Yani eski sevgilim yani arkadaşlarım beni aldattığını söylüyor da neyse işte benden ayrıldıktan sonra gitti hemen başka sevgili yaptı. O kız kuzneiydi ve hep bahsediyordu. Yani sanırım benleyken onla konuşuyordu. Neyse ne işte konumuza dönelim. İlgili gibiydi. Bu söze pek katıldığım söylenemez. Kendi açımdan.
Kısmen doğru, erkek aldatırken açığa çıkmamak için korunma iç güdüsü ile ilgiyi artırır. Ama bu ilgi artışı çoğunlukla olağan dışı olduğu için erkeğin üzerine şüphe çeker ve ele verir. Kadınlar erkeklere göre daha duygusal oldukları için duygu hakimiyetini sağlayamazlar ve yeni sığındıkları limana kendilerini bırakırlar.
doğrudur zira erkek aslında aldattığında sevdiğni bırakmış olmaz, kadın aldattığında gerçekten ilişkisi olan erkekten soğumuş olur (genel olarak) erkeksi ve kadınsı aldatmalar farklı
Bir videoda görmüştüm kadın eşini aldatıyor ama hiçbir şey olmamış gibi ilgi gösteriyor ama adam bunun farkında... Diyeceğim şu ki davranışına göre belli olmaz, bazen çok ilgi gösterirken seviyor sanırsın ama o seni aldatıyordur; bazen de ilgisiz davranır aldattığını sanırsın fakat gözü senden başkasını görmüyordur. Bu tam tersi de olabilir ve kişinin karakterine bağlı bir şey olduğunu düşünüyorum :))
Kadın tarafını bilmem erkek tarafı doğru. Aklı penisten başa geçirince yaa ben en halt yaptım deyip biraz pişmanlık biraz da karısı sevgilisi çakozlamasın diye sürekli jestler yapar...