Sevgilim sanki surekli yalan soyluyor bos hava atyor bu durumdan skldim yuzune vurup utandrmak istemiyorum ama itici geliyor artik?

Dun avm de bi teyze ile sohbetim oldu neyse teyze kac yldr brbrmizi tanidgimizi sordu maksimum 2 bucuk yil oldu skra kendisi atm den geldi teyze sohbet arasinda sordu ne zmandr taniyirsunuz birbirinizi dedi 6 yil dedi bende yalanci ckmasin diye hayir oncesini degil biz brbrmizi son iki iki bucuk yldr tamamen tanimaya calstik falan dedim , avm den cktik borcu varmis iste odemis ve btmis ne borcu dedim yedim ictim gezdim dedi 5 ay falan yapti ne kadardi dedim 800 bin dedi , yemedm tabi aklin yok kendine birikim yapsan Şu an biseyelre sahiptin dedim cunku altina bindigi arabanin ic taraftan tutup kapatcak kolu yok araba dokuntu torostan daha düşük ve ici buz gbi onunla bulustugumuz gun hasta oldum ve iki haftdr cekiyorum dun yine görüştük daha kotu oldum smdi nrisey desem maddiyat duskunu diyecek inssnlar var ama onun arabasinin soguklugundan 2 haftdr hastayim ve cigerleirmi usutmusum , kafeye gittik hasta oldum icin bitki cayi icmek istedim oncesinde kahve istedik dedim kahve yerine cay alym tamam kahve ic btki çayı icersin dedi kahve btnce masayi toplamaya gelen cocuk bi isteginiz var mi dedi yok hayir dedi yolladi garsonu ayrilcam

Sevgilim sanki surekli yalan soyluyor bos hava atyor bu durumdan skldim yuzune vurup utandrmak istemiyorum ama itici geliyor artik?