Sosyal bir sevgili mi yoksa daha evcimen bir sevgili mi sizin yaşam tarzınıza daha uygun?

Bu da günün şarkısı olsun😌
Sosyal bir sevgili mi yoksa daha evcimen bir sevgili mi sizin yaşam tarzınıza daha uygun?

Bu da günün şarkısı olsun😌
Her iki duruma da ayak uydurabilen biri olmalı sürekli gezmek olmaz sürekli evde oturmak da olmaz ilişkiyi canlı tutmak adına her ikisi de bulunmalı bazen dışarıya çıkıp gezip eğlenmemiz gerekir bazen de evde oturup keyifle müzik eşliğinde çikolata eşliğinde çayımızı kahvemizi yudumlarız birlikte mutfakta yemek yaparız bunlar çok tatlı eylemler..
Tam ortası bir sevgili tercihim olurdu. Hem sosyal, dışarıda vakit geçirmekten keyif alacak biri, hem de evde sakin ve rahat zaman geçirebileceğimiz biri ideal olurdu. Dışarıda eğlenceli anlar yaşarken, evde de birbirimize zaman ayırıp huzurlu anlar geçirebilmek benim için dengeli bir ilişki olur. Yani, biraz sosyallik, biraz evcimenlik; her iki tarafı da dengede tutabilen birini tercih ederim.
Ortası olur mu 😀
Olur neden olmasındı hem zaten tr de evcimen olunmaz ki imkan var ortam var
Thenk you 🌸
Ortası yok mu
Var tabi taciii
Cevap
32Cevap
Bana aşık olanını 😃 ev keyfi de yaparız. Yeri gelir sosyalleşiriz de.
Sosyal olsun bence ama aşırı değil 😂
Benim için fark etmez diyebilirim çünkü sevgilimle uyumlu olmak aşık olmak daha önemli benim için isterse sosyal olsun çok arkadaşı falan olsun isterse evcimen olsun hiç dışarı çıkmasın.. eğer anlaşabiliyorsak bir şekilde ben devam ederim. tabi ki de karşı cins arkadaşları olmaması lazım bunun dışında gezebilir eğlenebilir sorun etmezdim ben bu tür şeyleri takmıyorum.
Yerine göre sosyal ve hareketli, yerine göre de sakin olabilemeli.. Bazen beraber koşarken, bazen oturup huzurla beraber kitap okumalıyız..
Evcimen olsun öbürünü benim bünyem kaldırmıyor çıldırasım geliyor geçen sinirden kendimi parçaladım fhbfbbgnvbbcbv
Sosyal olsun ama aşırıya kaçmadan bazen evde vakit geçirmeydiler sevsin çünkü ben burcumdan dolayı evcimen biriyim 😂
Kriterlerim arasında bunlar yer almıyo skdmdk
Neler yer alıyor listele bana ornitorenkçim sjjs
Accuk psikopitimsi olsun, beni anlasın, incecik olsun, dinsiz imansız olsun, ketçap mayonez olsun, zeki olsun yeter çok şey istemiyom sjdjd
Hafta içi evcimen hafta sonu sosyal 😅 Hafta içi işten yoruluyorum çünkü
Çok böyle dingin birisi gibi de duruyorsun aslında djdj
ikiside olabilmesi lazim ya çünkü ben mesela evi daha çok severim ama yeri geliyor günlerce sosyalleşiyorum dengesiz yani biraz
Sosyal olsun yani gezmek tozmak kamp yapmak falan böyle maharetleri olsun
Ben sevgili tercih ederek evlenmek isterim çünkü o kişinin ne olduğunu öğrenmek isterim
sosyal.. surekli evde durup beni darlayan birine dayanamam
Daha çok evcimenim, ama çevremdeki insanlara göre değişiyor yerine göre yani :D
Yerine göre ikisi de abartmadan. Evcimen severim ama bir sosyal ortama girdiğinde de nasıl davranması gerektiğini bilen ortama ayak uyduran birini tercih edelim. Ağırlığı olsun
Her zaman evcimen sevgili tercihim olur.
Neden
Evcimen olsun. Ben her türlü yeterim ona😅
Evcimen olsun ya bana özel olmasını bana özel davranışları olmasını isterdim
@ezelkaplann beni anlattı
Evcimen tercih ederim.
Benimle sosyalleşsin 🤣
Sonrada yakamdan düş dersiniz jdjd
Kesinlikle demem😅Boğazıma yapışıp hayatımı zindana çevirmiyorsa, her gittiğim yere Karışmıyorsa, hobilerimi yapmama engel olmuyorsa niye öyle diyeyim aksine çoğu şeyi beraber yaparız bu beni mutlu eder😁
Yine sohbet edebileceği kız arkadaşları sosyal çevreside olsun tabi biraz asosyalde olmasın. Arada kafeye vs çıkarlar felan.
Evcil iyidir, ben de öyleyim 😊
Nerde nasil olmasini bilen diyelim.
Yerine göre olmalı her zaman biri olmaz
Evcimen olsun bizim olsun
Evcimen sevgili olur gibi ☺️
Çok sosyal tercih etmem reda
Bana ayak uydursun
Sosyal olsun da fazlasını istemem sjsjjss
Evcimen. Sadece benimle sosyal olabilir
Sosyal ama bir o kadar da evcimen
Ev ev ev ev sosyal istemez. Az sosyal yeterlidir
Bencimen olsun.. 😄