AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
117Cevap
Hmmm ihtişam iltifat değil yani seks gözüyle bakıyor
At gibisin demesinden iyidir ya, güzel olan kadınlara denirmis genelde
Kaba saba bir insan geliyor aklıma ahlakende bozuk birisidir.
Hayor altında gizli bir ima var. Sana hayvansın demek istiyor.
evet genelde uzun boylu fizikli kadinlara derler iyi bir iltifat aslinda erkek acisindan
Ne demek ki bu at gibi olunca noluyor daha mı hızlı koşuyor anlamadım
Kolay kolay kullanılmaz
Ney kullanılmaz kolay kolay
At gibi kadınsın kelimesi kolay kolay kullanılmaz. Fotoğraftan mı gördü gerçekte mi genelde shop oluyor ya
sözde iltifat ta boyle iltifat mı olur hshs
Aynen ya ahaha
Hiç Sewmiyorum Şu kelimeyi
Yani boyun iri ve dolgunsun demek bence
İltifat görünümlü hakaret gibi duruyor
Çok kaba tabir. İltifat falan değil
İltifat ediyodur seksi buluyodur
Fiziksel özellikleri bakımından hayranlık duymak
Laf atiyor kizin gtte yani
Küfürle iltifat arası bir şey
Hızlı koşuşuyorsun demek istemiş
en haz weren şey
Fiziğine yapılmış kabaca bir iltifatımsı söylem
😀😀😀😀 nesi kötü olabilir 😀
Ata binerler
sence iltfat mı
iyi binilir :D
Biraz sapıkça ve kaba
Evet, iltifat. Fiziği beğenilmiş demektir.
Kaba bir tabir çok ayıp.
Bunu söyleyen ö k üzün önde gidenidir
Hayvan gibisin manaları da çıkar
Diyeni tanıyorum ya, iltifat😂
Bence hakaret
İngiliz atı ise iltifat.
Kaba. Arkana bakmadan kaç.
Binilecek hatunsun 😂
Uzun veya iri gibi anlasilir
kaba olmuş ama bence güzel bir şey demek istedi
Cinsel çağrışım yaptığı için hayır..
cinsellik ama iltifat
Yapılı, fizikli anlamında iyi gibi ama argo
İltifat ama kıroca bir iltifat
İltifat ama cinsellik çağrıştırır
Degil hakaret bildigin
Anlamini bilmeyenler hakaret olarak algiliyor demek ki. Yazık
Ne demek peki beyefendi
Kendi yorumumda yazdim okuyabilirsiniz. Hayatinizda duymadığınız icin boyle düşündün
Senin bunun kaynagi nerede peki bir sey daha yazayim biz erkeklere okuz deyince kizmayin o zaman
Kaynağınin bir yerde yaziyor mu bilemem. Biz buyuklerimizden duyduk. Eskiler oyle soylerdi ve anlami da budur.
Erkeğe at gibi denmez, öküz denmesi güçlü ama zeka olmamasi anlamina gelir. Sürekli öküzleri cubuk ile dürtüp yön verirlermis.
Daha bir cok hayvan ile de bunun ornekleri mevcut. Her seyi kotu anlamda dusunmeyin.
Ayrica resmin kız, ismin erkek, renk de mavi. Sen necisin tam olarak?
Ben tarihciyim ama dedigin dogru olabilir ama bu cinsellik alginiyor seksi olarak bakiliyor ona bakarsan bir cok sozcuk boyle ama dedigim gibi bunu abi, baba veya kardesi duysa laf eder sana , senin iyiligini dusunuyorum
Trans kadinim yanlislikla mavi aldim
Bu at gibi tabirini doğru bilirlerse kimse bisey demez ki. Birine Aslan gibisin dediklerinde kimse anormal karşılamıyor.
Türkan Şoray ın Kadir inaniri sirtinda taşıdığı bir sahne vardı. At gibi kadındır Türkan Soray. Güçlüdür kuvvetlidir. Tuttugunu koparır.
Simdi bunu benimseyenler iltifat olarak alacaktir.
Kadina aslan diyemezsin ama toplumda at gibi demek sapiklik algiyor ve bana bir erkek at gibi dese giderim garanti
Google da aratma yapmanizi tavsiye edecem. Eskiden beri suregelen anlamlar ne zamandan beri degisiklige ugradi
Google'da her bilgi dogru olsaydi 2012'de dunya yikilmasi gerek
Araştırma zahmetinde bile bulunmuyorsun. Zihniyetle alakali birsey. Gördüm zaten tarafini. Ne şekil baktığını da algiladim. Bu kadar yeterli.
Ya arastirim ama Google kaynak mi ya saka misin sen arama motoru bu arada benim gibi arastirma yapan yoktur yani
Sen google'da her bilgin dogruluguna inaniyorsan ne diyeyim
Her gördüğüne bakmayacaksın, araştırma yapmak demek. ilk gördüğün kaynağa inanmak demek değildir. Ayrıca her gördüğüne inanmış birisin sen, hangi bilgi kirliliğinden bahsediyorsun ki? Ben göreceğimi gördüm diyelim. ister bak istersen bakma sana kalmış bir şey.
Bu yorumda bir soru başlığı altında seninle konuştuk.
At gibi kadın iltifattır, kadının güçlü iri yapılı olduğunu gösterir. ister inanırsın ister inanmazsın. Araştırma zahmetinde bile bulunmadın. Ama her gördüğüne de inanmışsın o kadarını söyleyeyim sana.
Bende sen oylesin ben Türk kaynaklarina bakmiyorum senin dedigin kaynak diyorum kaynak yok bildigin ben olsam kaynak atarim sen bana google'a bak diyorsun senin metni kopyaladim ama bir sey cikmadi
Ben bunu son kez yazıyorum, dış kaynaklara bakıyor olsaydın neye inandığını bilirdin. Full yanlış yolda olanlar doğruyu zaten göremezler.
Ayrıca ben bi defa yazdım çıktı ve sen bunu bulamıyorsan büyük ihtimalle gözlerinizin önünde set var. Hiçbir şeyi göremeyecek durumdasınız.
Ayrıca bu tartışmaya döndü. Ben seni ikna etmek zorunda değilim, ikna eden zaten ikna etmiş.
Bir daha konuşmamak üzere, bu kadarı yeterli.
Ya git ikisiyle baktim cikmiyor turk kaynaklari bilgisi beter ve dedigin bir site bile cikmadi sen bunu yabanci cunku yabancilar bunu hakaret davasi acar
Yazdiklarim sacma sapan sitelerde var onlar da dil ve etomolojisi alakasi bile yok
Araştırmayı da öğren, bulamıyorsan senin sorunun. tıkla ve oku.
www.haberturk.com/.../at-gibi-deyiminin-anlami-nedir
Haberturk mu bilgin 🤣saka gibisin gazete mi 🤣 en berbat 🤣
Turkiyedeki gazetelere bakmiyorum bile arti gazete bilgisiyle geliyor 🤣
Ben senden deyimler ve sozcukler gibi site olsa tamam diyecegim sen bir bilgi bakarken acaba gazeteyi mi bakiyorsun🤔🤣
Sana tarih ve din bilgisi desem garanti gider Fatih atayli gibileri atarsin
Ben sanan bu bilgiyi eski insanların ağzıyla veriyorum. Onlardan iyi mi bileceksin? Pardon Halktv, gözcü sözcü git oraya bak. Zaten dedim ya zihniyetin belli diye. Ben seni insan yerine koydum kaale aldım. Sen dalga geçmenin peşindesin. Gözün görmüyor ki orada TDK da yazıyordu. TDK ya gir araştır. Araştırmayı bilmiyorsan sus otur. Herkes senin gibi olmak zorunda değil. Zaten bıktık sizin zihninizden, geldiğiniz yere geri gitseniz daha sevinirim.
Fatih altaylı çok mu doğru sanıyorsun? Beyninden şüphe ediyordum şimdi kesinleştim. lütfen cevap vermeyin artık, düzgün olsaydın cinsiyetini yamultmazdın. Yeter sus kötü konuşurum.
Hala gazete bilgileriyle geliyorsun bir tane gazete bakmam etomolojisi bakarim oldu mu Fatih atayli gibileri tarihci mi veya etimolog mu bunlar
Bana bak sende sorun var bir gazete bilgisi atarak geliyorsun iki cinsiyet yamutlamak ne uc gazete bilgileriyle geliyorsun saka misin nesin
Bir daha Fatih atayli onceden nerede calistigi bilmiyor iki gazete bilgisiyle gelip hava atiyorsun sen doga bilir gider Google fotograf'i kaynak bile kulanirsin
İltifat diyen var değil diyen var 🤣
itifattır düşündüğü şeyde fiziğindir muhtemelen
Yarı iltifat yarı seks düşüncesi.
Kaba bir tabir
Seksüel anlamda
İltifat evet ama kaba bir iltifat
bide bi içimlik su diye iltifatta var
Tay gibisin dese daha iyi olur bence 😂
Seksisin demiş sana
yani evet sanırım iltifat
Ay gibi hatun uzun boylu olur
Evet bir nevi iltifat bu
Yorumumda anlattım. Evet iltifattir
Evet seksisin dikkat çekicisin
sana mı dedi
Evet
Argo değim bir kadına söylenmez eger saygısı varsa
Peki başka bir erkeğe söylerse benim arkamdan bu ne anlama gelir?
beğeni altında cinsellik ararım ben
Baya asılmış sana
kimin söylediğine bağlı
Kaba bir iltifat olur mu güzel kızım
Seni sekmek istediğini belirtmiş
@enperatriz feminist
Tabii ki iltifat.
Yatakta iyi olursun demek istiyor dur
Evet