcak
20 YorumlaBence ideal evlenme yaşı diye bir şey yok. Eğer evlilik sorumluluğunu alabilecek kapasitede biriyse daha erken ya da geç evlenebilir. Kişinin karakteri olaylara bakış açısı ve maddi manevi sorumluluk alma kapasitesi evlenmekte önemli bir durum. Yani kendini kasmana gerek yok şahsen ben 21 yaşında evlenmiş olsam çoktan boşanmış olurdum çünkü o yaşta sorumluluk alma ve düşüncesel olarak olgun değildim.
10 Yorumla
1 yılBence ideal evlenme yaşı diye bir şey yok doğru kişiyi bulduğun zaman veya doğru kişi yakın diyelim doğru kişi diye bir şey yok bence doğru kişiye yakın birini bulduğun zaman ten uyumu işte sohbet muhabbet vesaire falan şeyler iyi ise gider evlenirsin istiyorsan yani ideal evlenme yaşı diye bir şey yok
10 YorumlaBence kızlar 20 den sonra erkekler de 25 ten sonra evlenmeli. 20 yaşından sonra istediğin zaman dusunebilirsin. Gençliğim ne olacak diyorsan eşin kafa dengiyse zaten en güzel zamanlarını o zaman geçirirsin işte çok zengin değilseniz bile evde en küçük aktiviteye mutlu olursunuz
11 Yorumla- 1 yıl
Ya olamazsa
- Aşk İlişkileri konusunda 513 cevap paylaştı.
1 yılEvet 21 yaşında evlendin evlendin büyüdükçe evlenmek istemiyorsun çünkü 21 yaş tam evlilik yaşı evliliği laylaylom sanıyor eşiyle evli mutlu çocuklu sorunsuz aşko kuşko yasıcak sanıyor karşındaki kişiyi kusurkarıyla kabul edebiliyor değişir sanıyor evlenınce geçer sanıyor. Büyüdükçe işler değişir kriterin artıyor
00 Yorumla
1 yılToplum kafayı yemiş resmen ben 23 yaşındayım üniversite okuyorum okulum 25 yaşında bitecek kendimi geliştiriciem gezicem ve evliliği sonra düşünüyorum ayrıca ideal yaş die bir canım soru olamaz ya kimisi 40 da evlenir kimisi 30 kimisi 50 ne saçma şeylere kafa yoeuyorsunuz ya
33 Yorumla- 1 yıl
21 yaşında evlendin ev gecindirebilecek misiniz çocuk yaptiniz çocuk bakabilecek misiniz yas takıntısı yuzunden toplumun insanlari ayni yapması yüzünden millet aptallasti kafayı yedi
- 1 yıl
Bende üniversite okuyorum aynı zamanda dil öğreniyorum almanyada eğitim görüp ausbulding yapacağım ve evlilik benim açımdan korkutucu bu aralar çevremdeki benimle yaşıt arkadaşlarım evlenmeye başladı bende bunu dile getirdim erko123456
- 1 yıl
Öyle mi ne güzel başarılar benim çevremde de kimse evlenmiyor kimsenin sevgilisi bile yok olan nadir ama genelde bu yaşlarda bana kalırsa evlilik için çok erken hem hayatında biri olması gerekli ve sevdiğin biri olmalı birkaç sene sevgili kalınmalı yoksa şu yaşta evleneyim deyince yanlış kararlara yol açabiliyor hem o belki 25 inde doğru kişiyi bulacak sen 30 unda başkası 40 ında bunu bilemezsin yaşıtlarınla aynı yaşta evlenmeyeceksin aynı günde evlenmeyeceksin 🤣 ideal yaş yoktur herkesin hayalleri idealleri hedefleri de farklı ve herkes farklı bu yüzden bu tür şeyleri toplumsal canım ve mantıksız buluyorum sosyal medyada da çok sağlıksız canım şu yasta şu yapılmalı tarzı şeyler doğdu gençleri etkiliyor da evlilik için de korkma doğru zamanı bulursun belki fikirlerin çok değişir çok ileride evlenirsin belki evlenmezsin kim bilir kendini geliştir kendini tanı Almanya'ya gidiyorsun Avrupa'yı gez keyfine bak doğru sevdiğin insan çıkarsa bir süre sevgili ol evlen veya keyfine ne geliyorsa yap kimse yapıyor diye yapma bir şeyleri ne diyeyim ki mutluluklar
Gizli Üye(30-35)1 yıl30+ daha uygun olur, 21 yaşında istediğin birinin ya da ilişki olarak düşünme, 21 yaşında istediğin birşeyi, 30 yaşındaki kafayla istemeyebilir hatta ne saçma isteklerim varmış diyebilirsin, ama bu ilişki olursa iş işten geçmiş olur, bence daha sağlıklı kararlar verebilecek yaşlara gelmeyi bekleyin.
