Clubda tanıştığımız çocukla biraz yakınlaştık sonrası bu işte. Ailem pazartesi gelecek fondöten falan tam kapatmıyor kapatsa da çok hızlı siliniyor. Nasıl 1 günde geçirebilirim ne deneyebilirim?

Clubda tanıştığımız çocukla biraz yakınlaştık sonrası bu işte. Ailem pazartesi gelecek fondöten falan tam kapatmıyor kapatsa da çok hızlı siliniyor. Nasıl 1 günde geçirebilirim ne deneyebilirim?
Geçmez. Neyseki Allah herşeyi belli bir düzene koymuş. Belli emareler koymuş. Bu sayede kimin ne olduğu anlaşılıyor.
Ailen görünce çok mutlu olur.
Baban bak hanım bizim kız büyümüşte yiyişmeye başlamış.
Annen gördüm bey ne güzel yetiştirmişiz 🤣
komik misin şimdi? ailemle zaten ilişkim iyi değil çok farklı insanlarız. ne ben onları seçtim ne de onlar beni. benimle gurur duymak isteseler okuduğum okul, yaptığım yks derecesi ve yüzme şampiyonluklarımla övünebilirlerdi. ama aksine mayo giydiğim için şampiyonamı bile izlemeye gelmediler hiçbir zaman. derdim artık onları gururlandırmak değil çenelerini çekmemek. zaten başka şehirde okuyorum 3 gün kalıp gidecekler. artık insanları ailelerinden vurmaya çalışmayın.
Yoo komik değilim. Sadece rezilliğinizi yüzünüze vuruyorum
Cevap
15Cevap
Sıcak duş, kenarlarda ki kizariklari azaltir biraz. Sonra da güneşte dur bronzlaşsin bir tık cildin. Gerisi de senin yakalanmama yaratıcılıgina kalmış
Ne aptaIca bir soru. 1 gün içinde geçmez. Mucize bekleme. 1 halt yemeden önce 2 kere düşünürsün artık.
Yakınlaşırken bana mı sordun fskd geçmez 1 gün içinde
Clupta kavga çıktı bende arada kaldım de 😂
geçmez bir gün içinde
fondöten sürebilirsin
ailen bisey demez de
sevgilin ne diyecek :)
sevgilim yok?
o zaman korkma :)
Clubte edward cullenla yakınlastin sanırım
naneleri yeeerken bana mı sordunn
İyi iz bırakmış😁
Vampir miydi mk çocuğu o nasıl iz bırakmak