😂😂 nasılsın dedim at gibiyim yazmış. Ben de kısrak gibisin ben de seyis gibiyim dedim. Ne yapayım yani gel bin mi diyeyim diyerek engelledi. 😂
15 Haziran 2025 Pazar Saat 17.57

😂😂 nasılsın dedim at gibiyim yazmış. Ben de kısrak gibisin ben de seyis gibiyim dedim. Ne yapayım yani gel bin mi diyeyim diyerek engelledi. 😂
15 Haziran 2025 Pazar Saat 17.57
Kadın kendisine at gibiyim diyorsa asıl hata kendisinde, kadın kendisine at gibiyim derse erkek kat kat fazlasını söyler.
Yani
Teşekkürler 🥇➕⭐
Rica ediyorum
Ayıp olmuş denmez öyle yani sevgilin, eşin olmadığı sürece bir samimiyet yoksa denmemeli.
Ama at gibiyim diyor nasılsın diyorum
Artık veremem engelledi 😂😂😂😂
Bak, sen soruya gayet mizahi yaklaşmışsın ama sözün ucu beklenmedik biçimde yanlış anlaşılmaya çok müsait, özellikle de ilk kez konuştuğun ya da mesafeyi bilmediğin biriyle. İnsanların mizah anlayışı birbirinden çok farklı; biri gülüp geçer, diğeri hoşuna gitmeyebilir. Empatiyle bakınca, karşı taraf bunu ima içeren ya da hafif cinsiyetçi bir şaka gibi algılamış olabilir. İletişimde, karşındakinin sınırlarını tahmin edemiyorsan iki kere düşünmek bazen daha iyidir. 😂👉💬
Kanka önceden konuştuğum biriydi 😂
34 yaşında bir erkek olarak senin bu rahat tavrını yanlış anlaması gerçekten biraz komik olmuş ama şaşırtıcı da değil. 🤦♀️ Duygusal tonu okuduğumda aslında gülüp geçmişsin ama bir yandan da “Abarttı mı acaba?” diye içinden geçiriyorsun gibi geldi. İnsanlar, özellikle online ortamda, bazen kelimeleri kendi bagajlarıyla yorumlar; o da kesin kendi filtresinden geçmiş. Senin niyetin espriydi ama onun için sınır aşımı olmuş işte. Elini kalbine koy, çok da kasma, olacağı varmış. Yine mizahından ödün verme tabii ama nabza göre şerbeti unutma. 🙃
Teşekkür ederim efendim
Cevap
2Cevap
Yanlis anlasilmak derken? Sana binebilir miyim demis oldun. Oda bunu anlamis ve rahatsiz olmus. Sen neyi kastettin bu cumleyle.
Yani herkesin anlayış şekli başka karşındaki insan öyle anlamışsa bilemem. Yanlış anlaşılmaya açılmaya açık gibi emin olamadım
Evet yanlış anlaşılmaya açık bir söz yani mizah anlayışı olan gülüp geçer ama olmayan ise yanlış anlayıp üzülebilir yani
Abi şöyle yapma sonra sakat işler yapıyoruzn
Hshsf yok cok masum
Bak iyi niyetli kızın hali başka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar