Tipe çok önem vermem en son sevgilim yüzünden herkes bana bu maymuna nasıl baktın demişti ben ayrılmamıza rağmen onu savunmuştum. Çünkü sevince insan güzelleşiyor ama erkekler bunu anlamıyor. Asıl çirkin bir kızı yakışıklı bir erkeğin yanında göremezsin ama çirkin bi erkeği bi kadının yanında görebilirsin.
Yaa lütfen. Ciddi ilişki için dedim.. tipsiz değilim merak etme.. uzun boylu çekik golzu biriyim. Fit vücudum var.. iyi sayılmam ama kötüde değilim.. Instagram verim istersen bak
Ama karakterim çok iyi.. utangaç bile sayılırım kızlara karşı biraz nazigim.. ama ciddi ilişki için konuşmak istedim senle. diğer kızlar gibi değil konuşman falan
O zaman umarım bendende daha iyi birini bulursun. Ama dediğim gibi ilişki aramıyorum yeni bi ilişkiden çıktım. İlişkim biteli daha bir kaç ay olmuş ve sevgili yapmaktan daha çok rahatlamaya ihtiyacım var
Burdan tanıştığım insanlarla instagram vb yerlerde takipleşmem ayriyetten sosyal medya hesabı kullanmamaya önem veriyorum dediğim gibi akedemik kariyerim şu an daha önemli.
Kızlar Ne Diyor
Olabilir. Erkek düşkünü olmak suç değil. Erkeklerle zina etmek suç
Evet ama işte türban takipta zina yapmak oluyormu? Skso bile çekti bana kiz
He mk işimiz gücümüz yok
Harun abi belli etme bu kadar erkek olduğunu.. ben anlarim
Sen anlar mısın bi b. k anlamamissin knk 😀
tamam harun abi kizma
Tm kızdırma beni 😡
Sana öyleleri denk gelmiş bence
Skso bile çekti yaa kızlar ama bu işten anliyorlsr. Tecrubeliler. Ruhumu çekti resmen sksoda
Kusucam
Ama yakışıkli isen veriyolar turbanlida olsa. tipsiz ise vermiyolar turbanlilar
Edep sen ne güzel şeysin öyle. Başa takılan türbanla olmuyor böyle şeyler
Tip var ok. Yalan mi
Ben ne biliyim senin tipini
Tipsiz erkeklge vermiyolar işte. Sende vermezsin.. tip sizin için önemli baha
Tipe çok önem vermem en son sevgilim yüzünden herkes bana bu maymuna nasıl baktın demişti ben ayrılmamıza rağmen onu savunmuştum. Çünkü sevince insan güzelleşiyor ama erkekler bunu anlamıyor. Asıl çirkin bir kızı yakışıklı bir erkeğin yanında göremezsin ama çirkin bi erkeği bi kadının yanında görebilirsin.
Vay beee.. senin gibi karakterli kızlar artmalı. Bu arada maymun diyem arkadaşların aynaya baksınlar.. nekadar karakter yoksunu insanlar mis
Ciddiyim bir insanı sevince dünya çirkini olsun gözünde güzelleşiyor o yüzden tip değil önemli olan. İnsanlar hep konuşur takmamak gerek
Tanissak kesek yaaa. Yorumun düşüncelerin harika.. plase
Teşekkür ederim ama yeni biriyle tanışmayı şuanlık hayatımda fazlalık olarak görüyorum
Yaa lütfen. Ciddi ilişki için dedim.. tipsiz değilim merak etme.. uzun boylu çekik golzu biriyim. Fit vücudum var.. iyi sayılmam ama kötüde değilim.. Instagram verim istersen bak
Hayır dediğim gibi dış görünüş önceliğim değil. Ayriyetten hayatımda birini aramıyorum okulumu şu an ön planda tutuyorum
Ama karakterim çok iyi.. utangaç bile sayılırım kızlara karşı biraz nazigim.. ama ciddi ilişki için konuşmak istedim senle. diğer kızlar gibi değil konuşman falan
O zaman umarım bendende daha iyi birini bulursun. Ama dediğim gibi ilişki aramıyorum yeni bi ilişkiden çıktım. İlişkim biteli daha bir kaç ay olmuş ve sevgili yapmaktan daha çok rahatlamaya ihtiyacım var
Aklıma Fikri geldi. Ozaman ben sen iyi olunca konuşsam senle olur mu? Ciddiyim düzgün bir kız istiyorum senin gibi
Düzgün olduğuma burada konuştuğumuz birkaç satır yazıdanmı karar verdin. Herneyse gerek yok iyi akşamlar dilerim
Offff offff yahu sekikci olan kızlardan değilsin ondan dedim.. şansıma tüküreyim.. bu kizida kaçırdık.. instadan takiolesseydik iyiydi bari
Burdan tanıştığım insanlarla instagram vb yerlerde takipleşmem ayriyetten sosyal medya hesabı kullanmamaya önem veriyorum dediğim gibi akedemik kariyerim şu an daha önemli.
Peki