İlk iş hoşlanmayı bırakmak olur. Bu ise kendisi ile beraber adamın ömrünü gününü mahvetmeyi, düşüncelerini dağıtmayı getirir. Yani adam pişman olur ben niye bunun vaktini çaldım ya da neden bununla uğraştım ki diye düşünmeye başlar, çünkü benim ondan uzaklaşmam gerek ve kör olan kalbim rüyadan uyanmalı. Adam böyle yaparsa zaten gözden düşmeler başlar. Bildiğiniz işkence yani, bu huyumu sevmem ama ilişkiyi başlatanlar da varacağı yolu düşünüp yola çıkanlar olmalı baştan sıvayan değil yani
"Başta sabırlı olurum, sonuçta herkesin bir hayatı, işi gücü var. Ama bu sürekli hale gelirse biraz soğurum. İletişimde ilgi ve özen önemli, eğer karşı taraftan bunu hissetmezsem kendimi geri çekerim. Bazen ilgisizlik, ilgisizlikle karşılanmalı. Yine de açık bir şekilde konuşmayı tercih ederim. Belki gerçekten yoğun, belki de ilgisi yok. Net olmak her zaman kazandırır.
Anlık mesajlaşmada eğer 1-2 saat sonra dönüyorsa işi vardır derim ama bunu sürekli yapıyorsa görüşmek istemiyordur anlamı çıkar. Daha kısa süreli boşluklar olabilir 10-15 dakika gibi ama konuşma ya akıcı olmalı, ya da hiç olmamalı bence o an. Her iki tarafın da müsait olduğu akıcı bir konuşmayı tercih ederim.
Hoşlandığım kadın bunu asla yapmaz, bir kere yapar eyvallah derim iki kere yapar hayırdır dedim üçüncüyü yaparsa zaten külahları değişiriz, nefret ederim!
Zaman ayırıyorsam bana zaman ayıracak, geç yazmayı tertemiz saygısızlık olarak görüyorum! ( Sadece hoşlandığım kadın!)
Ah o bekleme anları yok mu? İnsan bir cevap gelir diye telefona takılıp kalıyor, çok haklısın! 🙃 İlk başta "belki meşguldür" diye kendini avutabilirsin ama bu sürekli oluyorsa ben de bir sorgulardım açıkçası. Ona sıkmadan “Her şey yolunda mı? Çok yoğunsun galiba?” tarzında hislerini belli eden tatlı bir mesaj atabilirsin. Ama unutma, birinin seni önemseyip özen göstermesi gerekir. Böyle şeyler dengeli olmalı, yoksa biraz üzebilir! ❤️🩹
Sıkıntı yok çalışıyordur ne zaman müsaitse cevap verir ama çok saatler geçtiyse ve ben birdaha mesaj attıysam erken cevap verdiyse bu bilerek yapılmış bir şeydir , iletişimi keserim.
Hoşlandığım biriyle mesajlaşıyorsam ve çok geç cevap veriyorsa, önce biraz sabırlı olurum. Belki meşgul ya da başka şeylerle ilgileniyordur. Ama sürekli geç cevap alıyorsam, direkt bir şekilde durumu anlayışla konuşurum. İnsanların iletişim tarzları farklı olabilir, ama önemli olan, iki tarafın da birbirini nasıl hissettirdiğini anlaması ve buna göre hareket etmesidir.
Benimle konuşmak istemediğini düşünürüm ve ilişkimi keserim
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Duruma göre değişir mesela ben de eğer uygun olamayacaksam görüldü atmam mesaja falan bir arkadaşım var bu konuda hassas çünkü (ve geç yazdığım biri varsa dueumu açıklarım bilir geneli arkadaşlarımin) ama eğer nedensiz keyfi böyle davranıyorsa ben de ona cevap vermem işime bakarim çok fazla da rahatsız olursam hayatımdan çıkarırım
Tam da belirttiğin gibi yaparım. Ben icabinda o an aktif yazsam bile. 1.2dk icin musaade isterim. Bir cogu kayboluyor. Neredesin? Isim vardı diyor. Soyle bari isinin olduğunu, yapay zeka ile mesajlasmiyorsun 🤣🤣
Eskiden, yani sizin gibi gençken beklerdim. Sonrasında tahammülü kalmıyor insanın. ( Bir insan başka birinin hayatında ya vardır, ya da yoktur! ) mantığıyla hareket ediyor, sövüp geçiyor, defteri kapatıyorum
Yapıp içilmemiş kahve misali soğurum. Ben nasıl ki işi gücü bırakıp onu tanımak istiyorsam, aynı heyecanı ondan beklerim. Heyecanmamışsa ve adımı ekranda görmeyi beklemiyorsa, bizden olmaz ve kardeşim diyip yoluma giderim.
İşte ne oluyor biliyor musun sorna jdjd soğuma eğer gerçekten bir ilişki yaşacaksam bunu hakketmedigimi böyle bir davranmaya devam edersen ilerletmeyeceğimi söylerim kdkd tabi sıradan bir kişi ise sorun değil
Rahatsızlığını belirt. Zaten hayatını biliyorsun geçerli bir sebebi yoksa ve davranışını düzeltmiyorsa engelle geç. Sağlıksız bir ilişki için kimsenin peşinden koşma
Çok hoslanıyorsam ve kaybetmek istemiyorsam açıkça konuşurum. Yogunsa anlayiş gösteririm. Ama inandırıcı bir açıklama yoksa zoraki konuşuyor olarak algılar ben de peşini bırakırdım.
Sevgilimin dikkat bozukluğu var ve mesaj kutusunda beklemeyi işkence gibi görüyor aşırı deliriyorum. Mesaj kutusunda durmasa bile hızlı cevap alamamak…
Direkt engel. Ne halt ettiği önemli değil. Ben önemliyim. Bana önem verecekse o rehberde ve hayatımda olur. Aksi tüm koşullarda (hastadır, çalışıyordur, bir sıkıntısı vardır) kapının önüne koyarım.
Şunu her zaman sorun: s. çmaya da mı gitmiyorsun?
Demek ki kısa da olsa bir cevap yazmak bu kadar zor değilmiş. Seni ihmal eden kişi seni sevmiyor/sana değer vermiyor. Kimse senden değerli değil. Seni hak edeni bul…
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
eğer süreklilik haline getiriyorsa artık konuşmak istemediğini düşünür hayatımdan çıkartırım boş vakit kaybına gerek yok bence. kaçıncı yüzyıldayız "telefona çok bakmıyorum" lafı iyice klişe ve yalan oldu. eminim günde pek çok kez bakıyordur sadece sohbet sarmadığı için bakmıyordur mesajlara.
Bir kaç kez yaptığında uyarırım, hal yapıyor ise bağlantıyı keserim. Müsait olmama gibi bir durum olamaz, istedikten sonra bir boşluk mutlaka bulunur. Böyle insanlarla konuşup zaman harcamaya gerek yok.
Denk gelemediğimiz için geç yazıyorsa sorun yok ama konuşmanın ortasında ghosting yapıyorsa benle konuşmak istemiyordur. Onu kendisiyle başbaşa bırakmak en iyisi olacaktır.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
İlk ayda ilk başlarda dayanamıyordum buna ama sonradan vazgeçmeye çalışıyorum hemen cevap bekleme huyumdan