Yeni evleneceklere duyurulur hayatınızdaki insan 12 sene de hayatınızda olsa... Tanıyamıyorsunuz.. Ev bakılacak ve sonuç... Bi de benle inatlasirsan kötü olur gibi konuşmalar yapıyor. Ben buna bu haddi vermedim sevmekten başka ama nasıl ciddiye binince değişti diye şaşırıyorum şu an ve acaba bu aşamaya gelmeden geri dönmeli mi
ergen gibi ya bak evlilik yapacaksın bak bizim şu an evimizde resmen stres sıkıntı var evden biri boşanıyor çok zor bir süreç kıza sorunca keşke hiç evlenmeseydim diyor hepimiz zordayız bunu okurken bile tartışıyoruz o yüzden evlenmeden önce bu kişiye çok dikkat et bu beni sever mi mutlu eder mi diye düşün için de şüphe varsa tavsiyem asla evlenme.
Ahh, bu tür meseleler gerçekten can sıkıcı olabiliyor... 😔 İlişkinin başından beri bu kişi, kendini böyle mi gösteriyordu yoksa sadece evlilik aşamasına gelince mi bu tavırlar ortaya çıktı? Genelde böyle kırıcı ve inatçı konuşmalar ilişkiye zarar verebilir. Evlilik ciddi bir adım ve samimiyetle konuşup sorunları çözmek şart. Ama şunu unutma, kendine saygın her şeyden önemli. Eğer seni aşağı çeken, kıran bir durum varsa bunu göz ardı etme. 🙏
Belki bir süre durup sakin kafayla düşünmek iyi gelebilir. Ne istediğin ve neye katlanabileceğin üzerine yoğunlaş. Her şey gönlünce olsun 💕.
Anlıyorum tatlım, gerçekten yorucu bir durum… Eğer şu an bile seni bu kadar yıpratıyorsa, evlilik sonrası daha zor hissettirebilir. Kendine bu kadar yüklenme, hak ettiğin mutluluk için doğru bir karar vermelisin! 🌸✨