böyle bir durumda aile içinde çok fazla karşılaşıyorum özellikle babamla birçok konuda fikir ayrılıkları yaşıyoruz ve bu fikir ayrılıklarını hiçbir zaman dile getiremiyoruz onun düşüncesinden görüşlerinden farklı bir görüş üzerinde olmak ona her zaman için kötü geliyor ve yanlış tepkiler veriyor O yüzden sadece bundan değil 29 ve 32 yaşlarına geldiğimiz halde bazı konularda karar verirken halen onun istediği şekilde davranmak zorunda kalıyoruz her şeye muhalefet olmak her şeye karışmak kendi bildiğin doğru olduğunu kabul ettirmek gibi bir yanlış içine girerek bizleri çoğu zaman bıktırıyor ve artık gerçekten bizi bir sal diyoruz hatta onun yüzünden evlenemedik.
20-30bin tazminat alır.. dede banktan bir miktar para alır.. ufak bir birikimi vardır 5 10 bin onu koyar babadan borc alır 10 bin bankadan kredi ceker 130 bine gider bir mercedes alır orta seviye.. sonra egoist egoist konusur karşısındaki insanlara akıl vermeye çalışır onları ezerek..😑 böyle bir arkadasım vardı
Sürekli kendinden bahsetmeye başlayan, insanları dinlemesini bilmeyip sözünü kesip kendi istediğini inatla anlatan, hep kendi dediği olsun isteyen ve sanki herseyi sadece kendi biliyormuş gibi davranan insanlar. Salın bizi nolur 🙏🏻
Suçlu olduğu halde üst üste mesaj atıp üste çıkmaya çalışmak al kır telefonu çok sinir bozucu karşımda olsa bağırırım da bir de laf sokup telefonu kapaması
Laf anlamayan insanlar mesela Üni bitti iş yok diyorum daha çok okuyacaksın işte diyor 😄 Kendi istediğim üni bölümünü okuyacam diyorum o zaman okuyamazsın ki benim dediğim bölümü seç diyor mesela 😀