00 Yorumla
1 yılEvet, öyle Türk halkı her ne kadar zıttını iddia etse de 25’ten öncesi uygundur erken evlenmek korkunç bir şey değildir. 25’ten sonra evlenmek o kadar iyi olsa boşanma oranları bu kadar yüksek olmazdı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 914 cevap paylaştı.
1 yılEvlenme yaşının ideali olmaz ideal olan şey öncelikle evlilik için belirli bir olgunluğa ulaşmış olağandan geçer sonra sorumluluk sahibi olman ve çalışıyor olman belli bir birikime sahip olan yaş bunlardan sonra geliyor
00 Yorumla
1 yılevlenecek kız kalmadı ülkede bunlar ideal yaşı konuşuyor tipik türk sabah gündemi magazini viski döküp sevişelim modu herkes ben digil ben viski sevmiyorum 🙄
07 Yorumla- 1 yıl
Ovlonocok koz kolmodo ya yürü git
- 1 yıl
yılan adasına gidicem ben eski sevgilim gibi şeyler var diye duydum zehire bağışıklıgım var
- 1 yıl
Tam tersi evlenilecek kız sürüyle var evlenecek erkek kalmadı
- 1 yıl
@Kalplivceld Ben varım ulen diye bağırasım geldi ama yok evlenmicem dertsiz başıma dert açamam :)
- 1 yıl
@Llygm iki ekmek aldım eve gidiyorum
düşünücem teklifini :) - 1 yıl
@Llygm gerçekten öyle
1 yıl28'im 70'e kadar evlenmemeyi düşünüyorum o zamana kadar gençliğimi yaşayayım.
24 Yorumla- 1 yıl
Oohhh abimm
- 1 yıl
ne abisi :d
- 1 yıl
Pardon beyfendi ağız alışkanlığı
- 1 yıl
Estağfurullah bacım
Hayır 9 çok geç kalmışsın nasıl 21 e kaldın artık 39 40 yaş adamlar alır seni tüh tüh
21 Yorumla- 1 yıl
Lan kadın ben evlenicem mi dedim çevremde ki insanlar evleniyor ve korkunç dedim iyi oku
1 yılbence eğer üni bitirip mesleğe girilecekse örneğin mühendis olunacaksa
mezun olmadan evlenilmemeli tabiki evlenene sonuna kadar saygı duyarım sadece bu benim şahsi görüşüm
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
1 yılKoca diye mi öldün yoksa çevre ne der korkusuyla mı evlenmek istiyorsun. Senin gibiler üremesin ya. Git hemen birini bul da evlenmek için evlen gör ebeni
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılHayır değil çok küçük bir yaş o üni bitmeden iş güç sahibi olmadan kolunuza takılacak iki bileziğe kanmayın.
01 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle katılıyorum o yüzden güzel bir gelecek için çabalıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yıl18-20 yasındakilerin cocugu bile var. herkesin hayatı farklı ilerliyor kendini onlarla kıyaslama ve tabii ki evlilik icin 23 oncesi coook erken
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHerkes evleniyor diye sen de mi evleneceksin ya da bu yaş aralığında ki insanlar aynı anda damdan atlarsa sen de mi atlayacaksın. Salla gitsin takma kimseyi
12 Yorumla- 1 yıl
Ablaaamm ben evlencem demedim demediö korkutucu dedim 21 daha ergen sayılır
Cevap sahibi1 yılJsjsj aman genel konuşuyorum zaten 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılKadında 30 33, erkekte 35 civarları. bence tabiii.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı. Yuh ideal evlilik yaşı 21 olur mu hiç 21 çok küçük bende 21 im ve asla evde kalmış gibi hissetmiyorum asıl şu an bu yaşta evlenmek anormal
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
1 yılAilen zenginse evini falan alıcaksa 18 bile uygun ama kariyer birikim geçim sorunu olmaması için 30-35 bence
00 Yorumla
1 yılbence kişiden kişiye degişir sırf etrafındaki herkes bu yaşta evleniyo diye ideal degil en iyi en ideal dogru kişiyi buldugun zaman evlenmektir
00 Yorumla
1 yılNe manağğğ
24 yaşındayım hala ideal evlenme yaşımda değilim bence
35 e kadar yolu var rahat ol01 Yorumla- 1 yıl
geçmiş yaşın
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Daha 21 yasindasin kendine bakabilecek duruma gel once
01 Yorumla- 1 yıl
Hey ben okuyorum aynı zaman dil öğreniyorum kendimi geliştiriyorum ben çevremde ki insanlardan bahsettim
Gizli Üye(25-29)1 yılAy 20li yaşlar gezip tozma hayatın gençliğin tadını çıkarma yaşı şu evlilik fikrini bi salın ya, en ideal ve olgun evlilik yaşı 30lu yaşlardır bana göre
01 Yorumla- 1 yıl
Ablam bana görede öyle ve korkunç geliyor
1 yılBende 21imde evlendim. Olgunlaşma herkes için farklı seyreder. Sen kendini kıyaslama kimse ile ve doğru zamanı bekle 🥰
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
1 yıl21 yaşında insan çekinmeden merhaba demeyi yeni öğreniyor abart ısxkakslls
01 Yorumla- 1 yıl
Ben daha öğrenemedim normal mi
1 yılİdeal evlenme yaşı yoktur.
Evliliğe hazır olmak ya da olmamak vardır.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl38 yaşında bekarım. Dünyayı geziyor hayatımın prime dönemini yaşıyorum. Evli olsam bu günleri rüyamda bile göremezdim
13 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle bende Almanya’da ausbulding yapacağım güzel bir gelecek kurmak istiyorum
- 1 yıl
Çok mantıklı karar
Cevap sahibi1 yılAvusturya Viyana’da 10 yıl yaşadım. Okudum. Avrupa’yı gezdim dolaştım. Şunu söyliyim Dünya Avrupa’dan ibaret değil arkadaşlar. Kendinizi Avrupa’yla sınırlamayın. Bana sorarsanız büyüsü kalmadı.
Gizli Üye(36-45)1 yılEğer okulun işin falan yoksa sana öyle geliyordur. 21 yaş tazeciksin dünyaya karşı merak dolu evlenmek sorumluluk altına girmek için çok erken.
02 Yorumla- 1 yıl
Ben üniversite okuyorum aynı zamanda dil öğreniyorum Almanya’da ausbulding yapacağım evlenen arkadaşımın birisi sigortacı biri işe üniversite okumaya devam ediyor benim için evlilik korkutucu ben arkadaşlarımın yaptığı şeyin korkutucu olduğunu söylemek istedim
Cevap sahibi1 yılEvet birilerini tanı hatta belki evleneceğin adamı tanı ama bu yaş evlenmek için çok erken bunu bil. Ben belki de özgür ruh olduğum için evliliği bir baskı gibi hissetmiştim üstümde belki de evlendiğim adamdan kaynaklıdır. Hayat senin ve bir kez yaşıyorsun bunu bil sadece
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. 21 çocukça yaşlar
Kadınlar 30 dan
Erkekler 35 ten önce evlenmemeli00 YorumlaHayır 25 tam ideal yaş. Öncesi çocukluk sonrası körlük 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÜniversite bitince nişanlanmak, iş bulununca evlilik için ideal olabilir ama bu kişiye psikolojiye ilişki durumuna ve hazırlılığa çevreye vs göre değişir
00 YorumlaYok artik dmsmsms 21 ne be ben 23 de evlendim erken diyorum daha
00 Yorumla21 mi ya ailenizle 30 35 yıl yaşayın evlenırsınız bu ne acele 😂 sonra özlersiniz ana evini
00 Yorumla
1 yıl21 de erkekler evlenemez bi erkek 30 yasında anca olgunlaşiyo
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 703 cevap paylaştı. yok kız 29 30 filandir (kendim o yaştayim ya )
şaka bi yana bence 21 erken bi yaş 25 en güzeli00 Yorumla21 ne cokk erken bence en az 25 olmali diye düşünüyorum
00 Yorumla
1 yılEvlilik kutsal özel hayattır eşler olmasa dünya olmazdı kalbin yaşı yoktur
00 Yorumla
1 yılİdeal yas aslında ama çok acele etmemek lazım akışına bırak bence
00 Yorumla
1 yılBence ne zaman hazır hissediyorsan o zaman idealdir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılkadınlar kendine bu eziyeti niye yapıyorlar anlamıyorum sadece çocuk için mi evleniyorlar acaba evlilik erkek için müko bir şey ama aynı şey kadın için geçerli değil
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 411 cevap paylaştı. Hayır ideal evlenem herkese göre fakrli gosteirr
100 Yorumla
1 yılFazla erken bir yaş 21 bence..25 ten önce olmamalı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 933 cevap paylaştı. Ben de 25 olcam nerdeyse ve ailemden evlenme zamanı geldi duyuyorum herkes de tık tık gidiyor
00 Yorumla
1 yıl21 ergenlik yaşı o yaşta nasıl bir evin sorumluluğunu taşıyacaksiniz çok üzücü
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence 21 çok küçük en erken 26 olmalı. İnsan büyüdükçe fikirleri de değişiyor. şu an 25im, 21 yaşındayken sevdiğim çocuğu şu an hiç beğenmiyorum mesela.
00 Yorumla
1 yılBence kızlar için evlilik yaşı en ideal 25 olması gerekiyor
10 Yorumla
5 ayZina etmekten ise değil 21, en erken 18 ila 19 yaş evlenmek için iyidir. Evlenmeyi kötüleyen tipler onla bunla uzun yıllar sevgili olmaya laf etmiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBence değil 21 çok erken 19 yaşımda evlenmiş 22 yaşında biri olarak söylüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇevrendeki evlenenlerin hangisi meslek sahibi merak ettim?
00 YorumlaNe velenmesi olm ben 21 de konuşmaya yeni başlamıştım
12 Yorumla- 1 yıl
Ben daha selam veremiyorum
1 yılDoğru insan gelene kadar bekle. Annesine kızkardeşine karşı nasıl davrandığına bak eğer onlara karşı şiddet, aşağılama varsa bil ki sana da olacaktır.
00 Yorumla
1 yılsence ıdeal mi... ıdeal 35 40 cıvarıdır benım için
12 Yorumla- 1 yıl
1 yıl15 yasında hamile kaldım evlendim şu an 19 yaşındayım tekrardan hamileyim ve mutluyum yani
10 YorumlaEvliligin yasi yoktur bence kendini lutfen baski altinda hissetme
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılbana göre 27 falan ama doğru birini bulursan
10 Yorumla
1 yıl21 nereden çıkmış yaaa okulları yok mu bu insanlarin
00 Yorumla21 cok erken be 26 27 fkn ideal o da isteyene
00 YorumlaKariyerin yapmayı düşünüyorsan ideal evlenme yaşı 27-30 arası
00 Yorumla- Devamını Gör (131)
Devamını Gör(176)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi