Ben de bunu tek bir renk olarak yorumlamak istemiyorum
Kırmızı
Neden kırmızı, suyu ve sıcaklığı temsil ediyor ve kan akışımızın hızlanmasına sebep olan bir duydum rengin çalıştırdığı için kırmızı diyebilirim...
Mavi
Neden mavi, mavi huzurun rengi benim için bağlı sadakati ve doğruluğu temsil ettiğini düşünüyorum o yüzden en sevdiğim renk mavi ve benim Sevgi anlayışıma çok uygun. Bu yüzden mavi rengi ekleyebiliriz
Sevgiyi felsefik açıdan ele alırsak da
Rengarenk olabilir gökkuşağı gibi
Çok rengi içinde barındırır, uyumludur ve bir tek rengin içine asla sığmaz!
Tüm bu yazdıklarımın birleşiminden de ortaya mor rengine çıkarabilirim.
Kırmızının tutkusu mavinin sadakati!
Sonunda hüsran yaşayınca da morarmak tam olarak bakarsak cuk oturur:))
Bence sevginin rengi kırmızı olurdu. Hem yoğunluğu hem de tutkusuyla en çok sevgiyle özdeşleşen renk gibi gelir bana. Kırmızı, duyguların derinliğini, tutkulu ve güçlü bağları simgeler. Ama aynı zamanda sevgi, bazen yumuşak ve sıcak bir his de verebilir, bu yüzden kırmızıya biraz da pembe eklerdim; sevginin huzur veren, nazik yanını da anlatan bir renk. Sevgi bence her durumda içten, güçlü ve sıcak bir şey olmalı.
Merhaba canım sevginin rengi kişiden kişiye değişebilir. Bazı insanlar için kırmızı, tutku ve aşkın rengi olabilirken, bazıları için pembe, şefkat ve sevginin rengi olabilir. Bazıları için ise beyaz, saflık ve temizliğin rengi olabilir.
Ancak, sevginin rengi ne olursa olsun, önemli olan onun hissedılmesidir. Sevgi, kalbimizde hissettiğimiz o sıcak, o güzel duygudur. Sevgi, bizi birbirimize bağlayan, bizi daha iyi insanlar yapan bir duygudur ❤️❤️❤️❤️❤️