ben lisenin başından biri bir çocuktan hoşlanıyordum. Onuncu sınıfta arkadaşça da olsa konuştuk ama pek gitmedi benden bir yaş büyük ve pat diye yazmıştım tanımıyorduk ve normaldi bence. Sonra konuşmuyorken bir anda o yazdı ama yine devam etmedi. En sonunda da beni takipten çıkardı. Ben bir yıl sonra şansımı yine denedim aynı dershaneye gidiyorduk ve aynı mahallede olduğumuzdan otobüse de aynı yerden biniyorduk ama hiç konuşma olmuyordu. Sonra ben bir gün konuşmaya karar verdim ve konuştuk yüz yüze yine bir dershane çıkışı. Konuşmayı derslerden açtığım numarasını verebileceğini söyledi yardım için. numarası vardı artık evet ama yazmadım. Akşamına ondan mesaj geldi numaramı bir arkadaşımdan almış. Her gün yazıyordu ama her gün. Sonra işler tersine döndü ve artık uğraşan kişi ben olmuştum. ben bir gün ona söyledim ilgimi ama o aynı şekilde hissetmediğini söyledi. Fakat biz konuşmaya devam ettik buna rağmen umut vermediğini söylüyor ama çokça verdi ve kabul etmiyor. Hatta buluştuk bile. Sonra o üniversiteye gitti biz bi süre konuşmadık ben bir gün yine yazdım ve yine eskisi gibi konuştuk ama sonrasında sevgilim var konuşmayalım dedi. Şimdi anlamadığım nokta şu varsa başında söyleseydi konuşmaya yeniden başladığımızda bunu ona söyledim ve yeni oldu dedi. Her neyse yaptım bi hata normalde burada bırakılmalıydı ama ben ara sıra ona yazdım çünkü inanamadım bi sevgilisi olduğuna ilk başlarda konuşmayalım dedi ama sonra her yazdığımda hiçbir şey olmamış gibi konuştu hatta benim hala ona ilgi duyduğumu ima etmeye bile çalıştı. Bakın yaptığım yanlıştı ama sevgilisine değer verseydi sözünün arkasında durup bana yazma diyip konuşmazdı diye düşündüm ve çok sosyal değilim demişti belki de yalnız kalmamak için yapmıştır bilemiyorum. Ve üninin ilk aylarında yaptı sevgili.
bu yüzden uzun sürmez diye düşündüm ama o onu bulduğu için şanslı olduğunu bile söyledi böyle söylüyorsa benimle her defasında niye konuştu sanki eskileri özlüyormuş gibiydi ama yanlış olduğunun farkında da. Sorum şu yanlış olduğunu düşünüyorum diyip her defasında neden konuştu ve bir anda yeter bu kadar diyip kesti engelledi ve engeli geri kaldırdı tekrar konuştuk sonra yine yazma dedi bu böyle gitti en sonda yeter diyip yine yazma dedi bu sefer bitti gerçekten. Her defasında niye konuştun yanlışsa dememe rağmen habire sebepsiz anlık öyle oldu diyip geçiştiriyor cevap veremiyordu neden sizce?
bu yüzden uzun sürmez diye düşündüm ama o onu bulduğu için şanslı olduğunu bile söyledi böyle söylüyorsa benimle her defasında niye konuştu sanki eskileri özlüyormuş gibiydi ama yanlış olduğunun farkında da. Sorum şu yanlış olduğunu düşünüyorum diyip her defasında neden konuştu ve bir anda yeter bu kadar diyip kesti engelledi ve engeli geri kaldırdı tekrar konuştuk sonra yine yazma dedi bu böyle gitti en sonda yeter diyip yine yazma dedi bu sefer bitti gerçekten. Her defasında niye konuştun yanlışsa dememe rağmen habire sebepsiz anlık öyle oldu diyip geçiştiriyor cevap veremiyordu neden sizce?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer