Son 12 gün, o gün geldiğinde ne yapmalıyım?

Erkek arkadaşım bir güven sorunu nedeniyle benden ayrıldı. Olaylı bir ayrılık oldu. Yan yanaydık. Gidersen biter dedi ama yapabileceğim tek şey de gitmekti o an. Evim 100 km kadar uzaktı ve son seferiydi otobüsün. Yarın işe gidecektim. Tartışmaya devam etmek ve yarın işe gidememektense eve gitmeyi tercih ettim. Eve gece 1.30 da vardım bir yerden sonra kalan 3-4 km yürümek zorunda kaldım. Bu sırada da bana her şeyin bittiğini söyledi. Benim konuşmalarıma bakmak istemişti ss alıp sabah işte attım. Bakmadı benim için dün yanındayken göstermen gerekliydi dedi. 1 hafta 2 hafta soğuk yaptı bana ama neredeyse her gün biraz konuştuk. Sonra bir kere buluştuk hiç sorun yok gibiydi sadece kızgındı. Derken 26 Ocakta bana kendisine 28 Şubata kadar kendi kendine kalmak ve düşünmek istediğini söyledi. Eğer yazarsam 28 Marta kadar olacağını söyledi. Ben yazdığımda öfkelendiğini aklına hep o anın geldiğini söyledi. Günleri zor ettim geceleri ağladım 6 yıl bu kadar kolay bitemez diye. 12 gün kaldı. Sevgililer günü geçti. Sevgililer gününden Bi kaç gün önce wpdeki her şeyi gitti. Herkese gizlemiş profilini. Bende şu an beni sevmediğini ve istemediğini düşünüyorum. İnsan nasıl yazmadan durabilir bilmiyorum. Bana 1 ay 2 aya çıkar dediğinden günlük yazmaya başladım her gün orada acımı dindirmeye çalışıyorum. Ama son 12 gün kaldı. O gün geldiğinde ne yapıcam bilmiyorum. Sizce yazmalı mıyım o gün geldiğinde. Yoksa yazmasam daha mı iyi?

Son 12 gün, o gün geldiğinde ne yapmalıyım?